Arama sonuçlarınız

1. lucias

Terrano 3.0 Dizel'mi Yoksa Santa Fe 2.7 V6 Benzinli'mi??

Ynt: Terrano 3.0 Dizel'mi Yoksa Santa Fe 2.7 V6 Benzinli'mi?? Ses yok galiba! ???

2. lucias

Adresteki Araç Hakkında Bilgisi Olan?

Ynt: Adresteki Araç Hakkında Bilgisi Olan? Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler, land rover'den açıkçası korktum, onun yerine tercihimi Nissan Terrano veya Hyundai SantaFe'den yana kullanacağım.
  3. lucias

Araç Üstü Çadır İzlenimleri

Ynt: Araç Üstü Çadır İzlenimleri Paylaşımlarınız için teşekkürler. Bende yeni bir 4x4 alma arefesindeyim kısmetse; aracımı aldığımda ilk işim araç üstü çadırlardan bir tane temin etmek.Antalya-Mersin bölünmüş yol inşaatında çalışıyorum ve bu bölgede çok güzel kamp alanları mevcut (bu vesile ile...

4. lucias

Terrano 3.0 Dizel'mi Yoksa Santa Fe 2.7 V6 Benzinli'mi??

Merhabalar.Bayram sonrası derken bayramda bitti ve aracımı kısmetse değiştiriyorum :D O mu şu mu derken en son kullanım alışkanlıklar mı da dikkate alarak (uzun yolda, daha sıklıkla Anamur-Adana arası) kullanacağımdan ve fazla offroad yapmayacağım -daha doğrusu zaman bulamadığımdan :(- dolayı-...
  5. lucias

Terrano 3.0 Dizel'mi Yoksa Santafe 2.7 V6 Benzinli'mi??

Merhabalar.Bayram sonrası derken bayramda bitti ve aracımı kısmetse değiştiriyorum :D O mu şu mu derken en son kullanım alışkanlıklar mı da dikkate alarak (uzun yolda, daha sıklıkla Anamur-Adana arası) kullanacağımdan ve fazla offroad yapmayacağım -daha doğrusu zaman bulamadığımdan :(- dolayı...

6. lucias

Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran)

Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran) Yazer Bey, öncelikle içten yazışmalarınızla bizi İran'ın o büyülü atmosferinde gezdirdiğiniz için çok teşekkür ederiz. Takipteyiz, selamlar iyi seyahatler...

7. lucias

Artık Tarih Olan Micro Arabalar

Ynt: Artık Tarih Olan Micro Arabalar paylaşımlar ve bilgiler için teşekkürler, nostalji harikası araçlar, keşke tekrar üretilseler :(
  8. lucias

Uzun Süren Mücadele Sonucu İşte Camperim (erdenbay)

Ynt: Uzun Süren Mücadele Sonucu İşte Camperim (erdenbay) Geçde olsa, Hayırlı olsun. Camperiniz gerçekten çok güzelmiş şu an benim için çok erken ama nasipse önmüzdeki yıllarda alacağım aracı sayenizde şimdiden görmüş oldum, sağlıkla ve mutlulukla uzun yıllar dilerim.
  9. lucias

terrano 3.0 ddi vites kollarının oldugu bölümde ısınma sorunu....

Ynt: Terrano 3.0 Ddi Vites Kollarının Oldugu Bölümde Isınma Sorunu.... Sanırım birkaç haftaya kadar bende terrano sahibi olacağım, verdiğiniz bilgilerden dolayı çok teşekkür ederim.

10. lucias

terrano 3.0 ddi vites kollarının oldugu bölümde ısınma sorunu....

Ynt: Terrano 3.0 Ddi Vites Kollarının Oldugu Bölümde Isınma Sorunu.... Merhabalar.Aracınızı halen kullanıyormusunuz?malum, tarihi baya bir geçmiş durumda.Bende aracımı değiştireceğim, ama o kadar kararsız kaldım ki, şimdi de terrano 3.0 dizel bir araç gördüm fakat forumda bu model hakkında pek...

11. lucias

Ynt: Adresteki Araç Hakkında Bilgisi Olan? Tekrardan merhaba.Öncelikle değerli yorumlariniz için çok teşekkür ederim. Şu an Anamurda yol inşaatinda çalışıyorum araci aylik izinlerde kullaniyorum.o yüzden yakit kismi su an icin pek önem arzetmiyor.bu yüzden benzinli arac düşünüyorum, tabi dizel...
  12. lucias

Acil Satılık Ford Mondeo Ghıa

Merhaba arkadaşlar. Genişleyen aile küçük geldiği için geçen yıl günlerce arayıp, özenle bindiğim tüm arızalarını yaptırdığım, bakımlı ve masrafsız aracımı satılığa çıkardım.Malum sitedeki ilan numarası 128608435. Şu an şantiyede çalıştığım için aracı çok az kullanıyorum, genelde evin önündeki...

13. lucias

Güney Sahillerinde Ücret Ödemeden Kamp Yapılacak Yer Neresi Olabilir ?

Ynt: Güney Sahillerinde Ücret Ödemeden Kamp Yapılacak Yer Neresi Olabilir ? Merhaba, eğer tercihiniz güney akdeniz sahillerinde yana ise, Mersin-Silifke-Yeşilovacık sahilleri derim. Orman içine kamp atıp, tertemiz suların keyfine varabilirsiniz. civardaki kayalıklarda balık tutup akşam...
  14. lucias

Merhaba arkadaşlar, bayram sonrası kısmetse bir araç almayı düşünüyorum. Tercihleri0m arasında 2001 model üstü Terrano II, LandRover Discovery, Hyundai SantaFe, Honda C-RV, Hyundai Galloper bulunmakta, malum sitede gezerken linkteki aracın fiyatının düştüğünü gördüm (31.500'den 25.500'e) tabi bu...
  15. lucias

Satılık Hyundai Galloper Iı Lpg Ruhsata İşli

Ynt: Satılık Hyundai Galloper Iı Lpg Ruhsata İşli Verdiginiz bilgilerden dolayi tesekkur ederim

16. lucias

Satılık Hyundai Galloper Iı Lpg Ruhsata İşli

Ynt: Satılık Hyundai Galloper Iı Lpg Ruhsata İşli Merhabalar, bende bu araçtan almayı düşünüyorum, fakat merak ettiklerim var. Aracı uzun yol ve hafif arazi şartlarında kullanmayı düşünüyorum. Araç şehirler arası uzun yolda yorar mı? Çok sallıyormu, konfor açısından ne durumda? teşekkürler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,851
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri