Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir Ankara; Sorgun Göleti Yürüyüş, Fotoğraf ve Off-Road Etkinliği (15 Mayıs 2011)
sapahın korunde ben burda napıorummm :)
ben kendimi trekkingci sanırken neden burdayım,
neden bana kimlik bunalımı yasatıorsunuz :P,
yürümekte süperrrr amaa sabah daha toplanma alanında
araçlarınızdaki...
Ynt: Gezenbilir Ankara; Sorgun Göleti Yürüyüş, Fotoğraf ve Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Mayıs 2011)
zerrrinnnnnnnnnnnn zerrrrinnnnnnnnnn,
dedigim gibiii yapcamm hatta alındı bile biletler ama gizli bi organizasyon cok gizli :)
lakinnnn hafta sonu dagın sorgunun hakkını vercez işallah :)...
Ynt: Gezenbilir Ankara; Sorgun Göleti Yürüyüş, Fotoğraf ve Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Mayıs 2011)
zerrriiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,
düsündüm tasındım bida dusundum ve anladımki haklısın,
kamp konusunda 15 inde yapıcagım seyden oturu bu hafta kamp yapamamak en dogrusu ,
en iyisi, en akıllıca...
arkadaslar merhaba,
simdi bisi sorcam siz cumartesi kacta gidiceksiniz kamp yapmak için?
birde yuruyus rotamızın ustunde ama ilerisinde degil mi kamp alanı?
birde son off road cular nerelerde...
ilk yazdıgında zaten ben dusunmustum acaba bende gelsemmi die :),
ama o zaman hava sartları filan nasıl olur bilemiorumki? birde cadır biraz
yetersiz olunca benim ondan tereddütlüyüm ama ben...
yok yokk transfer olmak dilde :),
napim çok ilgimi çekiyor, benim gezenbilirdeki herşey sanırım ilgimi çekiyor:D,
Ynt: Gezenbilir Ankara; Kızılcaören ve Yaylaları Yürüyüşü (01 Mayıs 2011)
bişşşiii diil oktay abi ne demek,
yepyeni fotolar yenii fırından cıktı burda :)
https://**.com/files/460443752/kzckucuk2.rar
yuw bende atlasam arkaya, koltuk bile istemem,hem arkada daha atraksiyonlu olur, biraz bende dolassam sizle wallah pillah camlarınızı bile silerim selpakçı bebeler gibi ,yeterki bi tur bende...
zerrin cipleri görünce içim bi hoş oldu, biraz off roadcu arkadasları izleyip oyle başlasak biz olmazmı :(
oktay abi hepinize e postayla atmıstım ama sana ya gitmedi yada dalgınlıgıma geldi,
smsle yolladım simdi sana :)
serdar gecmis olsun, bi ara benimde aslında ayagımda olustu gibi ama son parkurda kayıpoldugum icin sanırım bende olmadı, dekatlonda jel tabanlar var onlar acaba işe yararmı? hem yuruyustede kolaylık saglar gibi gelior...
way way wayyyyy, alaaaammm tasınan kitapların sonucu olsa gerek :)
muhtesem tasvir ve ifade etmişsin ela,
hepsine izninle bende imzamı atıyorum :)
can
oktay abi,
ben kendi adıma asıl ben tesekkur ediyorum, herkesin adınada zerrine soyledigin icin oda eder zaten:),
bizde cok ama cok mutlu olduk sizlerle tanıstıgımıza,
bugun fotolara ve videolara bakarken benim içinde...
wayyy zerrinmiydi çeken:),
zerrin kaplumbalıgın nedenini simdi anladım :) ben kossarken hep oldugu gibi hiçbişiyi gormezken sen gormek içindi demek , şimdi işte kavradım ama ,ama benimde bazı çiçek böcek fotolarım güzel...
anıl teşekkürlerrrr, ben en çok elinde cappy olan bebegi sevdim, muthis bi foto bence o,
bizlerde güzeliz tabide, hepde orda yasıyan insanlar sanırım daha güzel:)