Arama sonuçlarınız

1. V

Japonya'dayım; Niigata, Matsumoto, Kanazawa

Ynt: Japonya'dayım; Niigata, Matsumoto, Kanazawa Gezenbilir ve Yiyenbilir felsefesini tam olarak anlamış kişilerin yazılarını da okumak farklı oluyor. Elinize sağlık Solana :)

2. V

Sosyal Sigortalarda Yeni Dönem

Ynt: Sosyal Sigortalarda Yeni Dönem Bayram öncesi o tebliğleri görmek ve bayramda çalışmak çok güzel bir bayram hediyesi oldu bizim için de :)
  3. V

Gezenbilir Trabzon Turu Düzenlemek

Ynt: Gezenbilir Trabzon Turu Düzenlemek Sanırım sitedeki çoğu gezgin için asıl amaç varılacak destinasyondan çok "yolda" olmak. En azından benim tercihim bu yönde olurdu. Haritaya bakınca uzun gözüken yollarda yaşanan tecrübeler gibisi yok. Herşey bitip eve dönünce bir yol anıları kalıyor...

4. V

Avcılık Spor mudur?

Ynt: Avcılık Spor mudur? Arkadaşlar, avcılıkta kullanılan silahlar gerek bu başlığın gerekse sitemizin konuları arasında yer almıyor. Lütfen konu dışına çıkmayalım, ayrıca izninizle silahlarla ilgili mesajları da sileceğim. Anlayışınız için teşekkür ederim.
  5. V

Güneydoğu: Medeniyetlerin Tarihine Tanıklık Etmek...

Çok güzel bir gezi olmuş, keyifle okudum. Elinize ve motorunuza sağlık.

6. V

Karadenizde Tahlisiye (27 Eylül 2008)

Valla savaş muhabiri gibisiniz, olayın kokusunu almışsınız ;D

7. V

Aralık Ayında Nerelere Gidilir?

Ynt: Aralık Ayında Nerelere Gidilir? Üşüme kısmını işin içine katmayarak Geyve, Taraklı, Mudurnu, Abant (ve diğer göller), Safranbolu, Amasra gibi yerlerden oluşan bir Batı Karadeniz turu önerirdim ;) Geçen sene tam da bu zamanlar oradaydım, gerçekten harikaydı.
  8. V

ZJ Kasalarda Xenon Far Uygulaması Oluyor mu?

Şu konuya da bakmanızı öneririm: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=6269.0
  9. V

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Tüm yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz. :)

10. V

Şehitlerimiz

Ynt: Şehitlerimiz Başımız sağolsun, Allah rahmet eylesin...

11. V

Japonya'ya Gidiyorum...

Ynt: Japonya'ya Gidiyorum... Soley Hanım uzun zamandır sizden haber alamıyoruz :) Güle güle gidin, güle güle gelin...
  12. V

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Tüm yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz. :)

13. V

Şanlıurfa Gezimden Fotoğraflar

Ynt: Şanlıurfa Gezimden Fotoğraflar Aydın Bey kardeşim foruma hoşgeldin :) Portföyünü oradan buradan tadımlık koklatıyorsun, hepsini yükle de kendimize gelelim :)
  14. V

Uludağ Off-Road Ailesinden Bir Kayıp ve Başsağlığı

Ynt: Uludağ Off-Road Ailesinden Bir Kayıp ve Başsağlığı Allah rahmet eylesin, başımız sağolsun.
  15. V

Arkadaşımız Koza'nın Anneannesi Vefat Etmiştir

Ynt: Arkadaşımız Koza'nın Anneannesi Vefat Etmiştir Başınız sağolsun Koza, Allah mekanını cennet etsin.

16. V

Küresel Isınma

Ynt: Küresel Isınma Kenyalılar kar ile tanıştı Tropikal iklimin hüküm sürdüğü Afrika ülkesi Kenya'ya ilk kez kar yağdı. Hint Okyanusu kıyısındaki Doğu Afrika ülkelerinden biri olan Kenya’nın kıyı kesiminde tropikal, iç kesimde çöl iklimi hakim. Ancak Kenyalılar dün sabah uyandıklarında...
  17. V

Off-Road Size Göre ''Araç''mıdır ; ''Amaç'' mıdır ?

Ynt: Off-Road Size Göre ''Araç''mıdır ; ''Amaç'' mıdır ? Sadece off road'u değil, belki insanın hayatı boyunca uğraştığı herşeyi araç olarak görüyorum. Herhangi bir "şey" o insan için amaçsa zaten pek fazla yapacak birşeyi yoktur herhalde.
  18. V

İstanbul - Rize 7-10 Günlük Gezi

İnebolu'ya yakın Gideros Koyu vardır, Sinop'ta ise Türkiye'nin tek fiyordunu görebilirsiniz. Bunun dışında Samsun'da Bafra Pidesi, Ordu'da fisko, Trabzon'da Mavi Kıyı Köftecisi ve Kalkanoğlu Pilavcısı, Rize'de ise muhlama ;D

19. V

Bir Garip İş İlanı

Ynt: Bir Garip İş İlanı Bu ülkede alternatif yolları düşünmeden güvenlik için şehrin ana yollarını lokanta kapatır gibi kapatan valiler varken bu tip ilanlara şaşmamalı.
  20. V

3. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (12 Eylül 2008)

Ynt: 3.Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması(12 Eylül 2008) Listenin Son Hali 01- Koza (Koza Yardımcı) 02- yol (Sedat Açıl) 03- Deep (Mert Kiğılı) 04- mavimor+1 (Mustana Tekiner) 05- VitaEsMorte (Murat Can)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri