DoğalHayat
Ana Kamp
Müthiş bir ses gelmeye başladı araçtan motordan mi da alttan mi anlamadım. Once yolda. Giderken klimayı açınca aynı gürültü oldu. Kapattım. Sonra dönüşte yokuşta aniden ses başladı ve susmadi. Sağa çekip stop ettim. Bekleyip tekrar çalıştırdım sanki inşaat var gürültü. Kapatım. Tekrar ve çekici ile getirdim.
Yağ lambası ikazı yok. Dumna yok. Bazen turbo mesajı içeren sol. Motor ışık yanıp sonerdi.
Motor yatak sarmış olabilir dedi çekici. Başıma. Daha önce hiç gelmedi i için bilemedim. Kr@nk kasanı mi. Koptu lastik buldum. Yolda. Delü sorular bozulan moral.
Hem. Dertleşme hem de bilgi ricası ile yazdım. Alternatifler çözümler ve maliyetler konusunda. Emektar 2006 freelander 1 220bin de.
Mubtac binlerce cana yemek su ilaç taşıdı. Derdine çare olabilmek umuduyla
Yağ lambası ikazı yok. Dumna yok. Bazen turbo mesajı içeren sol. Motor ışık yanıp sonerdi.
Motor yatak sarmış olabilir dedi çekici. Başıma. Daha önce hiç gelmedi i için bilemedim. Kr@nk kasanı mi. Koptu lastik buldum. Yolda. Delü sorular bozulan moral.
Hem. Dertleşme hem de bilgi ricası ile yazdım. Alternatifler çözümler ve maliyetler konusunda. Emektar 2006 freelander 1 220bin de.
Mubtac binlerce cana yemek su ilaç taşıdı. Derdine çare olabilmek umuduyla