bekirgümüş
Zirve
merhaba arkadaşlar 91 mod 4.0 jeep almak istiyorum yakıt ve araç için bilgi verir seniz sevinirim
bekirgümüş' Alıntı:merhaba james arkadaşım bu güm aracımı alıcaktım ama kesin kararımı vermemiştim siteyi açıp mesajlarıma bakmadan önce inanin dedimki bana ne yazmışlarsa onu yapıcam dedim siz ve diyer arkadaşlar olumlu şeyler yazmış gönlümde olurdan yanaydı kısacası şimdi kararımı verdim alıyorum .çünkü doğada olmayı seviyorum bu araç ben. ve doğa çok iyi anlaşıcaz. teşekkürler.görüşmek üzere
Çok güzel yazmışssınız.Aynen benim yaşadığım sorunları birebir yazdığınız için teşekkür ederim.Hikayenin bitişi arabanın değerinden fazla harçama yaptım,satsam fiyata ulaşamam başka modellere baktığımda insanlar boşver negerek var araçın canavar gibi kullanabildiğin kadar kullan diyorlar.ve herkezin gözü arabamdaJAMES BROWN' Alıntı:ilk etapta o hevesle yakıt konusu şikayet ettirmez.Tabi bu arada arıza çıkarmaz ise.Daha sonra bindikçe diğer araçlarla kıyaslama dönemi gelir ve ufaktan sıkıntıya girersiniz.Sonra aman bende az binerim konforu gidişi ruhu yeter dersiniz fakat bu arada forumlarda diğer kullanıcıların yakıt değerleri hakkındaki başlıkları okursunuz.Sonra Hava filtresi-yeni bujiler-ateşleme kabloları hatta oksijen sensörü nü değiştirip yakıtı azaltma planları yapmaya başlarsınız veya bunları değiştirirsiniz.Tabi birde LPG ciye gider ya şunun ayarlarına bir bakalım sanki çok yakıyor dersiniz.LPG ustasıda yok bunlar ancak bu kadar yakıtı düşer dahada olmaz diyerek sizi savuşturur.Bu sırada siz yakıt a takılıp kalmışken başka hiç ummadık bir arıza çıkar aracınızda.Tabi bu sizin morali sıfıra indirir yakıt olayı bir anda aklınızdan çıkar.Sonra Usta aramaya başlarsınız.O usta bu usta derken birini bulur yaptırırsınız .2 Seçenek var ya usta halleder sorunu yada aynı arıza bir süre sonra hemen tekrarlar.Tekrarlarsa kötü tekrar ustaya gidilir tartışılır veya başka ustaya gidilir.Yeni usta eski ustanın işini yerden yere vurur ve bu sarmal böyle sürüp gider.Ama iyi yanı bu sırada yakıt konusu asla aklına bile gelmez ;DSonra çevrendekilerin "BİZ SANA DEDİK ALINIRMI BU ARABALAR "tarzındaki konuşmalarına soğuk umursamaz bir gülüşle "ben aracımı seviyorum helal olsun ona" derken boğazındaki düğümlenmelerden guatr mı oldum diye sorarsın kendine![]()
E artık HEVES inizide iyice almaya başlamış acaba satsam mı diye aklınızın uzak köşelerinden garip sesler duyarsınız.O da ne araç sonunda düzelmiş arızaları giderilmiştir.OHH BEEE.Nerede kalmıştık.Yakıt .Evet artık öğrendinizki şehir içi en mükemmel halde 40 kuruşun altına düşemediniz ve kabullendiniz bunu.Artık "yahu şu arabayı yükseltsek-dişli lastik hatta şnorkel mi taksak "düşünceleri geçmeye başladı.Nede olsa arabayı alalı 6 ayı geçti.Sonra bir baktınız ki aaaa fren balatalarım bitmiş-e şanzıman yağı değişmeli sanki direksiyon pompamda bir sıkıntı var onuda halledim şimdi aksesuarı boşverim devresine girmişsiniz.Aslında hikayenin bitişini son kısmınıda yazarım ama daha erken olur
NEYSE JEEP AİLESİNE Hoş GELDİNİZ
![]()