Arama sonuçlarınız

1. vileda

Artık Bir Defender'ım Olsun İstiyorum

Ynt: Artık Bir Defender'ım Olsun İstiyorum Bu araç, fotolardan izleyebildiğim kadarıyla oldukça diri duruyor, yani benim işleyebileceğim yapıda ama motoru hakkında bir bilgim yok. İlan sahibi arkadaşa ulaşabilirsem soracağım yalnız belirttiğim gibi, dizel motor tavsiyeleri daha dinlenesi geliyor.

2. vileda

Ynt: Artık Bir Defender'ım Olsun İstiyorum Yazınız için teşekkürler Ömer Bey. Sizin gibi samimi ve yüreklendirici sözleri açık değerlendirmelerle birlikte ifade eden ve yardımı önemseyen arkadaşlara, özellikle başlangıç arifesindeki bu dönemi yaşayan herkezin (bende dahil) çok ihtiyacı var. Bu...
  3. vileda

Ynt: Artık Bir Defender'ım Olsun İstiyorum Bu arada bana ilk seslenen olduğunuzdan ötürü ayrıca teşekkürler Yunus Bey. Saygılarımla.

4. vileda

Ynt: Artık Bir Defender'ım Olsun İstiyorum Teşekkür ediyorum, hemen inceleyeceğim.
  5. vileda

Defender Almak İstiyorum Yardımcı Olurmusunuz

Ynt: Defender Almak İstiyorum Yardımcı Olurmusunuz Merhaba Tigerland, aracınızın bilgilerini paylaşırsanız sevinirim. Hatta verdiyseniz eğer satış ilanına yönlendiren site linki verebilirmisiniz.

6. vileda

Ynt: Artık Bir Defender'ım Olsun İstiyorum Bu konuyu, Defender edinme arifesinde olan bir yeni üye olarak deneyimli ve araçlarıyla gönül bağı kurmuş arkadaşlardan yardım alabilirim düşüncesiyle açtım ancak, şuana kadar herhangi bir iletişim trafiği sağlanamadı. Sesimi duyan, Defender edinme...

7. vileda

Öncelikle herkeze merhaba. Eğer kabul ederseniz aranıza yeni katıldım sayılır. Forumu inceledikten, özellikle de yönetici arkadaşların yazılar içinde ara ara yer verdiği uyarıları (yanlış bölümlerde bilgi paylaşımı) gördükten sonra yazacaklarımı bu başlık altında iletmeyi uygun gördüm. BU yazımı...
  8. vileda

Defender Alacağım Yardım

Ynt: Defender Alacağım Yardım Acaba çok mu sabırsız davranıyorum, yoksa dikkat ettiğimi düşünsemde yanlış bir konu alanında mı yanıt bekliyorum, forum yetkilisi yada üyesi arkadaşlardan ricam, nerede yardım alabileceğim konusunda aydınlanmam olacak, sesimi duyan var mı?
  9. vileda

Defender Alacağım Yardım

Ynt: Defender Alacağım Yardım Forumun deneyimli Defender kullanıcısı arkadaşlar, değerli yorumlarınızı bekliyorum. Uygun olduğunuzda yazarsanız memnun olurum.

10. vileda

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Kendi adıma hoşbuldum Yusuf arkadaş.

11. vileda

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hoşbuldum Tayfun Bey, saygı benden.
  12. vileda

Defender Alacağım Yardım

Ynt: Defender Alacağım Yardım Uğurlu olsun arkadaş, birbirinize iyi bakın. Bende Defender alma yoluna yeni çıkmış biri olarak, yakın bir süre içinde yazdıklarını yazmayı ve buradan herkeze duyurmayı, zamanla da edinimlerimi tecrübelerimle birleştirerek paylaşmayı ve başka dostaların önünü...

13. vileda

Defender Alacağım Yardım

Ynt: Defender Alacağım Yardım Öncelikle herkeze merhaba. Eğer kabul ederseniz aranıza yeni katıldım sayılır. Forumu inceledikten, özellikle de yönetici arkadaşların yazılar içinde ara ara yer verdiği uyarıları (yanlış bölümlerde bilgi paylaşımı) gördükten sonra yazacaklarımı bu başlık altında...
  14. vileda

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Samimi karşılamanızdan onur duydum "ccanlioglu". Bahsettiğiniz doğa sahiplenimi çok önemli bir konu. Malesef ülkemizde hatta ve hatta bütün dünyada, bir çok konuda olduğu gibi doğa sevgisinde de sözde yada yazımda kalmış görünen bir yığın hareket var...
  15. vileda

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu İnternet üzerinde bulunan forumlar arasında (ilgi ve konu alanı fark etmemekle birlikte) ender olarak rastladığım (insan olmanın tadına, bilgisel donanıma, paylaşımcılığa, dostluğa, saygıya ve yardım gönüllüsü ekip ruhuna sahip olduğunu hissettiğim) bu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,649
Kaydolan Son Üyemiz
kendinibilmez

Çevrimiçi üyeler

Geri