Gezenbilir Ankara; Sorgun Göleti Yürüyüş, Fotoğraf ve Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Mayıs 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 124
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,032
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara; Sorgun Göleti Yürüyüş, Fotoğraf ve Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Mayıs 2011)

ceranus' Alıntı:
Bu arada Erhan, sabah bizle birlikte çıkarsınız sizde değil mi, hep birlikte konvoy olarak gideriz..

zerrin iki aracımızda ufak tefek problemler var c.tesi toparlayıp pazar sabahı konvoya katılmaya çalışacağız ama konvoy hep binek araç sanırım karavancı arkadaşların isimlerini göremedim

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara; Sorgun Göleti Yürüyüş, Fotoğraf ve Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Mayıs 2011)

brothers' Alıntı:
biz kamp alanına geleceğiz ışık dağında olduğu gibi oradan bir rota çizeriz kendimize
erhan abi bende acemi offroadcı olarak sizin arkanız sıra gelecegim ama bu sefer yarıda kamayı düşünmüyorum :smiley: Gecen sefer ilk etkinligimdi heyecan vardı arabayı devırsız kullanıp yordum o yüzden yarıda kaldım :smiley:

Listelerimizi

YÜRÜYÜŞ GRUBU
01- Zerrin Yiğiter
02- Serdar Yurtoğlu (belki 1-2 arkadaşımda gelebilir, Mithat Abiye de söyleyeceğim umarım oda gelir)
03- cumburlop
04- Dursun Hoca
05- Ali Çavdar
06- Türker Yardımcı
07- Nil Güvel
08- Kıvanç Cantimur
09- Murat Erdoğan
10- Emin Kuzay
11- Çiğsem Küçük
12- Cumhur Köse (Seni Yürüyüş grubuna yazdım :smiley: )
13-

FOTOĞRAF GRUBU
01-

KARAVAN GRUBU
01-

OfFF-ROAD GRUBU
01- erhan ( büyük bir aksilik olmaz ise kesinlikle oradayız )
02- selim ( büyük bir aksilik olmaz ise kesinlikle oradayız )
03- tuncer ( büyük bir aksilik olmaz ise kesinlikle oradayız )
04- levent ( büyük bir aksilik olmaz ise kesinlikle oradayız )
05- selami
06-ersin+doğan
07-yasin

Erhan, Karavancı arkadaşlar sanırım cumartesi günü giderek kamp yapacaklar, onlar için uygun Sorgun Göleti, biz de dediğin gibi binek ve 4 çekerler olarak hep birlikte konvoy olarak gideriz, araçlarda ki sorunlar önemsizdir umarım..

brothers' Alıntı:
zerrin iki aracımızda ufak tefek problemler var c.tesi toparlayıp pazar sabahı konvoya katılmaya çalışacağız ama konvoy hep binek araç sanırım karavancı arkadaşların isimlerini göremedim

zerrriiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,
düsündüm tasındım bida dusundum ve anladımki haklısın,
kamp konusunda 15 inde yapıcagım seyden oturu bu hafta kamp yapamamak en dogrusu ,
en iyisi, en akıllıca olanı bu,
hemen gelsinde hafta sonu gidelim yine hemen gelsinn

Ersin biz sorgun göletinden daha önce sazan için gittiğimizde elimiz boş döndük. Sadece gümüşler var yem didikliyorlar o kadar.
Haftasonu raftinge gideceğimden bu etkinliğe katılamayacağım gerçekten üzgünüm :'(

Cannnnnnnn, evet hafta sonu gelsin hemen, Sorgun'a gidelim... Kamp konusunda doğru karar vermişsin, 19 Mayıs konusunda ne karar verdin ;D

cumburlop' Alıntı:
zerrriiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,
düsündüm tasındım bida dusundum ve anladımki haklısın,
kamp konusunda 15 inde yapıcagım seyden oturu bu hafta kamp yapamamak en dogrusu ,
en iyisi, en akıllıca olanı bu,
hemen gelsinde hafta sonu gidelim yine hemen gelsinn

Emre ama bu bize yapılırmı, mayıs sonunda hepbirlikte yapsaydik raftingi....

ASMİNNN' Alıntı:
Ersin biz sorgun göletinden daha önce sazan için gittiğimizde elimiz boş döndük. Sadece gümüşler var yem didikliyorlar o kadar.
Haftasonu raftinge gideceğimden bu etkinliğe katılamayacağım gerçekten üzgünüm :'(

ceranus' Alıntı:
Cannnnnnnn, evet hafta sonu gelsin hemen, Sorgun'a gidelim... Kamp konusunda doğru karar vermişsin, 19 Mayıs konusunda ne karar verdin ;D

zerrrinnnnnnnnnnnn zerrrrinnnnnnnnnn,
dedigim gibiii yapcamm hatta alındı bile biletler ama gizli bi organizasyon cok gizli :smiley:
lakinnnn hafta sonu dagın sorgunun hakkını vercez işallah :smiley:,
birde dekatlonda jel tabanlıklar var muthisssssss bisiiimis
biraz pahalı anca velakin bence hakediorlar cünküü;
istanbulda 2 gun boyunca onlar vardı ayagımda agrıyı bırak
sanki ayagıma masaj yaptılar yuww:smiley: amma reklamcı oldum dimi kimseden bisi almıorum ama,
ama dekatlonun veresi varsa almamda demem:smiley: varmı dekatlondan duyan birileri beni:p

Oooo biletler alındı demek, gizli organizasyonuda söylesene, söz kimseye söylemem ;D ;D ;D

Yürüyüş grubumuza sesleniyorum :smiley:

Yürüyüş sonrasında mangal yapacağız ve herkes yiyeceği sucuk, köfte, gibi mangallıklarını yanına almayı unutmuyor, bu defa sadece yürüyüş bitiminde mangal yapalım, arada zaten kampçılarımız bize destek olacaklar ;D Şaka tabii, öğlen kumanyalarımızı yanımıza almayı ihmal etmeyelim..

tamdırrr sayın kaplumbağaa, alalım alalım mamalarımızı alalım yanımıza :smiley:

ceranus' Alıntı:
Yürüyüş grubumuza sesleniyorum :smiley:

Yürüyüş sonrasında mangal yapacağız ve herkes yiyeceği sucuk, köfte, gibi mangallıklarını yanına almayı unutmuyor, bu defa sadece yürüyüş bitiminde mangal yapalım, arada zaten kampçılarımız bize destek olacaklar ;D Şaka tabii, öğlen kumanyalarımızı yanımıza almayı ihmal etmeyelim..

bız mangalımı yakar beklerız sızı :smiley::smiley::smiley::smiley: sucuk köfteeee yeeeeeeee gel abıı yarım ekmek 500

Selim çok sağol, harika olacak ama biz öğlen kumanya yemek zorundayız, akşam o zaman mangallar sizden, mangallıklarımızı getiriyoruz zaten, ne olur ne olmaz akşama aç kalmayalım :D

ceranus' Alıntı:
Selim çok sağol, harika olacak ama biz öğlen kumanya yemek zorundayız, akşam o zaman mangallar sizden, mangallıklarımızı getiriyoruz zaten, ne olur ne olmaz akşama aç kalmayalım :D

hehheheh yemek konusunda bana guvenırsenız aç kalırsınız valla nıııııııhhahahaaaa

Biliyorum, biliyorum, o nedenle biz mangallıklarımızı yanımızda getirelim, ne olur, ne olmaz ;D ;D ;D

mangallık malzemeleri getirelim Zerrin herkes bişeyler getirse imece usulu çeşit çeşit şeyler yeriz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri