Uludağ Off-Road Ailesinden Bir Kayıp ve Başsağlığı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan shadowpatrolman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,639

shadowpatrolman

Ana Kamp
siyahkurdele.png

ELİM BİR KAZA SONUCU KLÜP ÜYELERİMİZDEN TEKİN ÜNAL'I KAYBETTİK.

ÖNCELİKLE AİLESİNE , SEVENLERİNE , DOSTALARINA VE BÜTÜN ULUDAĞ OFFROAD AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI

DİLİYORUZ.

SEN BİZİMLE YAŞAYACAKSIN.. HER KAMPIMIZDA HER GEZİMİZDE YANIMIZDA OLACAKSIN..

TEKİN ABİM EMİNİM ŞİMDİ OLANLARI ÖZETLEMEK İSTESEYDİ ŞÖYLE DERDİ ;

Onbeş yaşımda zihnimi vicdanıma bağladım. Otuzumda dimdik durdum. Kırkımda şüphelerimden

kurtuldum, ilahi kanunları anladım,uysal bir kulağım oldu, doğruluğu elden

bırakmadan kalbimin tutkularının peşinden gittim.

(İyi ki , hala yaşamını güzelleştirmeye adamış, tutkularının peşinden gidenler var. TZCNDMRTS)

Tutku iki ucu keskin bir şey. Bir taraftan insanı göklere çıkaran büyük bir

mutluluk, diğer taraftan büyük fedakarlık isteyen, bencillik ve yalnızlık getiren acılı

bir hayat habercisi
.

SNC12457.png

Etiketler
Ynt: Uludağ Off-Road Ailesinden Bir Kayıp ve Başsağlığı

Allah rahmet eylesin...Mekanı cennet olsun...Ailesi ve arkadaşlarının başı sağolsun...

Bursalı dostlarımızın başı sağolsun.Merhuma Allah'tan rahmet , yakınlarına ve sevenlerine sabırlar dilerim.

Tekin beyin ailesinin ve Bursa'lı arkadaşların acısını paylaştığımı belirtir. Ailesine ve sevenlerine metanet dilerim. Mekanı cennet olur İnşallah.!

Başımız sağolsun... Geride kalanlara, yakınlarına sabır...

Allah rahmet eylesin.Başımız sağolsun.

Yaşam bir anda hiç umulmadık biçimde elimizden gittiğinde, herhalde artık en önemli olan daha önce neleri yapıp neleri yapamadığımızın muhakemesi ve tabi geride bırakacaklarımızın şekil değiştirecek ama hiç bitmeyecek hüznü ve hasreti...

Hobilerle dolu, maceracı, yaşamın keyif alınacak taraflarının olduğunu bilen ve bunun tadını çıkaran bir kişi olduğu çok belli... Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır diliyorum.

Allah Rahmet eylesin... Ölümün üzdüğü yön ayrılık değil söylenmeden kalan sözler ve artık onsuz yapılacak etkinliklerdir. Şüphesiz bu dünya bir rüya uyanacağız bir gün ve tekrar bir arada olacağız Allah sonumuzu hayırlı etsin bizi kurtarılmışlardan yanında olmayı nasip ettiklerinden eylesin.

allah rahmet eylesin geri kalanlara sabır versin huzur içinde yatsın

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR