Almak İçin İkilemdeyim Olumlu Ve Olumsuz Yönleri Nelerdir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eosaglam Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,504
Ynt: Almak İçin İkilemdeyim Olumlu Ve Olumsuz Yönleri Nelerdir?

nelere takılmalıyım sizce aydınlatırsanız sevınırım?

Kimi araçlarda beklenmedik garip problemler (sağdan soldan gelen sesler, klima problemleri, yerinden çıkan fren hortumları vs) çıkabiliyor, kimilerinde tık yok. Şans meselesi.

Etiketler

euro ncap te jeep compass da 2 yıldız aldı birde bu açıdan bakın derim.

İçinde bir kuşku varsa alma; illa alacam diyorsan, kuşkuyu bitir öyle al.

En iyisi Kaşkai al. ;D

Saygıdeğer arkadaşım,ben de senin gibi ikilemde idim ve tam iki yıl hem çeşitli forumlardan ve hem de çevremdeki kullanıcılardan sürekli takip ettim,araştırdım.Bundan önceki aracımı da Duster almak için sattım ve hiç beklemedim.Şu anda ne mi düşünüyorum?İyiki almışım(Tabiiki bu düşüncem şimdilik.İlerisini Allah bilir.).Allah'ım kimseye kaza bela vermesin.
Kullanımı rahat,güçlü,çekişi kuvvetli vs.Ama dünyanın da en iyi,en güçlü,en sağlam,en konforlu aracı değil.Benim beklentilerime rahatlıkla cevap veriyor.''Pierrecardin'' nick li arkadaşımız doğru bir soru somuş:Diğer seçeneklerin neler?Onları da bilseydik ona göre yorum yapabilirdik.
Kararın ne olursa olsun hakkınad en iyisi ve en hayırlısı olsun.

bır arac almayı dusnuyorduk ama 4x4 bir arac pek fazla yoktu aklımızda dusununce dagı tası topragı sevıyoruz bu tarz alalım deık ve basladık aratırmaya dusterıda yolda cok gormey baslayınca dıkkatımızı cektı ıster ıstemez bayada arastırdım ısın dogrusu motor çekiş iyi salıncak süspansiyon sistemi çekiş iyi aracın kaporta ve içiyle ilgili çok sıkıntılar oldgunu gordm kı bu benım ıcın onemli 4x4 full+full almayı dusunuyodum artık suzuki grand vitara 1.9 ddis 2008 2009 dusunuyorum daha sonrası için mitsubishi asx de olablir bi arkadas qasqai demiş ama bence duster la arasında fark yok nissan alacaksan xtrail al ama qasqai o kadar etmez parana yazık

Aracın tasarımı iyi, yani kağıt üzerinde herşey olması gerektiği gibi. Kullananlar arazi performansından da memnun.
Gel gelelim romanya'daki fabrikada birtakım problemler var gibi görünüyor, arada bir çürük elma da üretiyorlar.
Zamanla düzelir herhalde...

yenilenmiş dusterlerı beklemek lazım, bakalım ne gibi + katkılar söz konusu olucak.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,643
Kaydolan Son Üyemiz
ekstırimsever22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR