Arama sonuçlarınız

1. ayzék

Vw Polo 1.0 Lpg Uyumu

VW POLO 1.0 LPG TAKILIR MI DİYENLERE TECRUBE PAYLAŞIMI BAGABINDA İKİ SATIR YAZMAK İSTEDİM.. 30.09.2016 ARACIM SIFIR OLARAK ALINMIŞ VE İLK İŞ LPG MONTAJ BAYİSİNE GİTTİM. ARAÇ 1.0 OLMASINA RAGMEN 75 BG VE ÜÇ SİLİNDİR. AYLIK MİNUMUM 2000 KM YAPTIĞIMI DÜŞÜNÜRSEK VE DİZEL ARAÇLAR KONUSUNDA HER ZAMAN...

2. ayzék

Defender Satışları Konusunda Bilgi

Ynt: Defender Satışları Konusunda Bilgi sonradan bende görüştüm .beyfendi bir insan.lakin belirtiği olay ne kadar mantıklı olur bilmem.. toplama araba rayına oturasıya baya üzer bizi.. 16 liraya v8 3,5 var nette.. baba alet yani.defenderda son nokta olayı.. ben zzaten oldum olası dizelden...
  3. ayzék

Ynt: Defender Satışları Konusunda Bilgi üstadım bu araçla ilgili olarak telefon ettim kerelerce cevap veren bile yok telefona...

4. ayzék

1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli

Ynt: 1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli üstadım garajınızda tam benim favori arabalarım var..maaşallah, allah kaza bela vermesin sağlıklı günlerde kullanın inşallah.. dün buradaki 76 seri III'e baktım ama gerçekten zor durumda araç.sadece binilmiş bir kuruş para harcanmamış.bu...
  5. ayzék

1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli

Ynt: 1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli merhabalar herkese... series hakkında bilgi alayım derken bu forumda buldum kendimii.. tam yerimidir bilmiyorum ama sizlere danışmak istedim olayı.. 2.araç olarak bir jeep alayım diyorum... şu anda hali hazırda sanki4-4.5 arası biteceğini...

6. ayzék

Ynt: Defender Satışları Konusunda Bilgi ayrıca fenni muayenesi olmayan bir araçda almak çok akıl karı değil.dün bir cj5 baktım.fenni muayene filan yok. muayenede tek tek bütün eksiklerini tamamlaman ve orjinali ile değiştirmen gerekiyormuş. 650 lirada fenni muyene harcı tutuyormuş cj5 için...

7. ayzék

Ynt: Defender Satışları Konusunda Bilgi evet araç bu... bence illa defender diyen için iyi bir pazarlıkla alınır..
  8. ayzék

Ynt: Defender Satışları Konusunda Bilgi Ormancı arkadaşım özelden cavplayamadım özür yani... ayrıca ikan kaldırılmış muhtemelen araç satıldı...
  9. ayzék

AYRICA SÖZ KONUSU ASKERİYE İSE HERŞEY OLUR... ADAM BOYA YOK DİYOR..

10. ayzék

VALLA ARACIN LİNKİ BURADA BİR İNCELEYİN... ASKERİYEDEN ÇIKMA İSE VE YILLARCA GARAJDA TATTI İSE HERŞEY OLABİLİR AMA ARABADA BOYA BİLE YOKMUŞ... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-orjinal-1600km-de-1993-landrover-defender-4x4-10kisilik-otomobil-107140677/detay

11. ayzék

PERFORMANS- FİYAT ENDEKSİ YAPARSAK O ARAÇALARADAN BİZE İŞ YAPACAK ARAÇ YOK.. SADECE 17 LİRAYA BEYAZ VAR BİR TANE ONU ALMAKTANSADA 18,5 A ANKARADA SADECE 1600 KM DE OLANI ALMAK DAHA MANTIKLI TABİİ.. PARAM OLSA ANKARADAKİ SIFIR AYARINDAKİNİ ALMAK EN MANTIKLISI AMA O RAKAMLARA ÇIKMAYI DÜŞÜNMÜYORUM...
  12. ayzék

BENİM KENDİ ADIMA MEVCUT BÜTÇEMLE ALABİLECEĞİM DEFENDER ZATEN AFAKİ BİR RAKAM HARCANMADAN OLMASI LAZIM.. DÜN MESELA SADECE 1600 KMDE DEFENDER VARDI NETTE.18.5 LİRAYDI.. SIFIR GİBİ BİRŞEY.BUNA BENZER BİR KAÇ İLAN VAR. AMA İŞİ BİLEN ARKADAŞLARIM VAR EĞER ADAM GİBİ BİRŞEY ARIYORSANIZDADA BİR KERE...

13. ayzék

Bende İzmir Aliağa daki hurdalığı sordum bugün arkadaşa haşaşın haşaşı imiş.toplu satışlar ankara v.b. arkadaşlar.Bende defender almaya karar verdim ama rakamlar çok uçuk yaniii.. derli toplusu 15-20 arası,, yeni askeriyeden çıkmalarda 8 ile 12 arası... onlarda cacık..
  14. ayzék

SUZUKİ SAMURAİ HARD TOP

Ynt: SUZUKİ SAMURAİ HARD TOP üstadım hard top yapan arkadaşın numarası kapalı..firma adı filan varsa belki netten o şekilde ulaşırız.
  15. ayzék

SUZUKİ SAMURAİ HARD TOP

Ynt: SUZUKİ SAMURAİ HARD TOP üstad fatih beyin ilgili telefonundan ulaşamıyoruz.kişinin detay bilgilerini filan verirseniz belki olaşabiliriz.. size zahmet

16. ayzék

Hesaplı 1994 Vitara JLX-9000YTL Satılıktır

MAKUL BİR FİYATA JEEP ALMAK İSTEYENLER İÇİN MOTORU YAPILMIŞ, ELEKTRİK TESİSATI ELDEN GEÇMİŞ, TÜPLÜ(RUHSATA KAYITLI), FENNİ MUAYENE V.B. EVRAKLARI TAM, LASTİKLERİ YENİ ARACIMI SATIYORUM.4 KAPILI ARAÇLARLA TAKAS YAPILABİLİR.ARAÇ KEYFE KEDER BOYA İSTER.ZARURİ DEĞİL.SAYGILAR SUNARIM.AYDEMİR...
  17. ayzék

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Slm. Bendeniz @yzék..Kütahya'da üniversitede çalışıyorum.Kamu mezunuyum. Şartlar gereği bir jeep aldım. Ve netten araştırırken sizlerle tanışmak nasip oldu. Bundan sonrada mütevazi 1994 model vitara jlx aracımı bakalım ektrem bir alet yapabilecek miyim? Bir yerden...
  18. ayzék

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selam. Bendeniz ayzék.. Şartlar gereği bir jeep aldım. Ve netten araştırırken sizlerle tanışmak nasip oldu. Bundan sonra da mütevazi 1994 model Vitara jlx aracımı bakalım ektrem bir alet yapabilecek miyim? Bir yerden başlamam gerekiyordu bu denk geldi...

19. ayzék

Suzuki Vitara - Modifikasyon İçin Teknik Çizimler

Ynt: Suzuki Vitara - Modifikasyon İçin Teknik Çizimler TEŞEKKÜR EDERİM ÜSTAD.HOŞ BULDUK. SİZLERİN TAVSİYELERİ İLE DAHA SAĞLIKLI İŞLER YAPACAĞIMIZA İNANIYORUM. İLGİLİ MALZEMELER İLE HEMEN UFAK UFAK ALETİ TOPARLAMAYA BAŞLIYORUM.ASLINDA İLK HALİNDEN İTİBARENDE TÜM RESİMLERİNİ ÇEKECEĞİMKİ SONRADAN...
  20. ayzék

Suzuki Vitara - Modifikasyon İçin Teknik Çizimler

Ynt: Suzuki Vitara - Modifikasyon İçin Teknik Çizimler SLM. BENDE YENİ 1994 JLX ALDIM. MOTOR ÜST KAPAK SIFIR OLMAK ÜZERE YENİ.YÜRÜYEN DÜZGÜN.BOYA VE KAPORTA İSE BAKIM İSTER.6500LİRAYA ALDIM.TÜP VE ÇEKİ DEMİRİ VAR.BUNLAR HARİÇ BİRDE KOMPLE KAPI İÇ DÖŞEMELERİ LAZIM. BEN BEĞENMEDİM YANİ. KAPI İÇ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,845
Kayıtlı Üye Sayımız
166,642
Kaydolan Son Üyemiz
ACK007

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri