Lada Niva Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan NivamYokBenim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,262
Ynt: Lada Niva Arıyorum

NivamYokBenim' Alıntı:
Benim için öncelik tabanı ve kaportası diğerleri zamanla yapılacak şeyler,, yalıtım olsa benim için biçilmez kaftan olur ama o zamanda fiyatı bana uymayabilir, araçlarınızın fotoğrafını ve düşündüğünüz fiyatı yazarsanız sevinirim

Aracım hakkında gerekli bilgileri bulabileceğiniz linkler aşağıdadır. ayrıca ozgurozdelice@hotmail.com adresinden de irtibat kurabilirsiniz. Yardımcı olabileceğim bir konu varsa sormaktan çekinmeyin. Aracın yapım aşamasına ait resimlerde liklerde görülebilmektedir.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=78197.0

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-lada-1987-lada-niva-75398834/detay/

Etiketler

Karar vermediysen eğer sana çok güzel ve özel bir araba önereyim daha birbuçuk yıl önce yani 2010 mayıs ayında aldım arabayı. Komple kaporta boyadan hidrolik direksiyona merkezi kumandalı kapılardan cant ve lastiklere tüm mekanik aksam bakımlarından sis farlarına hepsini yavaş yavaş yaptım bi kısmını kendi emeğile bikısmını servisdeli ustalarıyla birlikte yaptık 89 model ama öyle görünmüyo kesinlikle Milano tüp var ruhsata işli Fiyat yüksek gelebilir ama benim için çok daha değerli... 12,500 tl istiyorum.

fotoğraf (9).JPG

fotoğraf (4).JPG

fotoğraf (11).JPG

01022012301.jpg

Ben Suzuki nin altından aldım ama melber marka baya aradım cantları aldığımda ne olduğunu bilmiyordum üstlerinde bir ton yağ vardı sonradan araştırdım offroad için özel tasarlanmış aleminyum döküm extra hafif falan filan bi sürü özelliği varmış :D

fatihsalt' Alıntı:
Karar vermediysen eğer sana çok güzel ve özel bir araba önereyim daha birbuçuk yıl önce yani 2010 mayıs ayında aldım arabayı. Komple kaporta boyadan hidrolik direksiyona merkezi kumandalı kapılardan cant ve lastiklere tüm mekanik aksam bakımlarından sis farlarına hepsini yavaş yavaş yaptım bi kısmını kendi emeğile bikısmını servisdeli ustalarıyla birlikte yaptık 89 model ama öyle görünmüyo kesinlikle Milano tüp var ruhsata işli Fiyat yüksek gelebilir ama benim için çok daha değerli... 12,500 tl istiyorum.
Kardeş arabanız çok güzel görünüyor.. 4 vitesmi acaba ?

@fatihsalt aracın güzelmiş fakat ben bir tane niva aldım, aldığım fiyat senn verdiğin fiyattanda yukarıydı, ilginiz için teşekkür ederim

5 vites şanzıman bulunur... bu arada.. ben Niva hayalimi bir müddet askıya aldım.. çevremde temiz bulamadım.. hiç hesapta yokken sıfır araba olayına girdim... bütçe şaştı...

zirvelerin sesi' Alıntı:
5 vites şanzıman bulunur... bu arada.. ben Niva hayalimi bir müddet askıya aldım.. çevremde temiz bulamadım.. hiç hesapta yokken sıfır araba olayına girdim... bütçe şaştı...
Hani nerde şanzıman yaw lazım valla ne kadar istiyosun kaç modele ait ve gönderim olayını nasıl çözeriz.

fatihsalt' Alıntı:
Hani nerde şanzıman yaw lazım valla ne kadar istiyosun kaç modele ait ve gönderim olayını nasıl çözeriz.

yanlış anlaşıldı sanırım... bende 5 vites şanzıman yok.. fakat bulunur , İzmir istanbul.. bursa taraflarında bulunur diyorum.. İzmir Sarnıç ta Ercan usta var.. ona bir sor istersen.. istanbulda kaner usta var.. bunlar ilk aklıma gelen isimler..Niva camiasını en iyi bilenlerden bunlar..

zirvelerin sesi' Alıntı:
yanlış anlaşıldı sanırım... bende 5 vites şanzıman yok.. fakat bulunur , İzmir istanbul.. bursa taraflarında bulunur diyorum.. İzmir Sarnıç ta Ercan usta var.. ona bir sor istersen.. istanbulda kaner usta var.. bunlar ilk aklıma gelen isimler..Niva camiasını en iyi bilenlerden bunlar..
Heee öyle yanii ben bayadır arıyorum istanbul izmir bursa vs. vs. sordum baya ama söylediğin isimlerle bir temasım olmadı bide öyle deniyeyim bari teşekkür ederim tavsiyen için.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR