Arama sonuçlarınız

1. rabbit

Böylesi Henüz Yok..gökçetepe Tabiat Parkı

İşin para kısmını paylaşmayı unutmuşuz geçen yıl. Dediğiniz gibi tek gece için 45 TL vermiştik Üstelik gece 12 den sonra giriş yaptık sabah olur olmaz kaçtık. Sabah ayrıca cafesine erzak getiren kamyonet gıda,ekmek, içecek vs. cafeye ürünleri boşalttıktan sonra çöpleri toplaya toplaya geri...

2. rabbit

Deneyimlerinizi Aktarırsanız Sevinirim

Haklısınız Fiyatlar kur yuzunden çok yukseldi. Sizi ısparta soğuğundan çadır değil uyku tulumu korur. Çadır genellikle kış şartlarında dışardan 3-5 derece daha sıcak olur hepsi o kadar. Kışın kullanacağınız hava şartları çadır seçiminde çok etkilidir. Mesala Rüzgar, fırtına, yağmur, karlı...
  3. rabbit

Çadır İçin Yardım

Evet kapınınca buyuk bır tepsı oluyor. diğer çadırlar gıbı ufak çanta şeklini almıyor. Sırt çantasında taşımaya uygun değil fakat kullanan da epeyce var kurulum rahatlıgından dolayı..

4. rabbit

Bolu Yedigöller

Bu mevsımde bınek araclarla gıdılır ben bınek aracla yaz mevsimi hariç gittim ve geldim. Fakat yol asfalt değil. Oldukça bozuk bir yol, bozuk olduğu içinde epey uzun sürüyor.
  5. rabbit

Dikili'de Kamp & Karavan Tesis Yatırımı

Tabiki herkesin kamp ve tatil alışkanlıkları farklıdır. Bizim ailecek tercihimiz gürültülü bir canlı müzikten yana değil onun yerine komşu çadırlardan gelen kısık sesli bir gitar tınısı daha keyifli oluyor. Alan geniş olduğuna göre çadır alanlarını canlı müzik alanına uzak konumlandırsanız bu...

6. rabbit

Dikili'de Kamp & Karavan Tesis Yatırımı

Bence konum olarak iyi fakat denize ulaşmak için gayret etmek gerekecek. Peki sahile inildiğinde sitelerin onunden mi girelecek yoksa orda golgelik alan vs. kamp alanına ait bir yer düşünüyor musunuz. Bizim tercihimiz sakin, çadırımızdan çok uzaklaşmadan denize girip çıkabilmek üstüne oluyor...

7. rabbit

Kamp Ücretleri

Kelebekler vadisi için telefonda fiyat almakta yarar var Genellikle seçeneği olmayan campingler biraz yüksek fiyat uyguluyorlar. İlk soylenen fiyattan genellikle pazarlık payı olur. Yaz mevsiminde her girdiğiniz campinge hemen yerleşmeyin derim ben biraz etrafı turlayın gözlemleyin. Fiyatta...
  8. rabbit

Lada Niva Arıyorum.

Merhaba bence Lada niva forumlarında konu ile ilgili daha verimli bilgiler bulabilirsin.
  9. rabbit

Bizim 4x4 L300

Öncelikle hayırlı olsun. Daha çok yeni sanırım arazide deneme sansınız olmamıştır. Arazi deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

10. rabbit

[12 August 2015] çanakkale kabatepe kamp alanı hakkında yardım (tekirdağ)

Kabatepe orman kampı kapalıydı en son...

11. rabbit

İlk Çadır Kamp Deneyimimiz

Ynt: İlk Çadır Kamp Deneyimimiz Çok guzel bir anlatım ve bakir kamp atmalık bir koy. Teşekkürler.
  12. rabbit

"Tent Tarp" - "Tarpaulin" Arıyorum, Yardım Lütfen...

Ynt: "tent Tarp" - "tarpaulin" Arıyorum, Yardım Lütfen... Bende aynısından aldım bakalım deneyeceğim. Yurtdışından alternatiflere de baktım fiyat olarak alternatifleri çok pahalı tabi daha profosyeneller aynı zamanda..

13. rabbit

Kandıra Kamp Alanı

Ynt: Kandıra Kamp Alanı takip..
  14. rabbit

Aktur Kamping; Datça

Ynt: Aktur Kamping; Datça Günlük 2 kişi 55 tl mi istiyorlar. ::) ???
  15. rabbit

Ynt: "tent Tarp" - "tarpaulin" Arıyorum, Yardım Lütfen... Teşekkürler..

16. rabbit

İstanbul Yakınlarında Bildiğiniz Güzel Camping Alanı Var Mı?yardım Lütfen

Ynt: İstanbul Yakınlarında Bildiğiniz Güzel Camping Alanı Var Mı?yardım Lütfen Teşşekkürler..
  17. rabbit

Ruslar yine Nivalar için bir icad yapmış.

Ynt: Ruslar Yine Nivalar İçin Bir İcad Yapmış. Sizde açılmaması normal sanırım link 5 sene oncenin ;D
  18. rabbit

İstanbul Yakınlarında Bildiğiniz Güzel Camping Alanı Var Mı?yardım Lütfen

Ynt: İstanbul Yakınlarında Bildiğiniz Güzel Camping Alanı Var Mı?yardım Lütfen İsmi, tarifi, fiyat bilgisi var mı

19. rabbit

İstanbul Kamp Alanları

Ynt: İstanbul Kamp Alanları Hortlatmalı tabi ama malesef İstanbula yakın campinglerin çoğu astromık rakamlar ister oldu kampçılardan..
  20. rabbit

Ynt: "tent Tarp" - "tarpaulin" Arıyorum, Yardım Lütfen... Merhaba bu tenteyı bende araştırıyorum olcusu altına hem cadır kurmaya hemde masa atmaya yeterli mi sizce yoksa daha buyuk biz tarp mı edinmeli.. bizim çadır biraz buyuk yanlız husky bizon 3 bu arada..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,649
Kaydolan Son Üyemiz
kendinibilmez

Geri