Arama sonuçlarınız

1. serdaragdas

SATILIK FULL 91 MODEL XJ CHEROKEE

Ynt: SATILIK FULL 91 MODEL XJ CHEROKEE gÜNCEL:)

2. serdaragdas

Ynt: SATILIK FULL 91 MODEL XJ CHEROKEE Teşekkür ederim. Görmek isteyen arkadaşlar özelden bana mesaj atıp randevu alabilirler.Adreslerinden gelip alıp aracı test ettirebilirim.
  3. serdaragdas

Ynt: SATILIK FULL 91 MODEL XJ CHEROKEE Çok teşekkür ederim.

4. serdaragdas

Ynt: SATILIK FULL 91 MODEL XJ CHEROKEE Fiyatımız, 24.000 TL dir.
  5. serdaragdas

Ynt: SATILIK FULL 91 MODEL XJ CHEROKEE Senelik vergisi 261 TL dir. 6 aylık 130,5 TL dir. Off road için özel toplanmış fakat Offroad yapılmamıştır. Yürüyen aksam ve motor çok iyi durumdadır. Şanzumanı yeni ve sıfır takılmıştır. XJ lerin 1.000.000 km yapanını amerikada şu anda bile...

6. serdaragdas

Ynt: SATILIK FULL 91 MODEL XJ CHEROKEE Yedek sıfır ayarında offroad yapılmamış 1 takım(4 adet) Cooper Stt lastik yanında verilecektir.

7. serdaragdas

Fazla Söze gerek yok detay aşağıdaki adrestedir. http://www.araba.com/3204514/Jeep%20Cherokee%204.0%20L 25.000 TL fiyat, 261 TL senelik vergi 0.385krş.lşehir içi gaz tüketimi, Saygılarımla,
  8. serdaragdas

91 Model 4.0 Jeep İçin Bilgi Almak İstiyorum

Ynt: 91 Model 4.0 Jeep İçin Bilgi Almak İstiyorum aracımı ilk aldığımda bende şokta idim. km diye hesap ediyordum.hayretler içinde kalıyordum.yav okadar dolaşıyorum 125 km yol yapmışım depo bitmiş.nasıl oluyor falan derken. kadran mil imiş yani 125*1,6093=201 km 89 tl lpg /201 :0,442 kuruş...
  9. serdaragdas

91 Model 4.0 Jeep İçin Bilgi Almak İstiyorum

Ynt: 91 Model 4.0 Jeep İçin Bilgi Almak İstiyorum Çok güzel yazmışssınız.Aynen benim yaşadığım sorunları birebir yazdığınız için teşekkür ederim.Hikayenin bitişi arabanın değerinden fazla harçama yaptım,satsam fiyata ulaşamam başka modellere baktığımda insanlar boşver negerek var araçın...

10. serdaragdas

Actyon Sports mu Grand Vitara 1.9 DDiS Mi ?

Ynt: Actyon Sports mu Grand Vitara 1.9 DDiS Mi ? jeep-jip bmw-bemve-bema nissan kaşkayi pejo 206 gibi

11. serdaragdas

CHEROKEE XJ 1990 4.0

Ynt: CHEROKEE XJ 1990 4.0 En azından Kartal SLX ten konforlu:)
  12. serdaragdas

Off-Road Simülasyon Pc Oyunları

Ynt: Off-Road Simülasyon Pc Oyunları kendi çapında güzel bir oyun başlangıç için çok iyi sayılır

13. serdaragdas

Yakıt Karşılaştırması

Ynt: Yakıt Karşılaştırması Pompacıya, Depoyu fulle kanka demeyeli çok uzun zaman oldu:)
  14. serdaragdas

Lada Niva 1997; Yenileştirme ve Modifikasyon

Ynt: Lada Niva 1997; Yenileştirme ve Modifikasyon Maşallah Allah Korusun . Emeklerinize sağlık Allah gönlünüze göre versin. Sağlıcakla kalın güle güle kullanın.
  15. serdaragdas

CHEROKEE XJ 1990 4.0

Ynt: CHEROKEE XJ 1990 4.0 merhaba öncelikle 233 binde derken kadranda mil mi yazıyor km mi? eğer mil ise 233.000*1,6039=374.000 km yapar ben 455000 km yapmış 91 modelini aldım. km yanılttı beni ama aracımı topladım.şanzumandan en ufak civatasına kadar topladım. bana epey bir paraya mal oldu...

16. serdaragdas

L200 Radyatör Pervanesi

Ynt: L200 Radyatör Pervanesi Aracınızın pervanesi termikli pervanedir. Çok sağlam ve uzun ömürlüdür. Buradaki amaç aracınız hararet yapacağı zaman devreye girmesidir. Sürekli tam devirde çalışmamaktadır. saygılarımla,
  17. serdaragdas

Ynt: Off-Road Simülasyon Pc Oyunları Çok teşekkürler.
  18. serdaragdas

Ynt: Off-Road Simülasyon Pc Oyunları Oyunu yükledim fakat crak istiyor

19. serdaragdas

2010 Model Tamamen Sıfırlanmış Özel CJ5

Ynt: 2010 Model Tamamen Sıfırlanmış Özel CJ5 Maşallah eşi benzeri yok, On numara Maşallah.
  20. serdaragdas

Satılık Mercedes G 230

Ynt: Satılık Mercedes G 230 Çok güzel bir araç, Ben kıyıpta satamazdım vallahi, Hayırlısı olsun,

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri