Dostum sen cj 5 ile takılmaya devam et bence hic anlamıyorsun bu islerden arkadaşa doğru bilgi de vermiyorsun on arka makaslı muhnevi donemden kalmış araç bunlar arazide de keyif vermez şırkar hasar acar , çalışır çalışmaz ss al suzuki al demiyorsun kendinde cj 5 oldugu icin ovuyorsun ceres 4x4 de cj5 gibib on arka makasli sabit dingilli, ayrica mazda bongo nun da aynisidir difrasiyelinden motoruna kadar , arkasi lsd lidir yavru sanziman cikisida vardir sizi temin ederim cj5 den de basarilidir .. neyse he he cj 5 cok iyi
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forumdan keyifle takip ettigim konulardan biri de Sac Beyazlatan CJ5 .Bu konuda yeterince bilgi ve tecrubeniz var. Fakat bu isin birde butcesi var Unv tede okuyan bursla harclikla okuyan bir kardesimiz bu isin altindan kalkabilirmi ?
Selamlar Saygilar
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forumdan keyifle takip ettigim konulardan biri de Sac Beyazlatan CJ5 .Bu konuda yeterince bilgi ve tecrubeniz var. Fakat bu isin birde butcesi var Unv tede okuyan bursla harclikla okuyan bir kardesimiz bu isin altindan kalkabilirmi ?
Selamlar Saygilar
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Selamlar ;bakin konuya fakli bir pencereden bakmissiniz ne guzel...biseyleri anlatmak zor ama karsindakine izah etmek daha zor.burda altini cizerek anlatmaya calistigim herhangibir x arac olsun sifir olsun camura bayira dereye giricem diyosaniz sanayiyle ahbapliginiz olacak.
Dostum sen cj 5 ile takılmaya devam et bence hic anlamıyorsun bu islerden arkadaşa doğru bilgi de vermiyorsun on arka makaslı muhnevi donemden kalmış araç bunlar arazide de keyif vermez şırkar hasar acar , çalışır çalışmaz ss al suzuki al demiyorsun kendinde cj 5 oldugu icin ovuyorsun ceres 4x4 de cj5 gibib on arka makasli sabit dingilli, ayrica mazda bongo nun da aynisidir difrasiyelinden motoruna kadar , arkasi lsd lidir yavru sanziman cikisida vardir sizi temin ederim cj5 den de basarilidir .. neyse he he cj 5 cok iyi
Hitabet diyorum hitabet !!
Ama anlatamiyorumm.yas egitim seviyesi ni sormuyorum bile..
bende cj 5 vardiye bu araci önermiyorum.mustang ornegini verdim anlamaniz icin...aykirilik dedim..mesela toyota fj 40 buda hos ve uclarda olan bi aractir.Burdayim diye bagirir.Soradan gormusluk gibi olmasin diye yazamadim ama bitanede hj 60 im var dizel 6 silindir

senin ve bazi arkadslrin dedigi bi cj m vardiye biseyleri yazip ovmuyorum yani..bilmem ne kadar anlatabildim.dikkatli okumus algilamis olsan zaten bos polimige girmemis olacaksin.sanayiden cikamazsin demen uzerine sunu dile getirmeye calisiyorum;bi aracla dag bayir camur gezicekseniz bir ayagin sanayidedir...masrafin vardir...israrla sunu belirtiyorum ama anlatamiyorum agir hizmet araclari...ucu aciktir cj askeri ,toyota 80 serisi mta orman isltmelri itfaiye ,mercedes unimog yine askeri(ama kamyon

) land yine askeri...(turkiyeden ornekliyorm haa) bunlar agir hizmet araclardir.bu serilerin icindede dizginlenemeyen modeller vardir öne cikan cj 5 gibi..bende oldugu icin yaziyorum haaa

bu projemi sonlandirabilsem 20 25 genisletilmis cj8 lerden bitane yaoicam.tank gibi duruyorlar normalde 8 i sevmem. Ozamnda cj8 övucem..cj5 e askla bagliyim, hj mi her an aldatabilirm
Bundan daha acik yazamiyorum umarim anlamissinizdir.daha acik yazmaya kelime dagarcigim musade etmiyo.mumkun oldugu kadar ornekledim turkce kökenli kelimeler kullandimki yorumlada zorlanmayin..saglicakla
Cok pardon ladayi unuttum oda kominizm doneminde rusyadabanda cikmis askeriyede kullanims cok talep gormus ama kominizm oldugu icin ihrac dusunulmemis bile...
Bilgiye açim arkadaşlar;herzamn teknik olarak konusabiiriz tecrubelerimizden faydalanabiliriz;heleki oteknik bilgi ve tecrube eli alet edevat tutan birinden geliyosa...lakin kuru muhabbet bayiyo.
Buda hj 60 im diyemiyorum.bi halt ettim suan boyle
yokmu eli anahtar tutup tecrubesinden bilgisinden yararlanacagimiz kimse