08numan08' Alıntı:Kendinizmi yapmayı düşünüyorsunuz ?
kaptan_11' Alıntı:mustafa bey çizimler açıldı ben gördüm ancak bu tampon benim çok hoşuma gitmedi.aracın görüntüsü çok hoş durmuyor.ancak geliştirilebilir.
kaptan_11' Alıntı:yeterli gelirmi.
araç iyi görünüyor.yanlız satıcının üslubu hiç hoşuma gitmedi.eğer alacak olursanız yürüyen aksamına çok iyi baktırmanız lazım.malum bir aydır motor ile uğraşıyorum ve motoru bitirip toplamamıza rağmen hala sıkıntıyı çözemedik.sabah aracı tekrar ustaya götürüp bırakacağım.Mustafa E' Alıntı:Fena değil ama ben zj için bakıyorum.
Bide kaptan şu araca bi baksana alınırmı sence
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-bu-fiyata-mumkun-degil-23700-vazvectim-106550828/detay
Tavsiye için teşekkürler kaptan.kaptan_11' Alıntı:araç iyi görünüyor.yanlız satıcının üslubu hiç hoşuma gitmedi.eğer alacak olursanız yürüyen aksamına çok iyi baktırmanız lazım.malum bir aydır motor ile uğraşıyorum ve motoru bitirip toplamamıza rağmen hala sıkıntıyı çözemedik.sabah aracı tekrar ustaya götürüp bırakacağım.
6000 tl para veripte aracı kullanamamak çok kötü.araçtan soğudum.onun için en azından motor şanzuman diferansiyelleri iyiyse öyle alın gerisi zaten güzel görünüyor.
teşekkürler Mustafa bey.arac motordan çıktı ancak yedek su kazanından suyu dışarıya geri veriyor.benim düşüncem kapakta problem var ancak ustalar olmaz diye diretiyorlardı.bu gün pes ettiler zannedersem üst kapağı tekrar sökecekler.Mustafa E' Alıntı:Tavsiye için teşekkürler kaptan.
Senin arabanın tam olarak sorunu ne burda bi ustam var amerikandan iyi anlıyo belki yardımı dokunur.
Kaptan benim önceki arabamda aynı dertten müzdaripti ustaların yapmadığı kalmadı ama yinede suyu dışarıya veriyodu. Sonunda ağrıza hiçö akla gelmeyecek bişeyden çıktı su bidonu, saçma ama su bidonu değişince düzeldi.kaptan_11' Alıntı:teşekkürler Mustafa bey.arac motordan çıktı ancak yedek su kazanından suyu dışarıya geri veriyor.benim düşüncem kapakta problem var ancak ustalar olmaz diye diretiyorlardı.bu gün pes ettiler zannedersem üst kapağı tekrar sökecekler.