Arama sonuçlarınız

1. T

Aks Nerden Bulabilirim ?

İlk önce çıkmacılara baksan veya feybuk gibi internet sitelerine,direk sıfır alma derim ağır offroad yapmıyorsan.İstanbul'da ustaya sor yönlendirir,Sakaryada Han Jeep var sahibinden bulursun vs vs başka alternatiflere bak derim.

2. T

Satılık Jeep Cherokee Kare Kasa Xj

Bütçeyi yazarsanız bu araç satılsa bile bazı araçlar tavsiye edebiliriz size.
  3. T

Xj 95 Model Highoutput Soğuk Havalrda Zor Çalişma

Gazdan ayağı çekince ışıklarda stop ediyor mu örneğin araç? Bu ise rölanti motorudur değilse genelde ateşlemeden olur,araç bir şekilde tam ateşlemiyor demektir.

4. T

Ne Almalıyım Lütfen Yardım ?

"Benin naçizane önerim toplanmamış bir 300 Tdi Defender alıp kendi zevkinize ve ihtiyaçlarınıza göre zaman içinde aracı donatmanızdır." Ekonomik olarak hiç tavsiye etmiyorum,hem çok para gidiyor hem de satarken harcadığınız alamıyorsunuz.Ne kadar donanımlı alırsanız o kadar iyi,yoksa aslı...
  5. T

Grand Cherokee 5.2 Mi Almali 4.0 Mi 4.7 Mi

parça pahalı değil bu ama almadan parçaları yine de araştırın bazen yüksek çekebiliyorlar. Kronik arızalar pahalı değil ufak tefek şeyler. Motor olarak zaten hepsi sorunsuz. Araç küçük gelmez,konfordan da feragat ederim derseniz yapılı olarak Cherokee XJ 4.0 lt olanlara da bakabilirsiniz.Daha...

6. T

Grand Cherokee 5.2 Mi Almali 4.0 Mi 4.7 Mi

Hangisi temiz,uygun fiyatlı bulursanız alın derim.En az yakanı 4.0 lt olanıdır tek fark bu bana sorarsanız.

7. T

Grand Cherokee 2.7 Crd Hakkında

38 bine inmiş,aciliyeti vardır büyük ihtimal tabi bazı eksikleri de olabilir bunun ile beraber. Burada önemli olan bu eksiklerin kaç para tutacağı ve hepsinin ne kadar acil olacağıdır.Buna göre o fiyattan almaya karar vermeniz lazım. Yoksa hiç eksiği olmayan,sıfır gibi ikinci el araç bu yaş ve...
  8. T

Kare hatlı diyorsanız sadece Cherokee XJ var Jeep tarafında. Zevk meselesi tabi,isterseniz alın deneyin Defender'ı sonra karar değiştirirseniz satarsınız.
  9. T

Wj Direksiyon Yağı

Yazı hikaye hiçbirşey anlatmıyor. Yağ piyasası en büyük rekabetin yaşandığı yerdir otomobil piyasasında. Temelde aralarında pek bir fark yok aslında. Kaliteli yağın elbette normal yağlara göre farkı var ama kaliteli yağlar arasında da çok fark yoktur. ATF dişli yağıdır,eskiden beri de sanayide...

10. T

Defender çok iyi araba ama asfaltta arasıra da doğaya gitmek için bana sorarsanız ya Jeep'lere bakın ya da Land'dan Discovery'lere. Defender günlük kullanımda yoran bir araç,evet duruşu çok iyi insanı kendine çeken bir tasarımı mevcut ama daha yeni teknoloji araç her zaman daha iyidir derim.

11. T

Wj Direksiyon Yağı

Niye kesinlikle kullanılmamalı ki? ATF yağı direksiyona kullanabilirsiniz. Direksiyonun kendi yağı olduğu doğrudur ama çok çok da özel bir yağ değil o da. Şanzıman yağı dişli ile çalışan birçok sistemde kullanılır,sorun olmaz.
  12. T

Düşük Kilometreli Xj Arıyorum.

Yukarıdaki arkadaşın aracı,benim ki de tam revizyonlu ama km'si düşük değil en azından 100 veya 150 bin altı değil.

13. T

Düşük Kilometreli Xj Arıyorum.

Düşük kmye odaklanmayın derim,bakımlı mümkünse tam veya yarım revziyonlu araçlara yönelin. İki sebebi var düşük km'li XJ yok olanlarla da uzun süre yatmış,böyle araçlar daha tehlikeli ve tabi çok para istiyorlar. Sonuçta 20 yaşında araçlardan bahsediyoruz 200 bin km üzeri normaldir.
  14. T

2005 Grand Cherokee 2.7 Crd Black Pearl Hakkında

Biz LPG'yi garipsemediğimiz için ona göre yorum yapıyoruz,illa LPG olmayacak derseniz ilk sahibinden olan 2.7 şu an en mantıklısı duruyor. Düzgün kullanılmışı 500 binden aşağı zor sorun çıkartır araştırmak lazım nasıl kullandığını.
  15. T

2005 Grand Cherokee 2.7 Crd Black Pearl Hakkında

Sırf dizel diye fiyatlar uçmuş,değmez bu fiyatlara benden uyarması,300 bin km aracın ağır bakım dediği yağ,filtre kayış değişimidir onun dışında da masraf kalemleri olacak illa ki. Bir de dizelin parçaları pahalı ve az yakmıyor,LPGliden fazla yakıyor defalarca dediğimiz gibi. Aynı klasmanda...

16. T

Cj-5 Almak Istiyorum Nelere Dikkat Etmeliyim Ustadan Tavsiyeler

Buradaki olay ne şimdi ? Bir tane CJ-5 alınacak ve alınmak isteniyor onu anladım, az bir paran var ( burası sanırım kafa karıştırdı az para deyince ben maksimum 20 bin TL anlıyorum ama sormak lazım tabi ), CJ-5 forumunun başında "İlk Defa Cj Almayı Düşünenlere Ön Bilgiler" şekline başlık da...
  17. T

Cj-5 Almak Istiyorum Nelere Dikkat Etmeliyim Ustadan Tavsiyeler

İşin özü şu,tamamen yenilenmiş bir CJ-5 bulmadıktan sonra sanayi ile ahbap olursun. Tabi böyle bir aracı da az bir paraya alamazsın. Lada Niva'nın bile temizi 15-20 bin TL'dir ( daha ucuza alsan bile o paraya mal olur ).Araçlarda aynı insanlar gibi yorulur,belli zamanlarda yenilenmesi gerekir.Şu...
  18. T

2003 Wj 4.7 Ov Için Yükseltme Kiti Yardımı

Iron Rock en iyisi bana göre bunlar arasında. Firmalar çeşitli yükseltme paketleri yaparlar,paket içerikleri firmalara göre farklılık da gösterebilir. Bu çok sorun değil alır tavsiye edilen parçaları da eklersiniz öyle sipariş edersiniz. Konfor konusuna gelince,yükseltmeden sonra konfor...

19. T

1996-98 Model Temiz Cherokee Zj 5.2 Araniyor..

Normal o fiyat olması, aşağıdaki ilandaki aracı bir sorun derim,kendisini direk tanımıyorum ama pek sorunda görmedim burada 1998 Jeep Grand Cherokee 5.2 29.250 TL Galeriden satılık ikinci el - 348321747
  20. T

2006-2008 Grand Cherokee 3.0 Crd Yardım

Alternatif çok 4.7 WJ var, 5.2 ZJ var illa bu alınacak değil. Grand kasaların hepsi büyük,konforlu ve donanımlı araçlardır.Parça fiyatları yeni nesil araçların hep pahalı olmuştur,yan sanayi ile alakalı birşey. Açıkçası temiz bir ZJ alır keyfime bakarım ben olsam,özellikle ZJ 4.0 lt olanlar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,907
Kayıtlı Üye Sayımız
166,709
Kaydolan Son Üyemiz
Mete26

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri