ARB Tampon çizimleri arıyorum...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Mustafa E Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,869

Mustafa E

Doğada Olmak Güzel Şey...
Yer
Yozgat
ARB tamponların ve tavan sepetlerinin çizimi olan arkadaşlar benimle irtibata geçin lütfen.

Etiketler
Ynt: ARB Tampon çizimleri arıyorum...

google sketch uygulamasına baktınız mı orada yüksek ihtimal vardır...ben pek anlamıyorum ama birçok malzemenin çizimi var orada...

Bakarım inşallah vardır ama ben özellikle resimdeki aracın tampon çizimlerini arıyorum..

grant.jpg

Merhaba,

Aşağıdaki linkteki konuda benzer bir tamponun ölçekli çizimi ve montajı konusu işleniyor. Belki bir faydası olabilir.

Selamlar.

http://www.cherokeeforum.com/f58/winch-bumper-plans-145983/index2/

Teşekkür ederim eren bey. Site üyelik istiyo göremedim çizimleri zannedersem sitede olan herşey xj için

08numan08' Alıntı:
Kendinizmi yapmayı düşünüyorsunuz ?

Hayır çok yetenekli bir demircim var hani derlerya demirden ADAM yapar öyle bir adam.
Dün konuştum sen çizimleri getir yeter dedi. Eğer çizimleri bulup yaparsak bundan tüm site yararlanır.

mustafa bey çizimler açıldı ben gördüm ancak bu tampon benim çok hoşuma gitmedi.aracın görüntüsü çok hoş durmuyor.ancak geliştirilebilir.

kaptan_11' Alıntı:
mustafa bey çizimler açıldı ben gördüm ancak bu tampon benim çok hoşuma gitmedi.aracın görüntüsü çok hoş durmuyor.ancak geliştirilebilir.

Ben hala açamadım neyse elbet biri daha gönderiri.

kaptan_11' Alıntı:

Fena değil ama ben zj için bakıyorum.
Bide kaptan şu araca bi baksana alınırmı sence
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-bu-fiyata-mumkun-degil-23700-vazvectim-106550828/detay

Mustafa E' Alıntı:
Fena değil ama ben zj için bakıyorum.
Bide kaptan şu araca bi baksana alınırmı sence
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-bu-fiyata-mumkun-degil-23700-vazvectim-106550828/detay
araç iyi görünüyor.yanlız satıcının üslubu hiç hoşuma gitmedi.eğer alacak olursanız yürüyen aksamına çok iyi baktırmanız lazım.malum bir aydır motor ile uğraşıyorum ve motoru bitirip toplamamıza rağmen hala sıkıntıyı çözemedik.sabah aracı tekrar ustaya götürüp bırakacağım.
6000 tl para veripte aracı kullanamamak çok kötü.araçtan soğudum.onun için en azından motor şanzuman diferansiyelleri iyiyse öyle alın gerisi zaten güzel görünüyor.

kaptan_11' Alıntı:
araç iyi görünüyor.yanlız satıcının üslubu hiç hoşuma gitmedi.eğer alacak olursanız yürüyen aksamına çok iyi baktırmanız lazım.malum bir aydır motor ile uğraşıyorum ve motoru bitirip toplamamıza rağmen hala sıkıntıyı çözemedik.sabah aracı tekrar ustaya götürüp bırakacağım.
6000 tl para veripte aracı kullanamamak çok kötü.araçtan soğudum.onun için en azından motor şanzuman diferansiyelleri iyiyse öyle alın gerisi zaten güzel görünüyor.
Tavsiye için teşekkürler kaptan.
Senin arabanın tam olarak sorunu ne burda bi ustam var amerikandan iyi anlıyo belki yardımı dokunur.

Mustafa E' Alıntı:
Tavsiye için teşekkürler kaptan.
Senin arabanın tam olarak sorunu ne burda bi ustam var amerikandan iyi anlıyo belki yardımı dokunur.
teşekkürler Mustafa bey.arac motordan çıktı ancak yedek su kazanından suyu dışarıya geri veriyor.benim düşüncem kapakta problem var ancak ustalar olmaz diye diretiyorlardı.bu gün pes ettiler zannedersem üst kapağı tekrar sökecekler.

kaptan_11' Alıntı:
teşekkürler Mustafa bey.arac motordan çıktı ancak yedek su kazanından suyu dışarıya geri veriyor.benim düşüncem kapakta problem var ancak ustalar olmaz diye diretiyorlardı.bu gün pes ettiler zannedersem üst kapağı tekrar sökecekler.
Kaptan benim önceki arabamda aynı dertten müzdaripti ustaların yapmadığı kalmadı ama yinede suyu dışarıya veriyodu. Sonunda ağrıza hiçö akla gelmeyecek bişeyden çıktı su bidonu, saçma ama su bidonu değişince düzeldi.
Bunu ustana anlatırsan güler büyük ihtimal çünkü benimkide gülmüştü bidondan olmaz diye.
Banada bir arkadaşım söylemişti bi dene istersen.
Buara bidonla birlikte kapağınıda mutlaka değiştirmen gerekiyoı bidon kapağını yani.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,911
Kayıtlı Üye Sayımız
166,711
Kaydolan Son Üyemiz
konyageziturizm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR