Arama sonuçlarınız

1. safak

İzmit Samanlı Dağlarında Bir Tur Atalım Dedik (21 Eylül 2008)

Ynt: İzmit Samanlı Dağlarında Bir Tur Atalım Dedik (21 Eylül 2008) selam arkadaşlar çok güzel bir gezi olmuş harika resimler artık böyle güzelse orda olmayı düşünemiyorum gezilerin devamı gelir inşallah bende aranıza katılmak istiyorum

2. safak

Intercity Trophy - İğneada (14-16 Kasım 2008)

Ynt: Intercity Trophy - İğneada (14-16 Kasım 2008) katılanlara kazasız belasız inşallah başarılar.
  3. safak

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) abiler bayanlar ve arkdaşlar çok teşekkür ederim memnun oldum.

4. safak

Suzuki Grand Vitara 2.5 V6 Lastik Yardımı Lütfen

Ynt: Suzuki Grand Vitara 2.5 V6 Lastik Yardımı Lütfen selamlar gezenbilir isimli sitenize yeni üyeyim bir sorum oldu konu açtım fakat konuları geziyorum bazı konulara cevap verenler oluyor bazıları hiç verilmiyor bu forum aktif değilmi yada cevap yazmamak acaba aramıza kabul edilmedinmi demek...
  5. safak

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? selamlar Piaggio X9 250 evo 2004 model kullanıyorum şuanda 16000 km oldu ve çok memnunum inanılmaz zevkli ve çok rahat. herkeze tavsiye ederim. motora binme sebebim arabamız var fakat ben motor tercih ediyorum hafta içi işe gidip gelirken yana gündüz dışar işim varsa...

6. safak

Ynt: Suzuki Grand Vitara 2.5 V6 Lastik Yardımı Lütfen evet görüntü olarak öyle gözüküyor fakat üzerindeki ölçü 235/65/16

7. safak

merhabalar siteye yeni üye oldum 2001 grand vitara 2.5 V6 kullanıyorum lastik değiştirecektim fakat aracımı aynı anda yükseltme kiti ve arkaya difransiyel kilidi takma kararı aldım aracımı yukselttiğim taktirde daha büyük lastikler almalıyım açıkçası gözüm BF goodrich lastiklerde fakat...
  8. safak

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) cümleten herkeze selamunaleykum aranıza yeni katıldım serbest meslekte çalışıyorum Suzuki Grand Vitara 2.5 V6 aracım var 2001 model yaklaşık 2 yıldır standart bir şekilde kullanıyorum çok zevkli ve rahat bir araç herkezele şimdiden tanıştığıma memnun oldum. Saygılar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR