Arama sonuçlarınız

1. Akdeniz45

Altea 472 Pu, Brüstner Premio 455 Ts Hobby Deluxe 495wbf Yorumları

Avrupa’da karavanla konaklama konusunu biraz detaylı anlatayım. Ilk akla gelen kampingler. Hemen her ṣehirde veya yakınlarında bir kamping bulunur. Kampinglerde çekme karavanla ve motokaravanla kalmak mümkün. Ikincisi karavan parklar. Karavan parklarda, son zamanlarda çekme karavanların...

2. Akdeniz45

Depremzedelere Giyecekler Yeni Ve Faturalı Olacak

Türkiye’den ayrılalı yarım asrı geçtiği için bir çok konuya yabancıyım. Almanya’da iyi bulduğum bir usül var. Bebekler ve küçük çocuklar çabuk büyüdükleri için giysileri fazla kullanılmadan küçük kalıyor. Böyle durumlarda akrabalar, arkadaṣlar arasında çocukların yaṣlarına göre karṣılıklı...
  3. Akdeniz45

Çekme Karavanlar Için Kıṣ Hazırlığı

Benzerleri balık tuttuğum kayığın tabanında var. Soğuk havalarda faydasını görüyorum.

4. Akdeniz45

Haklısınız, bir marangozun ürettiği bu çadır tabanı uzun ömürlü ve pahalı bir çözüm. Aaṣağıdaki çözümler daha pratik. Resimde gördüklerimizden beton, toprak veya çimenli bir tabana uyanı seçerek çadırın tabanına döṣemek mümkün. Terrassenplatten und Balkonplatten direkt vom Hersteller » WARCO...
  5. Akdeniz45

Shantigo Motokaravan İle Riva Adria Karavan Kampı Deneyimi

Faydalı bir karavan kullanım ve güzel bir gezi rehberi yazdınız. Karavancı olmak isteyenlere mutlaka faydalı olacaktır. Deneyimli karavancıları da kıṣ uykusundan uyandıracaktır. Teṣekkürler.

6. Akdeniz45

Çekme Karavan Için Çadır Seçimi Yıllarca karavanımın önünde bir çadır kullandım. En kullanıṣlı olanı tünel ṣeklindeki çadırlardı. Çadır seçerken dikkat edilecek önemli bir nokta (kıṣ aylarında) kar yağan yerlerde çadırın çok büyük olmaması. Aṣağıdaki linkte çok sayıda çadır var...

7. Akdeniz45

Deprem nedeniyle soğuk ayları karavanda geçirmek isteyenlere yardımcı olmak için burada örnekler verebiliriz. Avrupa’da kampinglerde duran çekme karavanlarını kıṣın hafta sonlarında veya ara sıra kullananlar çoktur. Karlı, yağmurlu, soğuk havalarda zamanın büyük bir kısmı karavan içinde...
  8. Akdeniz45

Forumdaki paylaṣımlar çok zaman saatlerce düṣünülen ṣeyler değil. Hiçbir paylaṣım da altın terazisiyle tartılmaz. Aklımıza geleni oturup yazabilme serbestliği forumların en güzel tarafı. Ifade özgürlüğüde böyle bir ṣey olsa gerek. Yazılanlara çok cevap verilmesi arzu edilen bir durum. Yalnız...
  9. Akdeniz45

Deprem Bölgesinde Aileye Uygun Karavan?

Geçmiṣ olsun. Foruma hoṣ geldiniz. Karavanda yaṣam için mutlak ihtiyaçlar. 1. Temiz su alacak yer. 2. Atık su ve wc boṣaltacak yer. 3. Elektrik. Evinizin bahçesinde (avlusunda) karavan durabilir ve yukardaki ihtiyaçlar da orada karṣılanabilirse her ṣey oldukça kolaylaṣır. Böyle bir durum...

10. Akdeniz45

Karavan Su Deposu Donma

Çok soğuk havalar için en kolay ve garantili çözüm temiz ve atık su depolarını karavanın içine (ısınan yere) yapmak ve kaset tuvalet kullanmak.

11. Akdeniz45

Şehirlere Yapılacak Karavanpark Ve Kampinglerin Afet Durumlarında Kullanılabilmesi

Öneml bir konuya değindiniz. Almanya’da yaṣadığım bölgeden bir örnek vereyim. Oturduğum yerde 20 km yarı çapında bir daire çizsem, içinde temiz suyu, atık boṣaltma olanakları ve elektriği olan 4 karavan park, 3 tanede kamping var. Bir kaç ay önce oturduğum yerde musluktan su kullanma yasağı...
  12. Akdeniz45

Yücel Bey, burada yardım toplayanlar genellikle kullanılmıṣ giyeceklerin, yıkanmıṣ, temizlenmiṣ olmasına dikkat ediyorlar. Aslında bu giyecekleri görünce de bu durum anlaṣılır sanıyorum. Ülkeler arasında kültürel farklar olabilir. Bu da normaldir.

13. Akdeniz45

Karavanda Yaşadığım 10 Olumsuz Şey

Orhan Bey teṣekkürler. Adımı yazınca, bana forumda deneyimli çok arkadaṣımız olduğunu yazma fırsatı verdiniz. Bir kısmını uzun zamandır forumda göremesekte unutulmuṣ değiller.
  14. Akdeniz45

Almanya’da kargo ṣirketleri, bazı hava yolları, „Birlikte Yardım Edelim“ baṣlığı altında bir yardım kampanyası baṣlattılar. Wir helfen gemeinsam Pazartesinden itibaren yirmi kiloya kadar pakeleri ücretsiz göndermek mümkün. Gönderilecekler listesinde „kulanılmamıṣ veya yeni durumdaki kıṣlık...
  15. Akdeniz45

Konuyu açayım mı diye iki gündür düṣündüm. Galiba konuṣmakta fayda var. Yakınımdaki bir yerleṣim yerindeki gönüllü itfaiyeciler depremzedeler için yardım toplamıṣlar. Toplam 150 paket. Paketlerde yeni giyeceklerin yanında iyi kaliteli ve iyi durumda kullanılmısları da var. Münih...

16. Akdeniz45

Karavanda Yaşadığım 10 Olumsuz Şey

Camlar gördüğümüz yerler. Iç tarafta metal üzerindeki buğulanma paslanmayı tetikliyor. Gündüzleri karavanı iyi havalandırmak önemli. Aynı evdeki gibi. Isıtma ile havalandırmayı dengeleyebildiğim gecelerde buğulanmayı önleyebiliyorum. Ama her zaman mümkün olmuyor.
  17. Akdeniz45

Şarj Cihazı Seçiminde Akü Kapasitesinin Önemi

Uzun zamandır kullandığım ṣarj cihazının kullanım klavuzu aṣağıda. CTEK AKÜ ŞARJ CİHAZI MXS 7.0 Kullanım Kılavuzu - Kılavuzlar+ Benim deneyimlerime göre ṣarj cihazı devamlı aküde bağlı kalabilecek kalitede olmalı. Kademeli çalıṣan cihazlar akü %80 doluncaya kadar bütün kapasitelerini...
  18. Akdeniz45

Önemli Haberler Neden Gezenbilirde Paylaşılmıyor?

„Önemli Haberler Neden Gezenbilirde Paylaşılmıyor?“ Yücel Bey, konuyu bilen herkes istediği anda bilgileri Gezenbilir’de paylaṣabilir demekten baṣka bir ṣey söylemek mümün değil. Sanıyorum hepimiz ṣok altındayız. Bu durumda fiilen yardım edebilene ne mutlu…

19. Akdeniz45

Tam Zamanlı Karavan Yaşamımızdan Tecrübeler

Vaktiniz müsait olduğunda cevap yazarsınız… Çok değerli bir yardımda bulunuyorsunuz. Yardım konusunda biraz bilgi verebilir misiniz? Daha önce bir hazırlık eğitimi gördünüz mü? Dün eṣim anlattı. Çalıṣtığı gruptaki (gönüllüler) bir konuṣma sırasında, birisinin telefonu alarm verince, üyesi...
  20. Akdeniz45

Gün Geçmiyor Ki Karavancılarla Ilgili Nahoş Bir Haber Yapılmasın...

Aynı şeyler 30-40 yıl önce Avrupalı karavancıların başına geldiǧi için hep oradan örnek veriyorum. Çünkü sorunları yaşayan o karavancılardan biriside bendim. Denize yakın, güzel manzalı park yerlerinin girişleri 2 metreden yüksek aracın giremeyeceǧi şekilde olan yerler süratle çoǧalmıştı. Aynı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,893
Kayıtlı Üye Sayımız
166,687
Kaydolan Son Üyemiz
gulo1969

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri