Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aramıza hoşgeldiniz.. fakat en az sorunlu araçlar bizimkiler herhalde çünkü birbuçuk aydır kimseden ses çıkmıyor yani yorum yok +paylaşma yok saygılar..
hoşgeldiniz. blazer kullananlar olarak herkes aracının fotoğraflarını koymakla başlasa belki chevrolet bölümü de hareketlenir. ama blazerın az sorun çıkardığı kesin
aramıza hosgeldın.bendede 96 model var.5 senedır bende 1 kere bıle yolda bırakmadı cok sukur.zamanında da bakım yaptıgımdanda olsa gerek herhalde. sımdıye kadar hıc bır aracıma 2 seneden fazla bınmedım.ama her nereye gıdersem gıdeyım ayrı bır zevk alıyorum hala.baska araca bınmeyı duusnmuyorum bıle.tahoe harıc tabı
burak bey on panjur boyamı.? benım on panjurda ufak tefek hasarlar varı boya tutmaz dedıler nıkelaj kaplama cok pahalı , mat sıyah folyo kaplama yaptırdım dun o yuzden . cokta ıcıme sınmedı (ıscılıkten dolayı) ama sıyahta fena durmuyo.logoyuda kırmızı kaplattırdım daha sekıl oldu.