Cevabınız için teşekkür ederim.
Sizin mesajlarınızı da inceledim. Forumda WK hakkında bilgi veren tek kişi sizsiniz sanırım

Onun için size birkaç şey sormak istiyorum. Bilen arkadaşlar da yardımcı olurlarsa sevinirim.
WJ/WG kasada klimanın "blend door" isminde bir kronik problemi var. WK/WH kasada klimayla ilgili bir problem biliyor musunuz? Klima analog olduğu için sanırım bununla ilgili bir hata kodu göremiyoruz. Klimayla ilgili bir hatayı görebildiğimiz bir yer var mı? EVIC'de bununla ilgili bir bilgi veriliyor mu?
Sizin 2008 modelde sanırım geri görüş kamerası var. 2006-07'lerde bu bulunmuyor. Yanılıyor muyum? Orjinaline sonradan takılıyor mu? Ayrıca 2006-07 modellerde orjinal arka park sensörü bulunuyor. Bazı ilanlarda önde de bulunduğunu gördüm. Acaba onlara sonradan mı takılmış? Yoksa bir paketin ürünü mü?
Orjinal navigasyonu kullanıyor musunuz? Güncel mi? Dokunmatik mi? İşinizi görüyor mu?
Anahtar WJ'deki gibi çift gelip 2X2 toplam 4 hafızalı mı oluyor?
Bunlar belki basit sorular ancak aracın donanımında bulunan şeyler. Bu donanımlar ile bu araç ön plana çıkıyor. En önemli tercih sebeplerim bu donanımlar.
WJ'de 2004 Overland'da çekiş sistemi en üst seviyeye çıkartılmış. Quadra Drive olarak demiyorum, 2004 Overland'da önceki Quadralara oranla ekstra iyileştirmeler yapılmış. Ekstra kilitler falan gelmiş. Ancak 2006'da yeni bir çekiş sistemine geçilmiş. Quadra Drive II'deki EDLS (Elektronik difransiyel kilidi) önceki son versiyon mekanik çekişi aratır mı? Hani bazı iyileştirmeler yapıldıkça kötüye gidilmiş ya WK'da, bu sebeple soruyorum.
Bunlardan bildiklerinizi yazarsanız sevinirim.
Bunların haricinde, pek piyasası olan bir araç olmadığı için alım/satımı kolay olmuyor. Bu sebeple alınca uzun yıllar kullanmak gerekecek. Bilindiklerin haricinde sağdan soldan çıkacak sürprizlerle ne kadar az karşılaşırsam o kadar iyi. Kronik sorunların olmaması içimi rahatlattı açık söyleyeyim

Geri kalanı da şans içi...