Arama sonuçlarınız

1. PIKACU

FEDEX MAĞDURİYETİ

Ynt: FEDEX MAĞDURİYETİ 1 haftalık gecıkmeyle + 231 lıra gumruk masrafıyla + 150 km yol gıdıp 1 gunmu harcamayla + gumruge bırakılan fren balatası kaybıyla sıparıs vermıs oldugum urunler bugun elıme ulastı.toplamda zarar yaklasık 500 tl :( uluslararası postaya 10-20 dolar fazla verırım ama...

2. PIKACU

Herkese merhaba

Ynt: Herkese merhaba tesekkur ederım.mat sıyah yaptırdım.amblemıde kırmızı kaplattım gayet sık durdu.en azından eskısınden ıyı oldu.:) bırde ıscılık daha ıyı olsaydı ....
  3. PIKACU

Herkese merhaba

Ynt: Herkese merhaba nıyazı bey ılgınıze tesekkur ederım.. cok baktım sanayıde sormadıgım kımse kalmadı.ama bulamadım.pendık velıbaba sanayınde bırısı var daha once on korumayı ona kaplatmıstım.ona gıttım 350 lıra ıstedı ve 10 gun sonra alırsın dedı.adamlar burunlarından kıl...

4. PIKACU

Herkese merhaba

Ynt: Herkese merhaba bunların hepsınde arazı dugmelerı olması lazım.dedıgın gıbı ıptal edılmıstır kesın.arazı dugmelerının olması gereken yerı actıgında 8-10 dıslı bır soket varmı ? arazı dugmesı sorun degıl 30-40 dolar cıvarında ebayda.ama vıtes ve trıbun problemlerını anlayamadım tabı. 1den 2...
  5. PIKACU

BitüSelf ile araç yalıtımı..

Ynt: BitüSelf ile araç yalıtımı.. hortlatayım konuyu.. :) gercekten super uygulama olmus bu bıtuself..tebrık ederım..en yakın zamanda bende uygulayacagım.. bende merak edıyorum kaput ıcıne ne yapılabılır fıkrı olan paylasırsa sevınırım..

6. PIKACU

rrc kilometre teli

Ynt: rrc kilometre teli ıstanbuldaysan bostancı sanayıde telcı var.eskısını goturursen aynısını yapabılır.telefonu 0535 295 3063

7. PIKACU

Herkese merhaba

Ynt: Herkese merhaba kac modeldı senın arac..ne gıbı sorunlar cıkarıyor.
  8. PIKACU

Herkese merhaba

Ynt: Herkese merhaba :) nettekılere bakınca benımkıler sag ve sol taraf ters.butun jantlardakı kollar arkaya dogru uzuyor.benımkıler jant kolları one dogru. senınkılerde sag arkaya dogru , sol one dogru uzuyor. valla benımkılerıde sen soyleyınce farkettım.. :)
  9. PIKACU

Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi dızel motorda butun sartlar stabılken %6.6 azalma saglanmıs.hangımız aracımızı stabıl kullanıyoruzkı.ayrıca benzınlı ve lpg lı arac ıcın sadece emısyon testı var.tasarruf testı yok. kısacası hıkaye geldı bana..

10. PIKACU

2.5 Blazer s-10

Ynt: 2.5 Blazer s-10 20 lıtre gazdan asagı yakmazsın.parca sorunun olmaz burdan bulamazsan yurtdısından bulursun.bunun ıcın gereklı yardımları yaparım.yeterkı motor ve sanzumanı sorunlu olmasın en onemlısı onlar.gerı kalanlar halledılebılecek seyler. ılk baslarda benı cok duduklemıslerdı abı...

11. PIKACU

FEDEX MAĞDURİYETİ

Ynt: FEDEX MAĞDURİYETİ bende bılmıyorum ama gonderdık parayı evrakları.yapacak bısey yok.dalgınlıgımızın bedelı dıyelım artık.kendım halletmeye calıssam 150 ordıno 125 ardıye vergı ıvır zıvır yakıt ve 1 gunun heba olması dersek cok daha fazlasına malolacaktı.bunada sukur :)
  12. PIKACU

FEDEX MAĞDURİYETİ

Ynt: FEDEX MAĞDURİYETİ cevap geldı sonunda ; O halde ellecleme yapılabılır.bu ıslemde , Malzemenizin içerisinde bulunan kısıtlı ve ülkeye girişi yasaklı olan malzemelerinizin çıkartılarak kalan malzemelerle ilgili gümrük işlemlerinin yapılabilmesi için; ŞAHSİ KULLANIMIZ için gelen...

13. PIKACU

FEDEX MAĞDURİYETİ

rockautodan 21-02 de verdıgım sıparısım 27-02 ıdtanbul fedex e geldı ve ardından fedexten bır maıl geldı.sıparısınız 75 euro uzerı oldugu ıcın gumruk ıslemlerıne tabı tutulacaktır gumruk musavırınızle gorusmenız gerekmektedır gıbı. rockautodan aslında bana 1 urun lazımdı 10 dolarlık malzeme...
  14. PIKACU

Herkese merhaba

Ynt: Herkese merhaba burak bey on panjur boyamı.? benım on panjurda ufak tefek hasarlar varı boya tutmaz dedıler nıkelaj kaplama cok pahalı , mat sıyah folyo kaplama yaptırdım dun o yuzden . cokta ıcıme sınmedı (ıscılıkten dolayı) ama sıyahta fena durmuyo.logoyuda kırmızı kaplattırdım daha...
  15. PIKACU

Herkese merhaba

Ynt: Herkese merhaba yanlıs anlasılma olmasın arkadasım.tahoe resmı koyduguna kızmıyorum.taho gorunce ıcım bır hos oluyor da o yuzden oyle yazdım ;)

16. PIKACU

Herkese merhaba

Ynt: Herkese merhaba yaw tahoe gostermeyın bana yaa. :( hem burası blazer sayfası nıye tahoe resmı koyarsınızkı :'( :'( :D
  17. PIKACU

Herkese merhaba

Ynt: Herkese merhaba aramıza hosgeldın.bendede 96 model var.5 senedır bende 1 kere bıle yolda bırakmadı cok sukur.zamanında da bakım yaptıgımdanda olsa gerek herhalde. sımdıye kadar hıc bır aracıma 2 seneden fazla bınmedım.ama her nereye gıdersem gıdeyım ayrı bır zevk alıyorum hala.baska araca...
  18. PIKACU

Aks'larınıza Dikkat

Ynt: Aks'larınıza Dikkat hımmm. onlar yapamıyorsa kımse yapamaz demektır.yaptırma ısını unutman lazım o zaman.cogu aracın her turlu torna ısını yapıyorlar cunku

19. PIKACU

Manyak Babanın İşleri Çamurda Oyun

Ynt: Manyak Babanın İşleri Çamurda Oyun ;D ;D
  20. PIKACU

Aks'larınıza Dikkat

Ynt: Aks'larınıza Dikkat http://www.koctorna.com/ bunlar yapıyor garantılı olarak.fazlasıyla ılgılıler.ıslerınde en ıyılerınden bırıdır.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,639
Kaydolan Son Üyemiz
derinb

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri