Arama sonuçlarınız

1. rabbit

Yeni Aracim Tata Xenon 4x4

:) kamp ve gezi aracı olarak kullanılacak bir araç bakıyorum. Çok ağır offroad dusuncemız yok. Ama gıtmek istediğimiz yerede gıdelım bozuk yolu gecelim vs. tataları internetten de arastırdım kağıt ustunde teknik ozellikler çok iyi. Ben pratikte arazide ne yapabiliyor ne yapamıyor araştırması...

2. rabbit

Yeni Aracim Tata Xenon 4x4

Bu aracların 4x4 sıstemi hakkında bilgi verır mısınız. Sanırım kilitler mekanık değil. Arazide dezavantaj yaratıyor mu 4x4 sistemi. Konfor mutlaka navaraya göre eksiktir ama çok rahatsızlık verıyor mu?
  3. rabbit

Murat Yedigöller Kampı

kesinlikle katılıyorum. Valiliğin ve belediyenin yedigollerde Piknik ve kampı yasaklayıp uluslararası truzime açmak gibi bir niyetler, oldugu soylenıyor. BU asfatlt çalışması da bu nıyetle yapılmış. Kişişel fikrim bu kadar rahat gıdılen yolu ile yakın zamanda çöplüğe dönecek ve doğadan eser...

4. rabbit

Yılbası Yedıgoller Kampı 2016

Gunluk mu :s GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. rabbit

Kamp Aydınlatmaları Hakkında

Gazyagi pompada degil farkli bir yerde ufak depoda bulunuyor satanlarda GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. rabbit

Murat Yedigöller Kampı

kac yıldır gıderim guvenlıkle ilgili hıc sorun yasamadım da duymadım da. Giriş ücreti tabelada yazsada muhabbetinize göre değişir ;) en fazla 35+15 gibi bir şey olur. mengen ve düzce yolundan gidiş zordur yol köy yolu, virajlı, mengen yolu 1.5-2 saat arası düzce yoluda bıraz daha duzgun olsada...

7. rabbit

Lazerle Pas Ve Korozyon Temizligi.

Teknik olarak nasil yapiyor acaba. Pasi yakarak mi temizliyor. Paslanan yerde curume varsa nasil olucak.. GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. rabbit

Eğriova Yaylasında Aile Ile Kamp Hk.

Sanırım uzun bir kamp planlıyorsunuz ve ilk kampınız olucak. İlk kampınızı yerleşim yerlerine yakın bir campingte yapmanızı öneririm hem tecrube hemde eksiklerini görürsünüz. Ailenizle gideceğiniz için herhangi bir aksilikte de evinize dönmeniz kolay olur. Bolu kamp yapmak için çok güzel bir...
  9. rabbit

Kış Kampı 2016

Gezenbilir; Geleneksel Kış Kampı Bolu (27-28 Şubat 2016) ;););)

10. rabbit

Gezenbilir; Geleneksel Kış Kampı Bolu (27-28 Şubat 2016)

Aladaglarda sicaklik Bolu merkezden 5-6 derece daha dusuk oluyor. GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. rabbit

Çifte Kurtuluş

Kamo ve treking icin cok tercih edilen bir bolge. Rotalari internetten bulabilirsiniz. Ilk kampinizi daha merkeze yakin bir yerde tecrube kazanmanizi tekrar tavsiye ediyorum.. GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. rabbit

Trans 7 Göller Kamp & Trekking

1 milyoncularda da var [emoji6] GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. rabbit

Iyi fikir [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. rabbit

Çifte Kurtuluş

jandarma genelde yanınıza gelip bır ıhtıyacınız war mı dıye soruyor :) sakat bır durum yoksa tabı.. Yer onerısı olarakta Yenice ormanlarını bır araştırın derim.. Ateş yakmaya gelince bazı bolgelerde yer ateşi yakmak yasak. Örneğin Yanınızda gotureceğiniz teneke içinde dikkatli olmak şartıyla...
  15. rabbit

Bence 4 bacaklı ayılara en guzel cozum torpıl. Bıber gazı dahada sınırlendırebilir. 2 ayaklı ayılara yapıcak bırsey yok sabaha kadar sılahta sıkar, nara da atar, son ses muzıkte de dınler..

16. rabbit

Kamp Aydınlatmaları Hakkında

Ben gaz yagini hep benzinlikten aldim( tabi en son 5 seneyi gecti sanirim ) hatta eski mobilet dedigimiz pedalli motorlar gazyagi benzin karisik yakarlardi her benzincide bulunurdu.. GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. rabbit

Bolu da icilmeyen suya pek rastlamadim ben ama arastirmak lazim tabi.. 4ayakli ayilarin da insana yaklastigini pek duymadim. Yuvasininin onune yada beslenme alanina cadir kurmadikran sonra yaklaaz diye dusunuyorum.. GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. rabbit

Sesli düşünüyorum; Duzce- yığılcadan girdiğini varsayalım uzun bir süre sagında sulama goleti solunda dag var, sonra bırkaç köy ve yedıgollere doğru gıdıyor yol. yedıgoller- mengen arası da koy yolları bır taraf dere bır taraf dağ. agaclar arasında bu yolda kamp atılacak yer bulunabilir sanırım.

19. rabbit

Rotayı tam anlayamadım fakat anladıgım kadarıyla aracsız olarak rotayı mengenden gırıp yedigoller- yıgılca-duzce gıbı bıtırmeyı planlıyorsunuz. ??
  20. rabbit

Gezenbilir; Geleneksel Kış Kampı Bolu (27-28 Şubat 2016)

Etkinlik günü yol ve hava nasıl olur bılmıyorum fakat 2 hafta once gıttıgımızde mıllı parka kadar yol açık olsada kar var. Yazlık lastıkle oldukca vırajlı, karlı bır yoldan tırmanmanız gerekebilir. mıllı park içinde ise kar sevıyesı 30-35 cm cıvarındaydı. Etkinlik gunune yakın hava ve yol...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,854
Kayıtlı Üye Sayımız
166,648
Kaydolan Son Üyemiz
Kasim_Sabbag

Çevrimiçi üyeler

Geri