Crack' ten kastiniz nedir?halboy' Alıntı:crackli oldugu ici farklı virusler bulabilir sorun yok eset ve avast gormuyor kendim kullanıyorum sorun yok pna larda sorun yoktur
Dosyalar full paketin icinden alinmistir kendi cihazimdan not2 ve T50 sorunsuz kullaniyorum crack kastim parali alinmadigi sitelerden yukleme oldugu icindir sizlerde biliyorsunuz bir antivirus programinin gormedigini baska bir antivirus programi goruyor kullandigim programlarla ikaziniz uzerine indirip tekrar tarattim eset virus gormuyor dosyalari bilgisayarimda hatam olduysa arkadaslardan ozur dilerim tarama yapmadan hcbir programi bilgisayarima veya telefonlarima yuklemem kolay gelsin uyariniz icin tesekkurler tekrarutkubilal' Alıntı:Crack' ten kastiniz nedir?
Verdiginiz klasorlerde fbl,fda,fpa dosyalari olmasi lazim.
Bunlar da zaten harita uzantilari olurlar, bunun disinda ki programciklar zararli yazilim olur.
....Lutfen upload' inizi kontrol edin.
UtkuBilal
Selamlar map dosyasi igo lar icin yaklasik 90 mb dir turkiye haritasi olarak virus icinse her antvirus programi farkli yapilari goruyor ben eset te uyari uzerine indirip tekrar tarattim sorun bulmadi uyariniz cin tesekkurlrfsirin' Alıntı:Paylaşım için teşekkürler ama hem dosyanın boyutu harita için çok küçük, hem de içinde Adware (Amonetize.Gen7) var!
Virüse Dikkat!.
110 mb harita,halboy' Alıntı:Selamlar map dosyasi igo lar icin yaklasik 90 mb dir turkiye haritasi olarak virus icinse her antvirus programi farkli yapilari goruyor ben eset te uyari uzerine indirip tekrar tarattim sorun bulmadi uyariniz cin tesekkurlr
TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyi aksamlar yukleme yaptigim site ilgili bir sorun zannederim ama 550 indirmede sadece tek virus uyarisi aldim.utkubilal' Alıntı:110 mb harita,
68 mb poi,
Ve 60 mb yakin building.
Antivirus programlari harita,poi ve building' i virus olarak goremez.
Sizin upload' ta sorun var o zaman.
UtkuBilal