Hakan555
Kamp III
1996 model toyota hilux aracimizin mt lastikleli icin jant araniyor. Uygun fiyatli olmasi onemli. Irtibat 0 532 326 20 20
Yok ben suzukiye devam, polenezkoy yolundaki gorele park lokantasında bi hilux var ona arıyoruz. Toyota alıcaksam senin arabayı alırım ne isim var kamyonetlewhiteagle' Alıntı:Hakan hayırdır Toyotayamı geçtin.
16x7 veya 16x8 aracımıza uyar ve eksi offsetli olması gerekiyor uyması icin. Hilux e her jant olmuyor, sizdekilerin teknik olculeri nedir ?mybrada' Alıntı:Elimde 4 adet kutuda sfır olarak var.Sadece 1 kez takıp çıkartık.
Aracıma ofset olarak uymadı ben 1200 e almıştım. İşinize yararsa 800 e 4 tanesini verebilirim.
Resimleri bi kaç gün içinde atarım ama gayet güzel bir modeli var ben olmadığına üzülmüştüm umarım işinize yarar.
6 bijon 16 inç çin malı değil onuda belirteyim.
Jantlar Sakarya da.Ancak öncelik hakan beyinclarent' Alıntı:Selam bu jantlar nerde. Eğer arkadaş almassa ben alabilirim. Özelden telefonumu atıyorum bana dönüş yaparsanız görüşelim.
tamam et yi bildirirsiniz. Biz mt lastik icin istiyoruz ucuz olması onemli, bu jantlar cok guzel. Kıyıpta mt takamayız. Diger arkadas begendiyse alabilir sorun yok bizim icin. Tesekkurler jestiniz icinde.mybrada' Alıntı:Jantlar Sakarya da.Ancak öncelik hakan beyin![]()
Ondan gelecek cevaba göre sonra görüşürüz.. Bu arada jantlaryanlış bilgi vermeyeyim tam bilgiyi dönünce kutunun üzerinden bakarım ama -25 veya -30 olması gerekiyor.
MErhaba. Sac jantmi hafif alasimmi acaba?cvatzcan' Alıntı:Mrb. bende 16'' toyota 4 runner in orjinal jantları var 600 tl ye verebilirim.Tel. 0 532 7815482