lada almak istiyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan güçlü1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,060

güçlü1

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum bir süredir off roadla ilgileniyorum ve artık bir yerden bende içinde olmak istiyorum daha önce hiç deneyimim olmadı biraz araştırdım lada başlamakiçin en ekonomik adım gibi geldi beni biraz aydınlatırsanız çok sevinirim.
teşekkürler

Etiketler

Ynt: lada almak istiyorum

Herkes konforlu değil diyor niva için ama ben aldığımda sadece offroad amaçlı idi diğer aracımı satmak zorunda kaldım şimdi her işim için nivayı kullanıyorum 89 model hidrolik direksiyon yaptırdım ses yalıtımı içinde bişeyler yaptım bence hız konusu dışında gayet konforlu şuanda oda 80 90 yapıyor yeterli oluyor yanı ne diyim

ladaya alışmak zor ben ilk aldığımda ne yaptım ben ya diye kendi kendime düşünmeye başladım, normal bir araçtan çok farklı lassa ok 144 lastiklerle ön diftende ses geliyormuş meğer içinde sesten duramadım gerçi sonradan alıştım ama bence nivası olanlarla gezilere katılın sakin kafayla ölçün biçin, alıştıktan sonra (eğer alışabilirseniz) almaya karar verin alırkende çok araca bakın ilk gördüğünüz araca takılmayın gerçi bende almadan önce öyle düşünüyordum ama yapamadım :smiley: selamlar

Benim niva gayet konforlu ;D
http://img268.imagevenue.com/loc510/th_214785171_NiVa5_122_510lo.JPG :eek: :eek:

zaten ses ve ısı yalıtımıda var ses denen birşey yok lastiklerde dişli olmayınca gayet güzel ;)

Off Road için kullanacaksan en akıllı seçim niva olur zaten bütçe dahilinde, her açıdan uygun tamir işçilik parça vs.. hemde off road tutkunu devam ettirirsin ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR