Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu 4. Büyük Etkinliği (09 Aralık 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan outlaw06 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 105
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,902
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu 4. Büyük Etkinliği (09 Aralık 2012)

Hadi cabuk bitir baskan seni beklioz resim yukleyelim die ;D ;D

Etiketler
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu 4. Büyük Etkinliği (09 Aralık 2012)

BEKLEYİN AZCIK:smiley: HEH HEH

ışıkdağı09-12-2012 122.jp

ışıkdağı09-12-2012 123.jp

ışıkdağı09-12-2012 128.jp

Bende yukliyim bari

DSCF0583.JPG

DSCF0588.JPG

DSCF0612.JPG

DSCF0603.JPG

DSCF0618.JPG

Herşey harikaydı aktiviteye katılan herkese teşekkürler yine çok eğlendik yine nefis bir gün geçirdik. Emeğe geçen, bugünün gerçekleşmesini sağlayan herkese teşekkürler.

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

CKAYA' Alıntı:
Herşey harikaydı aktiviteye katılan herkese teşekkürler yine çok eğlendik yine nefis bir gün geçirdik. Emeğe geçen, bugünün gerçekleşmesini sağlayan herkese teşekkürler.
Kuru kuru olmaz resim lazım. Jimny kafama iyiden iyiye yatmaya basladi ;)

Resimlerde Jimny ile fotoğraf çektirmişsin abi :smiley: o zaman hemen sana bir Jimny bakmaya başlayalım hafta içi eymirde bir ufak demostrasyon yapayım bari ::smiley:

erkek çocuğuyum bitarafım şişecek buradan adminlere sesleniyorum banlayın beni görmeyim şu görselleri :(:(:(

burak mehmet' Alıntı:
erkek çocuğuyum bitarafım şişecek buradan adminlere sesleniyorum banlayın beni görmeyim şu görselleri :(:(:(

burak olmaz öle banlamak felan bi dahaki sefere gelmen için elinden geleni yaparsın böylece :smiley:

cidowsky' Alıntı:
burak olmaz öle banlamak felan bi dahaki sefere gelmen için elinden geleni yaparsın böylece :smiley:

İnşallah Çiğdem Abla,
şuanda da sağlık hariç tüm şartlar çok güzeldi aslında...Neyse iyi bakayımda kendime bidahakini kaçırmayım...

Her şey çok güzeldi,katılımcılar harikaydı. Etkinliği tertip eden tüm arkadaşlara ve katılımcılara selam ve saygılar.

DSC08776.JPG

DSC08781.JPG

DSC08757.JPG

DSC08760.JPG

Ekli dosyalar

• DSC08763.JPG
    DSC08763.JPG
    169.4 KB · Görüntüleme: 191

Burakcım geçmiş olsun kardeşim arayamadım seni bugün kusura bakma. Bi dahaki sefere sen de ol gezelim doyasıya

Merhaba,

Bu güzel tabloya emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler, katılımıyla bizleri keyiflendiren arkadaşlarıma iyi haftalar dilerim.

Selamlar.

DSCF0849.JPG

CKAYA' Alıntı:
Resimlerde Jimny ile fotoğraf çektirmişsin abi :smiley: o zaman hemen sana bir Jimny bakmaya başlayalım hafta içi eymirde bir ufak demostrasyon yapayım bari ::smiley:
E baktım tabi nası durucak die ;D ;D Ufaktan da bakmaya basladım ama mali olarak biraz vakti var galiba. Cok dağınık bişi almamak lazım diye.

Denk dusersek bakarız eymir tarafı neler yapıyo Jimny.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,911
Kayıtlı Üye Sayımız
166,711
Kaydolan Son Üyemiz
konyageziturizm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR