Arama sonuçlarınız

1. Erem

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Murtacığım merhaba, Evet, ben de değiştirme planı yapıyorum, hayırlısı bakalım. Marka aynı, kasa değişecek gibi..:)

2. Erem

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Günaydın arkadaşlar, gününüz güzel olsun.... Savaş sana araba buldum : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-vahsi-ve-cekici-wj-qatro-drive-102421661/detay Selamlar.
  3. Erem

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Evet Serdar ya.. O sucukların artık işlenmesi lazım..:)

4. Erem

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Merhaba, aynı dediğim gibi bir yaklaşım işte. Tam netlik olmamasından kaynaklı. Portbagaj sınıfına girebilecek bir değişikliği ruhsata işletmeye çalışıyorlar. Halbuki bu eklenti aracın evsafını değiştirmiyor. TUV sayfasından aldığım benzer...
  5. Erem

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Merhaba, Aracınızın özelliğini değiştiren modifikasyonların projelerinin Mühendisler Odası'nca onaylanması ve ruhsattaki ilgili yere işletilmesi gerekmektedir. Yani binek iken ticariye çevrilmesi, yolcu taşır iken çekici olarak veya pikap...

6. Erem

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu 4. Büyük Etkinliği (09 Aralık 2012)

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu 4. Büyük Etkinliği (09 Aralık 2012) Merhaba, Bu güzel tabloya emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler, katılımıyla bizleri keyiflendiren arkadaşlarıma iyi haftalar dilerim. Selamlar.

7. Erem

ARB Tampon çizimleri arıyorum...

Ynt: ARB Tampon çizimleri arıyorum... Merhaba, Aşağıdaki linkteki konuda benzer bir tamponun ölçekli çizimi ve montajı konusu işleniyor. Belki bir faydası olabilir. Selamlar. http://www.cherokeeforum.com/f58/winch-bumper-plans-145983/index2/
  8. Erem

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Bu da olmamış..:P
  9. Erem

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu 4. Büyük Etkinliği (09 Aralık 2012)

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu 4. Büyük Etkinliği (09 Aralık 2012) Merhaba, Etkinlik alanının kordinatları kimsede var mı acaba? Google earth ile çevresinde parkur arayışına gireceğim. Teşekkürler, selamlar.

10. Erem

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Merhaba, Önceki mesajımda yazmayı unutmuşum, PMRların yasal çıkış gücü 0.5 Watt'dır. Markadan markaya değişme olasılığı yoktur. Yani şu iyi bu daha iyi deme şansımız -çıkış gücü açısından- yoktur. Ambalajda yazan haberleşme mesafesi...

11. Erem

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Merhaba, Pmr kullanımı ücretsiz, ruhsatsız ve pratik olduğu, ilaveten ilk yatırım maliyetinin de düşük olması nedeniyle en çok tercih edilen telsiz seçeneği. Gittiğimiz yerlerde GSM şebekelerinin çekmediği, bazen de birinin çekip diğerinin...
  12. Erem

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Serdar, bu motivasyona ben şimdiden yerimden kalkmıştım. :P Hadi şarj et kendini etkinlik gününe kadar.

13. Erem

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Günaydın Murat, Ben PMR telsizlerden bahsediyorum. Sanırım seninki CB. Anten işi kolay, bağlantıyı da yaparız bir ara.
  14. Erem

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Günaydın arkadaşlar... Gününüz güzel olsun... Telsizler şarja bağlandı mı? :)
  15. Erem

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu 4. Büyük Etkinliği (09 Aralık 2012) Savaş ve diğer arkadaşlar, Mümkünse sohbetimizi diğer sayfamızda devam ettirelim de bu sayfa yalın olarak etkinlik duyurumuz ve katılım listemiz şeklinde kalsın. Zira diğer sayfamızı bilmeyen yakın...

16. Erem

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Serdar geçmiş olsun.. 9 Aralığa iyileşirsin herhalde, yazıyorum listeye adını.
  17. Erem

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Merhaba, Parkurun 2 adet kmz dosyasını ekliyorum. Arzu eden boş vaktinde dolaşabilir. Bu parkur, sonunda ODTÜ Eymir tesislerine girdiği için, kapıdan araç giriş engelini de aşmış bulunursunuz. Ancak Eymir bağlantı yoluna giriş kısmında zincir...
  18. Erem

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Merhaba Savaş, Keşke arasaydın. Yanımda motokrosçu bir arkadaşım vardı, onunla onların parkurlarından birini dolaştık. Çok ama çok keyifliydi. Parkurun sonun ODTÜ Eymir tesislerinin içinde bitmesi de ayrı bir sürprizdi. En kısa zamanda...

19. Erem

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Sana öyle gelmiş...
  20. Erem

BU Nasıl Bir SAAT

Ynt: BU Nasıl Bir SAAT Merhaba, Bu rakamda bir alışverişin gümrüğe takılma olasılığı epey yüksek. Zira yürürlükteki Posta Gümrüğü Yönetmeliği ile max. 100 Euro değerinde bir ürünü sorunsuz Türkiye'ye sokabiliyorsunuz. Bunu da beyan yoluyla değil de, ödeme belgelerinin (Kredi kartı veya Paypal)...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,910
Kayıtlı Üye Sayımız
166,710
Kaydolan Son Üyemiz
HANLİFE

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri