2010 Model Tamamen Sıfırlanmış Özel CJ5

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan burny Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,427

Etiketler

Ynt: 2010 Model Tamamen Sıfırlanmış Özel CJ5

burny' Alıntı:

merhaba BİRKAÇ KİŞİ ÖZELDEN ARAÇ İLE İLGİLİ SON FİYAT SORDUGUNDAN BURDAN BİR DAHA MSJ YAZMAK İSTEDİM,

ARACIN FİYATI İLANDAKİ FİYATTIR İLAN VERİLDİĞİ TARİHTEN SONRA ARACTA YAPILAN EKSTRA İŞLEMLERİDE AŞAĞIDA YAZIYORUM VE COK YAKINDA YENİ RESİMLERDE EKLENECEKTİR;

ARACIN MOTORU BASKAN JEEP MURAT USTA TARAFINDAN İNDİRİLDİ VE KOMPLE REKTİFİYE EDİLDİ MOTOR SUANDA SIFIRDAN FARKSIZ DURUMDA TUM PARCALAR ORJINAL USA MALI OLARAK YAMAN JEEP DEN ALINMISTIR VE BU ISLEMIN BANA MALIYETI YAKLASIK 4000 TL CIVARINDADIR MOTORUN RESIMLERINI YAKINDA EKLENECEKTIR

AYRICA RESIMDEN FARKLI OLARAK ARACA 10 INC LIK JANT TAKIMI TAKILMISTIR VE ARACIN LASTIKLERI SUANDA DAHA IHTİŞAMLI DURMAKTADIR,

YAKINDA YENI RESIMLERI GOREBILECEKSINIZ

ARAC IHTIYACTAN DEGIL ÖZEL NEDENLE SATILIGA CIKARILDIGINDA HİÇ ACELESİ YOKTUR VE GERCEKTEN MADDİ MANEVİ DEĞERİNİ BİLEN VE BUNLARI KARŞILAYABİLECEK BİR KİŞİYE SATILACAKTIR YADA SATISTAN VAZGECILECEKTIR

SUANDA BIKİNİ TENTESİ İLE TARAFIMDAN İTİNA İLE SÜRÜLMEKTEDİR:smiley::smiley::smiley:

RESİMLER YAKINDA..

Aracınız çok güzel bir araç gerçekten güle güle binin...
fakat fiyat abartı tabi 2-3 tane daha var sizin aracınız gibi yüksek fiyat isteyen cj5 ler, merakla takip ediyorum acaba istenilen fiyata satılacak mı diye.

oobeterbocekoo' Alıntı:
Aracınız çok güzel bir araç gerçekten güle güle binin...
fakat fiyat abartı tabi 2-3 tane daha var sizin aracınız gibi yüksek fiyat isteyen cj5 ler, merakla takip ediyorum acaba istenilen fiyata satılacak mı diye.
[/quote

merhaba oncelıkle...

abartı fıyat kısmında ben sıze katılamıyorum malesef cunku her amlın bır degerı vardır,ve benım arabamın benım gozumdekı degerı daha yuksekde olsa ben makul olarak bu fıyatı yazdıgıma ınanıyorum..

cj den cj ye cok fark oluyor aslında sızde haklısınız ancak ben bakımsız bır aracı 12-15 mılayara alıp uzerınde ne kadar cok masraf yapıalacagını bıldıgımden benım aracımın degerı bana yukse gelmıyor ..

yanı bır malıyet hesabı yapsam belkıde cok dah uzerınde bır rakam cıkıcak

bu aracları alıp canı sıkılıp elınden cıkarmak ıcın olmaz yani ölü fiyata satan arkadaslara herzaman kızdım ve yıne kızıyorum..

bu arabalar özel aracladır bakımlı ve temız olduktan sonra bu degerler bence az bıle..

sakın yanlıs anlamayın sızın dedıgınızı elestırmıyorum sadece fıkırlerımı yazıyorum

bence araç 10 numara ( hernekadar idealim cj 7 olsada ) fiyatıda yapılan emeğe ve masrafa bakarsanız normal ancak şu var bu piyasa şartlarına göre biraz lüks denilebilir ama bu araçda lüks zaten bir bakmışsınız biri yolda durdurmuş ve bana sat demiş öyle iddialı ve o iddiayıda hak eden bir araç hayırlı satışlar

esperanto' Alıntı:
bence araç 10 numara ( hernekadar idealim cj 7 olsada ) fiyatıda yapılan emeğe ve masrafa bakarsanız normal ancak şu var bu piyasa şartlarına göre biraz lüks denilebilir ama bu araçda lüks zaten bir bakmışsınız biri yolda durdurmuş ve bana sat demiş öyle iddialı ve o iddiayıda hak eden bir araç hayırlı satışlar
yorumlar ıcın cok tesekkur ederım zaten satısın acelesı yok :smiley::smiley::smiley:

sağolun

Estagfirullah burda sohbet ediyoruz zaten sabit piyasası olmayan araçlar oldugundan hep tartışma konusu olur cj5 fiyatları,

benim gibi arac arayanlar fiyatlar fazla der hep sizin gibi araç satıcıları da bu az bile der böyle geçip gider :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR