Arama sonuçlarınız

1. rabbit

Antalya Çıralı'da Ücretsiz Kamp Yeri Var Mı? Acil Yardım.

Ynt: Antalya Çıralı'da Ücretsiz Kamp Yeri Var Mı? Acil Yardım. Olimposta sahilde kamp yapmak gece sahile ınmek yasaklanmıştı. Jandarma izin vermiyordu en son. Gitmeden önce araştırmanızı tavsiye ederim.

2. rabbit

Overland Turkey Büyük Buluşma

Ynt: Overland Turkey Büyük Buluşma Güzel bir haftasonu geçirdik Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.
  3. rabbit

Bir Tarp Tente Olarak Oto Brandası

Ynt: Bir Tarp Tente Olarak Oto Brandası Merhaba decathlon tarpın tente ve pole dayanıklılığı nasıl sizce ? Bir de Tarpın altına husky Bizon 3 çadır, ufak masa sandalye koyup hem gunesten hemde yagmurdan korunmak istiyoruz. Decathlon tarpın olculeri bu durumda yeterli olur mu ? Daha buyuk bir...

4. rabbit

İstanbul Yakınlarında Bildiğiniz Güzel Camping Alanı Var Mı?yardım Lütfen

Ynt: İstanbul Yakınlarında Bildiğiniz Güzel Camping Alanı Var Mı?yardım Lütfen Sitenizden de inceledim. Fotograflardan otoparka benzıyor hiçbir tesis gorunmuyor. Fiyatlar - tesis ile ilgili biraz daha bilgi ve fotograf yaplaşırsanız daha sağlıklı olur.
  5. rabbit

Ynt: Overland Turkey Büyük Buluşma Teşekkürler Kamp alanında görüşmek üzere :)

6. rabbit

Ynt: Overland Turkey Büyük Buluşma Merhaba bizim ufaklıklarla berbaber ailecek buluşmanıza katılabilir miyiz. Katılabilirsek; istanbuldan Cuma akşamı binek aracımızla çıkarak akşam 10-11 gibi buluşma noktasında olmayı planlıyoruz. Ortaburun koyunden buluşma noktasına nasıl gelebiliriz.

7. rabbit

Kapadokya'da Dağ Bisikleti Safarisi

Ynt: Kapadokya'da Dağ Bisikleti Safarisi Çok güzel bir o kadar da zor bir gezi olmuş..
  8. rabbit

Kamp Yerleri Hakkında

Ynt: Kamp Yerleri Hakkında Haritada cunda merkez geçen yeri tahmınen işaretledim, ada camping adanın bir tarafında diğer ucunda işaretlediğim yerde cundanın tenha bana göre daha güzel bölgesi. Buralara camp atılabilir bence ama oraya nasıl gıdersınız onu bılmıyorum biz araba ile gittik ve o...
  9. rabbit

2015 Yaz Doğu Karadeniz Yayla Turu İçin Yardım.

Ynt: 2015 Yaz Doğu Karadeniz Yayla Turu İçin Yardım. Aracınızın kabını duzenledıysenız Kabinde yer olacağını dusunerek mdfın ustune mat yerine sunger veya şişme mat tercıh edersenız daha konforlu olur.

10. rabbit

Olimpos - Phaselis Camping

Ynt: Olimpos - Phaselis Camping Çadır kuracaksanız olımposta fiyatlar konuşarak belırlenir. ;) uzak yakın, sohbet uygun bir fiyata anlaşılır.

11. rabbit

Kamp Yerleri Hakkında

Ynt: Kamp Yerleri Hakkında Merhaba Ayvalıktan Cunda mınıbuslerı mevcut( daha doğrusu doblolar). Cundanın hemen her yerıne gıdıyor bu dolmuslar. Ada camping cunda merkezın ters istikametinde, dolmuslar o tarafa da gıdıyor dıye hatırlıyorum. Not: Campingde kalmak istemıyorsanız Cunda adasının...
  12. rabbit

Ynt: Overland Turkey Büyük Buluşma Binek araçlarda gelebiliyorsa buraya bir takip mesajı bırakayım.

13. rabbit

İgo Primo 2015-q3 Harita Ve Radarlar Mayıs

Ynt: İgo Primo 2015-q3 Harita Ve Radarlar Mayıs bu harita tomtom starta yuklenebilir mi :o
  14. rabbit

Sizce Hangisini Almalıyım

Ynt: Sizce Hangisini Almalıyım Cadir mevsimi gelince fiyatlara ayarlama yapmislar anlasilan. Yazin ve normal havada kullanacaksaniz herhangi bir cadir isinizi gorur.. yazin kullanacaksaniz zaten 4-5 saat sadece uyuyamak icin icine girersiniz. Metrodan 80-90 tl lik cadir bile sizin isinizi gorur
  15. rabbit

Nemrut Dağı-malatya

Ynt: Nemrut Dağı-malatya Bir kaç yıl once nemruta çıkmıştım. Sizin de bahsettiğiniz üzere korumak şöyle dursun deyim yerinde ise kılllarını bile kıpırdatmıyorlar bilet kesmek haricinde. Eklemeden edemeyeceğim yüzyılar önce yapılmış merdıvenlerın ustune beton dokup düzeltiyorları biz gittiğimiz...

16. rabbit

Avd Bus Buluşması (16 - 19 Mayıs - Şile)

Ynt: Avd Bus Buluşması (16 - 19 Mayıs - Şile) Bus sahibi olmasakta bizi aranıza kabul ettiğiniz için teşekür ederiz. Çok güzel bir kamptı. İş nedeniyle erken dönmemiz gerekti ama olsun.
  17. rabbit

Yaz à Merhaba Kampı / Overland Turkey

Ynt: Yaz à Merhaba Kampı / Overland Turkey Çok güzel ve keyifli bir kamp olmuş... Kamp alanıda çok güzel bir lokasyona benziyor sakıncası yoksa koordinatlarını ve binek araçlarla gidilip gidilemeyeceği konusunda bilgi verebilir misiniz...
  18. rabbit

Trac Gölcük Muhabere Defender

Ynt: Trac Gölcük Muhabere Defender Hayırlı olsun.. Projede kolaylıklar diliyorum..

19. rabbit

Çadırların Bakımı

Ynt: Çadırların Bakımı Calisma guzel olmus. Umarim ilerleyen zamanlarda ne kadar basarili olmus paylasirsiniz..
  20. rabbit

1-3 Mayıs 2015 Kampları - Bilgi ve Fotoğraf Paylaşımları

Ynt: 1-3 Mayıs 2015 Kampları - Bilgi ve Fotoğraf Paylaşımları Cok guzel bir fikir..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,649
Kaydolan Son Üyemiz
kendinibilmez

Geri