bozoo
Ana Kamp
Herkese Merhabalar,
Aylardır kamp ile alakalı bu forumda ve diğer bir çok sitede okuma ve araştırmalar yaptım.Kamp için malzemelerde almaya başladık
Ailemle bu yaz Temmuzda bir kamp planımız var, bunun ilk durağı Eğriova Yaylası olmasını planlıyoruz.
Devamında kamp kurmayıp sadece gezip devam edeceğimiz Karagöl Milli Parkı,Aladağ Milli Parkı, ve Gölcük Milli Parkı şeklinde planlıyoruz yani Bolu-Kıbrıscık yolu ile devam edip ikinci durağımız olan Boluya ulaşmayı planlıyoruz.
Aylardır kamp ile alakalı bu forumda ve diğer bir çok sitede okuma ve araştırmalar yaptım.Kamp için malzemelerde almaya başladık
Ailemle bu yaz Temmuzda bir kamp planımız var, bunun ilk durağı Eğriova Yaylası olmasını planlıyoruz.
Devamında kamp kurmayıp sadece gezip devam edeceğimiz Karagöl Milli Parkı,Aladağ Milli Parkı, ve Gölcük Milli Parkı şeklinde planlıyoruz yani Bolu-Kıbrıscık yolu ile devam edip ikinci durağımız olan Boluya ulaşmayı planlıyoruz.
- Sizce ilk kamp yerimiz için WC, çeşme durumları ile eşim ve iki çocuğumuda düşünerek Eğriovamı,Karagölmü, Aladağ mı sizce?
- Eğriovada çadır kamp yapmak istesek illa tel örgülü yerdemi yani oradaki işletmeye ait kamp alanındamı kamp yapmak zorundayız.Mesela Eğriova göletinin batısında bulunan şu koordinatta (40.445276, 32.060413) çadır kampı yapmak istesek ekstra izin (Orman Bölge,Jandarma vb.) alınması gereklimidir?Burasıda mı tel örgüyle çevrilidir? Burada kamp için girişte bir ücreti var mıdır? Güvenlimidir? Zemine toprağa değmeyecek şekilde mangal sobamızda kamp ateşi yakmak serbestmidir?
- İşletmeye ait kamp alanı dışında WC,lavabo tarzı en yakın yer gölün neresindedir?
- Buradaki işletmenin web sayfası değiştimi? Şu (Welcome kampbozayi.com - BlueHost.com) linkden daha önce ulaşmıştım.Şuan ulaşılamıyor galiba site yenileniyor.
Son düzenleme: