Arama sonuçlarınız

1. fatihsalt

Lada Niva'ya Egsoz Manifoldu Ve Headers Yapılır

Ynt: Lada Niva'ya Egsoz Manifoldu Ve Headers Yapılır 89 model niva için headers ve bastan sona eksoz nekadar olur...?

2. fatihsalt

niva yakıt problemi

Ynt: niva yakıt problemi Benim arabam 89 model ve 4 vites normalde herkesden fazla yakmam gerekiyor ama bende 45 -50 kuruş/km kullanıma göre değişiyor. ortalama 80-90 kmhızla kullanıyorum..
  3. fatihsalt

Lada Niva Arıyorum

Ynt: Lada Niva Arıyorum tek sıkıntım o 4 vites ama kısa zaman içinde onu 5 yapacam araştırmalar devam ediyor

4. fatihsalt

Lada Niva' ya Geniş Kaslı Çamurluk

Ynt: Lada Niva' ya Geniş Kaslı Çamurluk Benim arabada aynı sıkıntı var dünya para verdim lastik aldım 2 kere araziye çıktım arka lastiklerin işi bitti çamurluklar lastikleri kesti. resimleri aldım pazartesi kaportacıma gidip aynen yaptırıyorum nası olacak diye çok düşündüm kesin çözüm seninki...
  5. fatihsalt

Bir Takım OK144 ve Orjinal Niva Jantları

Ynt: Bir Takım OK144 ve Orjinal Niva Jantları kesin bir fiyat düşünmedim açıkçası piyasa neyse bakılıp karar verilebilir. resim yok ama yarın koyabilirim.

6. fatihsalt

Bir Takım OK144 ve Orjinal Niva Jantları

Bende fazlada bir takım OK 144 lastık ve orjinal jantlar var satmayı düşünüyorum ihtiyacı olan arkadaşlar mesaj atabilir.

7. fatihsalt

Suzuki ve Lada için Çok Özel Lastik Jant Takımı

Bu jantlar ve lastikler Niva ya hiçbir işlem yapmadan uyar ofsetten dolayı biraz dışarıda kalabilir ama bi sorun olmaz bende yükseltme kiti ile daha büyük lastikler kullanıyorum ayrıca aracın orjinal jantları 16 inç ama 16 inçe büyük lastik takarsanız aracı çok yoruyor hem yakıt hemde performans...
  8. fatihsalt

Ön Arka Silecek Ve Traktör Lastiği [yardım]

Ynt: Ön Arka Silecek Ve Traktör Lastiği [yardım] jantlarının ebadını bilmiyorum ama benim niva da 215*75*15 maxis 753 m/t lastik var bulmk için cok uğraştım ama hem çamurda hem karda hemde asfalt da gayet başarılı alırken lastikci ses yapar dedi ama ben bişey duymadım bir iki gün önce muhabbeti...
  9. fatihsalt

93 NİVA BUDA BENDEN

Ynt: 93 NİVA BUDA BENDEN Sana güzel bir soru beyaz kadranları nereden edindin bilgi verirsen sevinirim araba güzel olmuş bu arada :)

10. fatihsalt

Artık Benimde NİVAm Var

Ynt: Artık Benimde NİVAm Var bu aracın bütün yapım aşamasını izlemiştim resimleri videoları vs. vs. gayet güzel toplanmış bi araç hayırlı olur inşallah

11. fatihsalt

yeni lada niva

Ynt: yeni lada niva kasa böyle olursa ne rengrover satılır nede Q7 bu ülkede söyliyim şimdiden çok şık ve modern bi araç ancak lada bunu yaparmı tartışılır
  12. fatihsalt

lada almak istiyorum

Ynt: lada almak istiyorum Herkes konforlu değil diyor niva için ama ben aldığımda sadece offroad amaçlı idi diğer aracımı satmak zorunda kaldım şimdi her işim için nivayı kullanıyorum 89 model hidrolik direksiyon yaptırdım ses yalıtımı içinde bişeyler yaptım bence hız konusu dışında gayet...

13. fatihsalt

Lada Niva Kelebek Cam Kilidi

Ynt: Lada Niva Kelebek Cam Kilidi bende de aynı sıkıntı vardı eski bi cam ustasına götürdüm adam bikaç yapıştırıcıyı karıştırdı düşmedi ama hala :)
  14. fatihsalt

Lada Niva Arıyorum

Ynt: Lada Niva Arıyorum Ben Suzuki nin altından aldım ama melber marka baya aradım cantları aldığımda ne olduğunu bilmiyordum üstlerinde bir ton yağ vardı sonradan araştırdım offroad için özel tasarlanmış aleminyum döküm extra hafif falan filan bi sürü özelliği varmış :D
  15. fatihsalt

Niva 5 vites şanzıman lazım

Merhaba aracımdaki tek eksik gördüğüm yeri tamamlamak istiyorum. 5 vites bir şanzımana ihtiyacım var uygun çıkma vs. gibi bilgisi olan varsa yada temiz bulabileceğim yeri bilen varsa cevap yazsın lütfen...

16. fatihsalt

Lada Niva Arıyorum

Ynt: Lada Niva Arıyorum Karar vermediysen eğer sana çok güzel ve özel bir araba önereyim daha birbuçuk yıl önce yani 2010 mayıs ayında aldım arabayı. Komple kaporta boyadan hidrolik direksiyona merkezi kumandalı kapılardan cant ve lastiklere tüm mekanik aksam bakımlarından sis farlarına hepsini...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri