Arama sonuçlarınız

1. K

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Kayhan Eyüboğlu Aralık 2015 de 2 yıllık bir takipten sonra bende Dacia Duster 4wd Lauretta Look Paket aldım, Allaha şükür ki iyiki de almışım. Bende tıpki Önder Aygün Sarı kardeşim gibi Duster Team Türkiye Grubu yöneticisiyim. Tüm arkadaşlar selam ve sevgilerimle. Duster, adamı yoldan çıkarır...

2. K

Dacia - Duster Fiyatları

Ynt: Dacia - Duster Fiyatları Tam benlik soru, zira bende engelliyim ve H sınıfı ehliyetimle engelli aracı kullanıyorum. Bu yüzden araç alımında indirimler söz konusu, yasal hak bu. Keşke engelli olmasam da Duster a 100 bin tl verseydim ama hayat bizi nereye yönlendireceği belli olmuyor...
  3. K

Yeni Dacia Duster Broşürü

Ynt: Yeni Dacia Duster Broşürü Sevgili dostlar; halen Duster sahibi değilim ama içimdeki aşk artarak devam ediyor, hal böyle iken yeni dusteri dünya gözüyle gidip göreyim dedim, Ordu Köy Otomotivde sergilenen yeni dusterin içine keyf ile kuruldum orasını burasını iyece inceledim durdum. Son...

4. K

Yeni Duster

Ynt: Yeni Duster ALLAHIM bu karlı ve soğuk günlerde tüm hayranlarına bir DUSTER nasip eyle yarabbim.
  5. K

Yeni Duster İç Ve Dış Görüntüleri

Ynt: Yeni Duster İç Ve Dış Görüntüleri iki iç mekan resmi var birinde cam düğmeleri kapı kolunda, diğerinde ön konsolda acaba hangisi doğru bunun yaaa.

6. K

Ynt: Yeni Duster İç Ve Dış Görüntüleri sol ön kapıda 4 adet cam düğmesi görünüyor, arkada oturanlar içinde gene arka kapı koluna koymuşlardır diye düşünüyorum.

7. K

Ynt: Yeni Duster İç Ve Dış Görüntüleri orta konsolun maun kaplama ile yapıldığını bir düşensek, bu konsolu hemen maunla kaplatmak gerek bence çok harika olacaktır.
  8. K

Ynt: Yeni Duster İç Ve Dış Görüntüleri iç mekan da hatırı sayılır bir değişiklik olmuş ve bencede çok hoş olmuş tek endişem sanki göğüs kısmı görüş acısını biraz olumsuz etkileyecek gibi görünüyo buradan, bayilere geldiğinde içine binip etraflıca bir inceleme yapmak lazım, ama genede eskiye...
  9. K

Makyajlı Dacia Duster'ın Casus Fotoğrafları

Ynt: Makyajlı Dacia Duster'ın Casus Fotoğrafları gayet güzel ve hoş görünüyor, hem iç hem de dış görünüm de gerçekten de olmuş bu sefer.

10. K

Ynt: Makyajlı Dacia Duster'ın Casus Fotoğrafları dövizde almış başını giderken temiz 5000 tl fiyat koyarlar üzerine.

11. K

Ynt: Makyajlı Dacia Duster'ın Casus Fotoğrafları Bencede görselliğin en fazla hissedildiği yer olan iç mekan değişikliği. Umarım Romen ekolünden çıkıp avrupa ekolüne sahip bir iç mekan dizayn edilir.
  12. K

Almak İçin İkilemdeyim Olumlu Ve Olumsuz Yönleri Nelerdir?

Ynt: Almak İçin İkilemdeyim Olumlu Ve Olumsuz Yönleri Nelerdir? 2-3 bin tl civarında bir artış bekliyorum.

13. K

DACİA DUSTER LA GEZİNTİLER.

Ynt: Dacia Duster La Gezintiler. nasipse bende Duster sahibi olduğumda 2000 rakımlı yaylalarımızdan bol fotolar gönderecem sizlere, ev yaptırdığımı daha önceden söylemiştim bu evin altında da bir dükkan söz konusu onu kiraya verdiğim anda duster ı alacam inşallah.
  14. K

Almak İçin İkilemdeyim Olumlu Ve Olumsuz Yönleri Nelerdir?

Ynt: Almak İçin İkilemdeyim Olumlu Ve Olumsuz Yönleri Nelerdir? yenilenmiş dusterlerı beklemek lazım, bakalım ne gibi + katkılar söz konusu olucak.
  15. K

Duster Su Geçiş Yüksekliği

Ynt: Duster Su Geçiş Yüksekliği Bir dusterim yok (şimdilik) ama bu siteyi belkide en çok ziyaret edenlerden biride benimdir herhalde, günde 2-3 kez kesin girip bakıyorum ne var ne yok diye, sizin de bildiğiniz gibi duster aracı tam off road aracı değil sadece biraz zorlu yol şartlarında iyi...

16. K

Ynt: Makyajlı Dacia Duster'ın Casus Fotoğrafları cam kontrol düğmeleri gene orta konsolda kalmış ama daha modern bi görünüm sergiliyor eskiye göre, beklediğeme değecek gibi görünüyor umarım ileriki zamanlarda da+2 kişilik versiyon 1.6 dizel motorla gelirse tam benlik olacaktır. İnşallah...
  17. K

Asla Vazgeçmeden Takipdeyim.

Aranıza katılalı neredeyse bir yıl oldu, benim hala DUSTER ım yok :'( ne yazık ki. Bir vatandaşla 2004 model ilk sahibi olduğum lada vega (1,5 16 V) aracımı 9.250 ye pazarlık edip ertesi gün 8.500 e olmazmı demesiyle her planım değişti. Halbuki ben ladamın parasını Duster bayine kapora ve...
  18. K

Duster Buluşmaları

Ynt: Duster Buluşmaları Karadenizden ideali olmaz, söz konusu olan DUSTER olduğuna göre dağı tepesi deresi yağmuru çamuru ve tabiki eşşiz doğası ile beraber Karadeniz çok ideal olur. Ama az bekleyin ben arabamı almadan olmaz.

19. K

Duster Buluşmaları

Ynt: Duster Buluşmaları Benim DUSTER almamı bekleyin. Zamanında Ladacıları toplamışlığım vardır. ;) Mutlaka bir karadeniz offroad etkinliği düzenlerim. Ama önce Dusteri almam gerek sevgili Ümit Erkan. Arabamı satsam hemen işlem tamam.
  20. K

4*4 90 HP DUSTER

Ynt: 4*4 90 HP DUSTER Sayın Bayar 28 zaten araç 110 luk olacak bu kesin. Sadece 4*2 mi 4*4 mü. Bütün mesele bu duygusallıkda. ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,643
Kaydolan Son Üyemiz
ekstırimsever22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri