Herkese merhaba

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vip70 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,975
Ynt: Herkese merhaba

panjurum mat siyah boya ama küçük çaplı atmalar oluyor folyo daha mantıklı en azından atma olmaz bende karbon veya füme kaplatmayı düşünüyorum . cantlara gelince hiç dikkatimi çekmedi ;D

Etiketler

barıl kardeş enteresandır netten epeyce araç baktım hepsinin cantlar ters bir seninki düzgün şimdi sorun senin araçtamı yoksa benim araçtamı???? ;D

:smiley: nettekılere bakınca benımkıler sag ve sol taraf ters.butun jantlardakı kollar arkaya dogru uzuyor.benımkıler jant kolları one dogru. senınkılerde sag arkaya dogru , sol one dogru uzuyor.

valla benımkılerıde sen soyleyınce farkettım.. :smiley:

baktığım bir çok araç benimki gibi sağ öne sol arkaya dönük bir tuhaflık var bu arada benim şanzıman yavaş yavaş sorun çıkarmaya başladı burda usta sorunu büyük istanbulda nereye göndermek lazım bilgin varmı ? birde aracın şanzıman tipini hiçbir usta çözemedi bende düğme yok ama düğmesiz bir araç ta yok iptal edldiğini düşünüyorum düğmelerin ama birisi bu araç dört çekeri otomatik ayarlayan tipte olduğunu söyledi bunuda çözmem gerekiyor araç tam bir muamma oldu benim için

95 LT araba 1 den 2 ye geçerken zorlanıyor motoru 3000 devire getirip gazı bırakırsam atıyor yoksa atmıyor,şanzıman ısındığında tirbünden sürtünme sesi geliyor eğer çok km yaparsam araç geri vitese geçmiyor ve vites değiştirme imkansız hale geliyor son olarak arabanın 4 çeker düğmesi yok bunu kullanmam gerekiyor hep 4 çeker kullanıyordum ön şaftı iptal ettim 2çekere düşürdüm birde usta bu arabada krank sensörü yok dedi ama nette araştırdım hepsinde var .

bunların hepsınde arazı dugmelerı olması lazım.dedıgın gıbı ıptal edılmıstır kesın.arazı dugmelerının olması gereken yerı actıgında 8-10 dıslı bır soket varmı ? arazı dugmesı sorun degıl 30-40 dolar cıvarında ebayda.ama vıtes ve trıbun problemlerını anlayamadım tabı. 1den 2 ye cerken zorlanması selenoıdlerle alakalı bırsey olabılır.selenoıd arızası verıyormu bılgısayarda..

bu ıslerden anlayan ve kesınlıkle derdıne deva olacak ıstanbulda jeep garage davut usta var.bıraz carpılırsın tabı :(

telefonu 532 550 19 51

davut ustayı bi arayım anlaşırsak yollarım şanzımanı ne varsa baksın çok sağol dostum :smiley:

Merhabalar,
Barış, sanırım nikelajlarından şikayetin var.Ben 93 senesinde Samandıra'da bir nal buldum niyetim arabaya takmak (230-4 75 model 115 im vardı) arabada duruyordu.Kartal'da sanırım Java civarında olabilir (Mehmet Sekmenin kardeşinin bir işyeri vardı) orayı ölçüyorduk yanındaki dükkan bu işleri yapıyordu ve ban nalı bıraktım birkaç gün sonra aldım.Hep arabanın önünde durdu, sattığım arabalardan alıp yenisine taktım hiç bir bozulma olmadı.Eğer bulabilirsen ki Kartal'dasın orada kaplatabilirsin.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

nıyazı bey ılgınıze tesekkur ederım..

cok baktım sanayıde sormadıgım kımse kalmadı.ama bulamadım.pendık velıbaba sanayınde bırısı var daha once on korumayı ona kaplatmıstım.ona gıttım 350 lıra ıstedı ve 10 gun sonra alırsın dedı.adamlar burunlarından kıl aldırmıyorlar.bende kızdım folyo kaplattım.

tekrar tesekkur ederım..

nikelaj hem pahalı hemde bizim araçlarda siyah daha şık duruyor (şahsi fikrim) ben karbon veya mat gri yaptırmayı düşünüyorum sanada tavsiye ederim ayrıca nikelaj folyoda var piyasada istersen bir araştır

tesekkur ederım.mat sıyah yaptırdım.amblemıde kırmızı kaplattım gayet sık durdu.en azından eskısınden ıyı oldu.:smiley: bırde ıscılık daha ıyı olsaydı ....

Hoşgeldiniz; benim şahsi görüşüm araç yönünden çok şanslısınız. Bende arıyorum ama ya çok rakam yazıyorlar yada dökük araca çok istiyorlar. Halen bakmaktayım ama.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,841
Kayıtlı Üye Sayımız
166,639
Kaydolan Son Üyemiz
derinb

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR