Arama sonuçlarınız

1. U

G serisi Mercedes

Ynt: G serisi Mercedes http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mercedes-g-82-000-km-de-mercedes-g240-30519689/detay bu araç için ne dersiniz acaba! g 230

2. U

MERCEDES G SRİSİ araç arıyorum

siyah, motor durumu iyi, araç az olduğu için fiyatı şişirme olmayan g serisi arazi aracı arıyorum!!! 91 model
  3. U

G serisi Mercedes

Ynt: G serisi Mercedes ilk linkte koyduğum siyah g biraz içime sindi sanki, bu araçlara lpg uygulanması problem çıkartır mı acaba? bu araça için yazan fiyata ne dersiniz ? bu arada yardımcı olduğunuz için siz sayın büyüklerime gönülden teşekkür ederim

4. U

G Serisi Brabus

Ynt: G Serisi Brabus arkadaşa katılıyorum 380 bin euro verp araziye vurabilecek vatandaş varsa resmini koysunda gözlerinden öpelim :P
  5. U

G serisi Mercedes

Ynt: G serisi Mercedes http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mercedes-g-tamamen-orj-mercedes-gd240-takasli/detay

6. U

G serisi Mercedes

Ynt: G serisi Mercedes http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mercedes-g-ts-otomotivden-satilik-280-g/detay zaten sitelerde çok sayıda g yok ama biraz güzel olanlarında fiyatı böyle! bu araç için ne yorum yaparsınız?

7. U

Arctic G Serisi

Ynt: Arctic G Serisi bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim hocam, bu modeller arasında ne fark var acaba? 87.000 de G 230 var 87 model ve dizel 40 bin istiyor eder mi acaba?
  8. U

G serisi Mercedes

Ynt: G serisi Mercedes sahibinden.con da 40.00 tl ye G 230 var 87 model bir araç var temiz gibi görünüyor ama fiyat biraz fazla gibi geldi, sizde bu fiyat eder mi? 230 ile 300 arasında ki fark nedir acaba?
  9. U

G serisi Mercedes

Ynt: G serisi Mercedes bende aranıza katılmak isteyen 20 yaşında üniv. öğrencisi biriyim 2002 model honda cr-v aracım var ama araziye pek gelmiyor kafaya koydum honda yı satıp mercedes alıcam, siyah ve dizel istiyorum, g serisi de kendi içinde ayrılıyormuş, bu araçı kullanan sayın büyüklerim...

10. U

Arctic G Serisi

Ynt: Arctic G Serisi bende 2002 honda crv var ama artık arazi beklentilerime cevap vermiyorum, aracın sınırlarını bildiğim için çok zorlayıp dağıtmak istemiyorum, şimdi onu satlığa çıkardım mersedes g serisi güzel bir araç araştırıyorum, dizel ve 90 model üstü araştırıyorum bu araçların yakıt...

11. U

Sisdağı Yaylasına Gittik (16 Mayıs 2010)

Ynt: Sisdağı Yaylasına Gittik (16 Mayıs 2010) arkadaş yok böyle resimler yaw, karadenizli olarak bu manzaraları sık sık görüp yaşıyoruz ama hiç böyle karelere yansıyışını görmemiştim, allah aşkına kullandığınız fotoğraf makinesine ne markadır acaba?
  12. U

CR-V 4 Çeker Yardım

Ynt: CR-V 4 Çeker Yardım bende de 2002 cr-v var ama benimkinden ses gelmiyor, galiba sana en yakın honda servisi yardımcı olabilir arkadaşım!

13. U

2004 Honda CRV Almayı Düşünüyorum, Yorumlarınız ?..

Ynt: 2004 Honda CRV Almayı Düşünüyorum, Yorumlarınız ?.. bende 2002 cr-v kullanıyorum, araçla off road desen yapamazsın ama onun dışında hem otomobilin konforunu hende 4*4 ün güzelliklerini bulabilirsin. bagajdaki stepne yerine tüp koydurduk (tabi bu işlem uzman servis tarafından yapılması...
  14. U

2002 crv yardım

Ynt: 2002 crv yardım slm öncelikle aracın hayırlı olsun. bende de 2002 honda cr-v var, arac aslında arazi için uygun hale getirilecek bir acaç ama malesef türkiye de pek tanınmıyor yutr dışında çok geniş kapsamlı sadece honda üzerine servisler var (hondasuv.com).türkiye şartlarında cr-v ile off...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri