Gezenbilir Ankara; Emre Yatar (Emeklidede Tepe) Yürüyüş, Fotoğraf, Off-Road, Karavan (29 Mayıs 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,145
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ceranus

Tabanvay-Offroad Grubu
Yer
ANKARA
Sorularınız ve kesin kayıt bildirimlerimleriniz için

Zerrin Yiğiter
05326417532

...29 Mayıs Pazar günü Emre Yatar (Emeklidede Tepe) yürüyüşüne gidiyoruz. Bu programımıza Yürüyüşçü, Fotoğrafçı, Karavancı ve Off-Roadçu arkadaşlarımızıda bekleriz..

Fotoğrafçı arkadaşlarımız için Eğerlibaş Köyü ve çevresi oldukça güzel çalışmalar yapabilecekleri olanaklar sağlayacaktır..

Karavancı dostlarımız orman da keyifli bir gün geçirebilirler..

Off-Road yapan arkadaşlarımız için Eğerlibaş Köyü çevresinde çok güzel parkurlar bulunmaktadır ayrıca orman da piknikde yapabilirsiniz..

Yürüyüş bitiminde tüm gruplar bir araya gelerek sucuk ekmek partisi düzenleyeceğiz :smiley:

YÜRÜYÜŞ GRUBU İÇİN NOT

Yürüyüş parkuru 10-12 km dir. Günlük yürüyüş yapan ve önemli bir sağlık sorunu olmayan herkes bu programa katılabilir.

Katılımcıların performansına göre parkur uzatılabilir.

Katılımcıların yanlarında bulundurmaları gereken malzemeler:

1- Mevsim koşullarına uygun giyecek ve ihtiyaç duyabilecekleri kişisel malzemeleri..

2- Öğlen için yiyecekleri kumanyaları ve içecekleri ile 1.5 litre su..

3- Arazi yürüyüşlerine uygun ayak bileğini saracak ve su geçirmeyen bir bot, tozluk, yağmurluk, yedek çorap ve yedek pantolon her türlü hava koşulunda size gerekli olabilir, yanınızda bulundurmalısınız..

4- Spor ayakkabınızı yedek olarak alır ve araçta bırakabilirsiniz.

ARACA BİNİLECEK DURAKLAR

Kumrular (Kalkış) 07.30
Milli Kütüphane
Armada
AOÇ Kavşağı
Carrefour(Batıkent)
Göksu Parkı

Off-Road Araçları ile katılan arkadaşlar

BULUŞMA YERİ : Carrefour (Batıkent) Yanı Toyota Önü
BUŞULMA SAATİ : 07.30

DÖNÜŞ
Ankara’ya hareket :18.30

Sorularınız ve kesin kayıt bildirimlerimleriniz için

Zerrin Yiğiter
05326417532

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara; Emre Yatar (Emeklidede Tepe) Yürüyüş, Fotoğraf, Off-Road, Karavan (29 Mayıs

ÇOK TA GÜZEL OLUR....
BENİ OFF ROAD EKİBİNE YAZIN ZERRİN HN....

Ynt: Gezenbilir Ankara; Emre Yatar (Emeklidede Tepe) Yürüyüş, Fotoğraf, Off-Road, Karavan (29 Mayıs

Çok sevindim Metin Erdoğan, listeyi oluşturalım :smiley:

YÜRÜYÜŞ GRUBU
01- Zerrin Yiğiter
02-

OFF-ROAD GRUBU
01- Metin Erdoğan Grand Cherokee
02-

KARAVAN GRUBU
01-

FOTOĞRAF GRUBU
01-

Zerrin geçen hafta etkinlik yapamadım bi an önce doğaya çıkmak için sabırsızlanıyorum..........

Listemizi yenileyelim
YÜRÜYÜŞ GRUBU
01- Zerrin Yiğiter
02- Serdar Yurtoğlu
03- Mithat Çeltik(pazar günü bi iş durumu sözkonusu ancak %80 gelecek)
04- Durmuş parmaksız (Eğerlibaş köylüsü kendi köyüne trekkinge gidiyor :smiley: )

Serdar, sanırım bizimle Aladağlara'a gelemeyen tüm arkadaşlarımız sabırsızlanıyorlar, pazar hemen gelsin gidelim erkenden başlayalım yürüyüşümüze :smiley:

ceranus' Alıntı:
Serdar, sanırım bizimle Aladağlara'a gelemeyen tüm arkadaşlarımız sabırsızlanıyorlar, pazar hemen gelsin gidelim erkenden başlayalım yürüyüşümüze :smiley:
Aynen öyle ben şuan öyleyim bu hafta bitse de pazar biran önce gelse diyorum

Bende karavan grubuna katılmak isterdim ama boya badana gününe denk geldi maalesef. Giden arkadaşlara iyi eğlenceler dilerim, resimleri bekleriz. Ender Güney.

OFF-ROAD GRUBU
02- Murat BALCI L 200

Ender Bey size kolaylıklar diliyorum, bahar temizliği tam olacak, misler gibi oturun sonra güzel günlerde :smiley:

enderguney' Alıntı:
Bende karavan grubuna katılmak isterdim ama boya badana gününe denk geldi maalesef. Giden arkadaşlara iyi eğlenceler dilerim, resimleri bekleriz. Ender Güney.

Can, Caaaaannnnn seni de ekliyorum :smiley:

YÜRÜYÜŞ GRUBU
01- Zerrin Yiğiter
02- Serdar Yurtoğlu
04- Durmuş parmaksız (Eğerlibaş köylüsü kendi köyüne trekkinge gidiyor )
05- Ali Çavdar
06- Deniz Yaşar
07- Yağız Kirniç
08- Ufuk Özçelik
09- Can
10-

OFF-ROAD GRUBU
02- Murat BALCI L 200
03-

zerrin zerrinnnnn ekle tabi ekleeee,
benim ama aklım egede kalmasada cipcilerde kalabilir,
bu hafta belki birazcık ,
cipci abilerimizle olsam diorum eger onlarda beni alırlarsa aralarına

Bu yürüyüşte akşam bitiş noktasına erken ulaşabiliriz o zaman hep birlikte bir şeyler yapabiliriz, daha güzel olacaktır böyle olunca ...

Ben bir arkadasim la bereber geliyoruz ve de onun araci ile gelip biraz erkenden donmemiz gerekiyor, ama tabii hic gelmemekden daha iyi degilmi ;D
Bulusma noktasinda gorusuruz..

YÜRÜYÜŞ GRUBU
01- Zerrin Yiğiter
02- Serdar Yurtoğlu
04- Durmuş parmaksız (Eğerlibaş köylüsü kendi köyüne trekkinge gidiyor )
05- Ali Çavdar
06- Deniz Yaşar
07- Yağız Kirniç
08- Ufuk Özçelik & Allen
09- Can
10-

OFF-ROAD GRUBU
02- Murat BALCI L 200
03-

[/quote]

Nerede bizim trekking takimi? listede eksikler var,Aktas- Sorgun -Dorukkaya takimindan katillanlar nerede ?surpriz mi yapacaklar acaba? :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri