2004 Honda CRV Almayı Düşünüyorum, Yorumlarınız ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan portakalliordek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 103,821

portakalliordek

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar,

Bir Honda fanatiği olarak aracımı yenilemeyi düşünüyorum sonbahara doğru.
Honda Civic kullanıcısıyım bütçeme göre uygun ve ilgimi çeken beğenimi alan 2004 Honda CRV düşünüyorum.

Off Road vs... gibi bir hobim yok sadece araca karşı kişisel beğenim ve Honda kalitesini bildiğim için tercihim bu yönde olacak kısmetse.

Ben son kullanıcı olarak CRV kullanan arkadaşlardan yada bu alanda bilgi, tecrübe sahibi arkadaşlardan bilgi almak isterim;
Honda CRV beni benzin, bakım, vergi gibi konularda çok üzer mi ??? açıkçası 4 senelik honda kullanıcısı olduğum için mekaniğinin kalitesinden şüphe duymuyorum kaliteli olduğunu düşünüyorum... fakat uzun vadede benden götürüsü de çok olur mu diye düşünmeden edemiyorum mağlum devir ekonomi devri...

Şöyle bir kıyaslama yapacak olursanız ;
2004 CRV Vs 2007-2008 Honda Civic Sedan ve normal asfalt kullanıcısınız... tercihiniz ne yönde olurdu ? aralarında büyük maddi farklılıklar yaşatır mı ?

İlgilenen ve yorumlayan herkese teşekkürlerimle.

Etiketler
Ynt: 2004 Honda CRV Almayı Düşünüyorum, Yorumlarınız ?..

CR-V.nin yakıtı, vergisi ve kasko maliyeti Civic'ten yüksek olacaktır. Ancak sonuçta üst sınıf bir araç, çok daha geniş ve asfalt kullanımında Civic'ten daha sorunsuz olacağı aşikardır. Tam anlamıyla arazi aracı olmasada süspansiyonu daha zor şartlar için tasarlanmıştır ve şehir kullanımında çok uzun yıllar sorunsuz hizmet eder. Geniş bagajı, bagaj kapağına takılan stepneye rağmen bagaj altında stepne havuzu bulunması LPG uygulamalarından bagajdan hiç bir şey kaybetmemenizi sağlar, güçlü motoru LPG uygulamalarında performans düşüklüğü hissini ortadan kaldıracaktır. Bununla beraber doğa aktivitelerinde yüksekliği ve dört çeker olması size avantaj sağlayacaktır, karlı yollarda ve bozuk şehir içi yollarda yine avantajlıdır. Bence CR-V kasko ve vergi farkına değer, yakıtı LPG ile çözebilir, bagajdan bir şey kaybetmeden benzinli bir Civic'ten daha ekonomik olarak kullanabilirsiniz.

Murat Beyin dediklerine aynen katılıyorum ve sadece şunu söylüyorum...
Birdaha asla ruhsatta otomobil geçen araçlara binmeyeceğim . Allah düşürmesin.

CANADALI' Alıntı:
Birdaha asla ruhsatta otomobil geçen araçlara binmeyeceğim . Allah düşürmesin.

+1 ancak ikinci araç olsun arazi taşıtı olmayan bir şey ;)

evet yüksekte araç kullanmak güzel bir şey. insana çok güven veriyor. eski olsun arazi taşıtı olsun. otomobilden sonra bu araçlar insana huzur veriyor.

Öncelikle herkese selamlar 2004 model Honde CRV kullanıyorum.Sıfır almıştım.Çok memnunum tavsiye ederim.2009 yılı vergisi 670,00 x 2 =1.340,00 TL Kasko 825,00 TL Trafik Sigortası 189,24 TL.En Güzeli ne biliyormusunuz Turbosunun oLması.

Merhabalar bu aracın yakıtı tabi civicten biraz fazla olur ama aynı sınıftaki diğer markalara bakacak olursak vtec teknolojisi derim bakımı derseniz suv kasa diye bakımı masraflıdır ön yargısı yanlıştır bende 98 modelini aldım bu aracın araştırıken hep aynı önyargıyla karşılaştım ama aldırış etmedim vergi konusuna gelirsek fazla vergi vermenize değer arabayı kullanmak yanınıza kar kalacaktır.

bende 2002 cr-v kullanıyorum, araçla off road desen yapamazsın ama onun dışında hem otomobilin konforunu hende 4*4 ün güzelliklerini bulabilirsin. bagajdaki stepne yerine tüp koydurduk (tabi bu işlem uzman servis tarafından yapılması lazım tüp ayarları çok hassas) yakıt problemi ortadan kalktı! benimkinin vergisi yıllık 800, kasko meselesine gelince daha önceden kaskon yoksa aracın yaşına göre epey bir fiyat çıkartırlar(2000-2500) ama daha öncede kullandığın bir araç varsa ve koskonon üzerinden 1 yıl geçmemişse çok indirim yapılabiliyor. mesela benim aracın kaskosuna 3500 istediler daha önce kaskom olduğu için 1950 bağladık!

Konunun üstünden zaman geçmiş ancak benim de bu konuda yardıma ihtiyacım var.
2.0i
2.0LS
2.0ES bunlardan hangisi full donanıma sahip oluyor?
CRV full donanım. 2004 model güncel piyasa fiyatları nedir? ne kadara kadar alınır? LPG yok araçta.
saygılar

Benzin zaten ucuz değil 1.6 motorlu civici benzinli kullanıyorsanız crv yi de kullanırsınız. %15-20 fark eder. Lpg ile kullanacaksanız zaten yeterince ekonomik olur otobüs motoru gibi motoru olan bir suv değil, normal arabalarda da kullanılan 2lt lik bir motoru var sadece.

olasiliksiz' Alıntı:
Benzin zaten ucuz değil 1.6 motorlu civici benzinli kullanıyorsanız crv yi de kullanırsınız. %15-20 fark eder. Lpg ile kullanacaksanız zaten yeterince ekonomik olur otobüs motoru gibi motoru olan bir suv değil, normal arabalarda da kullanılan 2lt lik bir motoru var sadece.

Kürşat bey, 2004 CRV lerin güncel piyasa ederi hakkında da bilginiz var mı? sahibinden.com'dan baktım. 28.000 - 38.000 TL arası 2004 CRV mevcut. CRV lere özellikle dikkat edilmesi gereken bir şey varmıdır? Benim ilgilendiğim araç orijinal. Boya değişen yok (bildiğim kadarıyla, araç komşumda) diğer yandan LPG de yok. Satın alma durumunda LPG uyglaması şartlarımız gereği mecburi gibi. Bu da 2.000TL gibi bir masraf. ( LPG nin uygulanması, resmi evrak işlemleri, ruhsata işleme vs. )

Kürşat bey, 2004 CRV lerin güncel piyasa ederi hakkında da bilginiz var mı? sahibinden.com'dan baktım. 28.000 - 38.000 TL arası 2004 CRV mevcut. CRV lere özellikle dikkat edilmesi gereken bir şey varmıdır? Benim ilgilendiğim araç orijinal. Boya değişen yok (bildiğim kadarıyla, araç komşumda) diğer yandan LPG de yok. Satın alma durumunda LPG uyglaması şartlarımız gereği mecburi gibi. Bu da 2.000TL gibi bir masraf. ( LPG nin uygulanması, resmi evrak işlemleri, ruhsata işleme vs. )

Fiyat konusunda bir bilgim yok ama 38 isteyen biraz fazla istemiş gibi geldi bana, 43-44 civarı 1.6 motor yeni 4x4 alırsınız .

olasiliksiz' Alıntı:
Fiyat konusunda bir bilgim yok ama 38 isteyen biraz fazla istemiş gibi geldi bana, 43-44 civarı 1.6 motor yeni 4x4 alırsınız .
Çok net bilmiyorum ben de yeni yeni bakıyorum ama sanırım ortalamada 34-35 bin TL normal gibi geldi. CRV konusunda herkesin bilgi ve tecrübelerine ihtiyacım var umarım yardımcı olurlar.
saygılar

33-34 tl ye orjinal darbesiz boyasız 2004 model cr-v bulan banada haber versin :smiley:!!! tabi km si 200.000 geçmiş olanlardan bahsetmiyorum
bende 2002 model siyah 105.000 km de full, orjinal, lokal boya dahi olmayan cr-v var 31.5 tl verdiler vermedim!
28 bin tl ye aldığınız araç da ona göre bişey olur

ugur_tr' Alıntı:
33-34 tl ye orjinal darbesiz boyasız 2004 model cr-v bulan banada haber versin :smiley:!!! tabi km si 200.000 geçmiş olanlardan bahsetmiyorum
bende 2002 model siyah 105.000 km de full, orjinal, lokal boya dahi olmayan cr-v var 31.5 tl verdiler vermedim!
28 bin tl ye aldığınız araç da ona göre bişey olur
Uğur bey, sanırım sorumun cevabı sizde. 2004 130.000KM'de darbesiz, boyasız en üst donanımlı ( deri koltuk, sunroof ) otomatik CRV ne kadara kadar alınır.?? Ben internetten gördüğüm fiyatlardan ilk izlenimimi söyledim sanırım yanlış bir tespit oldu. Piyasayı öğrenmeye çalışıyorum. Böyle bir araba var ancak, ne kadar eder ona göre pazarlığa girmek istiyoruz. ( Araçta LPG yok, alınması durumunda LPG uygulaması yaptırmayı düşünüyoruz)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-honda-cr-v-2004-model-honda-crv-tamamen-orjinal-mustafa-konudan-34816915/detay

Aracın değişeni olmadığı söylenmiş. Sizce nasıl?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR