s3lami' Alıntı:kampa katılmak isteyen yokmu
selam bende cumartesi günü gitmeyi düşünüyorum kamp ve balık içins3lami' Alıntı:kampa katılmak isteyen yokmu
frontera 78' Alıntı:selam bende cumartesi günü gitmeyi düşünüyorum kamp ve balık için
ASMİNNN' Alıntı:Ersin ne balığı var ki orada??![]()
emre abi ben ilk defa oraya gidecegim giden arkadaşlar gümüş ve sazan olduğunu söyledilerASMİNNN' Alıntı:Ersin ne balığı var ki orada??![]()
marginal' Alıntı:Bu hafta da olsun isterdim, Sorgun için ise daha zaman çok..
huntercavdar' Alıntı:bu hafta kesikköprüdeki etkinlik suya düştü.Ben dahil gideceklerinde işi ( ortak işimiz ) var...Gidemiyoruz ama Sorgun için yeni çadırları deneme fırsatı doğuyor...Hele çarşamba bir gelsin her şey ortaya çıkar...takibe devam..
huntercavdar' Alıntı:bu hafta kesikköprüdeki etkinlik suya düştü.Ben dahil gideceklerinde işi ( ortak işimiz ) var...Gidemiyoruz ama Sorgun için yeni çadırları deneme fırsatı doğuyor...Hele çarşamba bir gelsin her şey ortaya çıkar...takibe devam..
marginal' Alıntı:Kolay gelsin abi, bakalım belki bir organizasyona katılabilrim bu hafta.
selam, bizde cumartesinden gitmeyi ve çadır kurmayı istiyoruzs3lami' Alıntı:kampa katılmak isteyen yokmu