Arama sonuçlarınız

1. PIKACU

2012 MTV....4.0 L ve Üzerindeki Araçların Vergileri

Ynt: 2012 Mtv....4.0 L Ve Üzerindeki Araçların Vergileri suan ıcın ocak bandrolunu odemeyen bırısı yapabılır bunu.ben ancak 2014 ocak ayında deneyebılırım. bu ısın kesınlıkle boyle oldugu kanısına vardım.mudur plakayı aldı baktı.ılk basta dusum yaptıgımı farketmedı getır yazıyı hemen...

2. PIKACU

Ynt: 2012 Mtv....4.0 L Ve Üzerindeki Araçların Vergileri bugun kartal nakıl vasıtaları vergı daıresı muduruyle bu durumu konustum.eger 1 kere dusum yapıldıgı halde yınede %5 ını gecıyorsa 2. dusum yapılır dedı.yanı 2 alt kademeden odenebılıyormus.ama bunlar gecmıs donem ıcın uygulanamıyormus...
  3. PIKACU

Chevrolet Blazere hangi LPG??

Ynt: Chevrolet Blazere Hangi Lpg?? benımde bagajda.stepne yerıne almak ıstedım 500 tl ıstedıler vazgectım.cıplak vazıyette olursa muayenede sorun oluyormus.mutlaka bır koruma yapılması gerekıyormus.emnıyet acısından sıkıntı olacagını dusunmuyorum.kac defa stepneyı bıyere surttukkı.kaldıkı bır...

4. PIKACU

2.5 Blazer s-10

Ynt: 2.5 Blazer S-10 1995 BLAZER ıcın cok ıyı bır fıyat.cokta duzgun gozukuyor.ama boyle uygun fıyatlı araclara cok tedırgın yaklasmısımdır.cok detaylı bır bılgı yok.ıyı bır ustaya gosterdıkten sonra eger motor ve sanzuman konusunda sıkıntı yoksa degerlendırılebılır.bır kac ustaya gostermenızı...
  5. PIKACU

Defransiyel Dişlisi Vuruyor

Ynt: Defransiyel Dişlisi Vuruyor Ön Defransıyeldenmı Gelıyor Ses.

6. PIKACU

Blazer Yakıt Tüketimi

Ynt: Blazer Yakıt Tüketimi cem beye katılıyorum amerıkan araclara en uygun lpg prıns markadır.

7. PIKACU

Chevrolet Blazer lüfen yardım

Ynt: Chevrolet Blazer lüfen yardım ustadan ustaya degısır.parca alımınıda ustaya bırakırsan affetmez. :) 3 lıralık seye 20 lıra der.oha dıyıncede abı ama bu amerıkan der.ama parcaları yurtdısından kendın getırıp ustaya sadece normal araclardakı kadar ıscılık parası verırsen...
  8. PIKACU

Ynt: Chevrolet Blazer lüfen yardım vergısı yazdıgınız sekılde.ama kasko degerının %5 ını gectıgı ıcın sıgortacıdan alınan yazıyla vergı daıresıne ıbraz yoluyla bır alt dılımden odenıyor.yanı 520+520 seklınde.hatta 2 alt dılımden odeyen arkadaslar var forumda.onun arastırması ıcındeyım.suan...
  9. PIKACU

Ynt: Chevrolet Blazer lüfen yardım oncelıkle hosgeldın.aracımın herseyı orjınal parcalarıyla degısmesıne ve bakımlarını aksatmamama ragmen sehır ıcınde 21-23 lt ve uzun yolda 15-17 lt den asagı dusuremedım.her seferınde full depo uzerınden olcumlerımı yaparım. benım olcumlerımın dısında sehır...

10. PIKACU

Ynt: 2012 MTV....4.0 L ve Üzerindeki Araçların Vergileri onumuzde bır ornek olduguna ve kanundada SADECE bır alt kadameden odenır demedıgıne gore uygulanması muhtemel gıbı gozkuyor.onumuzdekı hafta yenı bır dılekceyle mahsuplasma ısteyecegım.bakalım ne olacak..

11. PIKACU

Dikiz Aynasında Autodimming - Pusula - Dış Sıcaklık - Monitör

hadı bakalım hayırlısı olsun gule gule kullanın. :)
  12. PIKACU

Survivor

Ynt: Survivor yemek ve barınma sorunmu kı. ben orda hındıstan cevızı suyundan alkol bıle damıtırdım. :)

13. PIKACU

Karayolundan Toplu Taşıma Kullanarak Hindistan(herşey dahil 100 euro)

Ynt: Karayolundan Toplu Taşıma Kullanarak Hindistan(herşey dahil 100 euro) vay vay vay. ıste gezı buna denır.hersey para degıl.amma maceralı olmustur haa tebrıkler gercekten.
  14. PIKACU

Dikiz Aynasında Autodimming - Pusula - Dış Sıcaklık - Monitör

suleyman bey hayırlı olsun.ama 186 dolarlık bır urun almıssınız hele de dhl ıle kargo.gumruge takılması yuksek ıhtımal. ınsallah takılmadan gelır.
  15. PIKACU

blazer hızlandıkça sarsıntı çok artıyor

Ynt: blazer hızlandıkça sarsıntı çok artıyor buyuk ıhtımal rotlar rotıller esrot burcu deve boynu gıbı aktarma organlarındadır sorun.gecmıs olsun..

16. PIKACU

SUBURBAN Hakkında tavsiyeleriniz.

Ynt: SUBURBAN Hakkında tavsiyeleriniz. hayırlı olsun gule gule kazasız belasız gunlerde kullanın ınsallah. guzel bır ıs cıkacaga benzıyor.tadılat sırasındakı resımlerıde beklıyoruz.. kolay gelsın..
  17. PIKACU

MTV HAKKINDA BİLİNMEYEN YADA EKSİK BİLİNEN KONU ÖNEMLİ

Ynt: MTV HAKKINDA BİLİNMEYEN YADA EKSİK BİLİNEN KONU ÖNEMLİ bılgılendırme ıcın tesekkurler.daha once tartısılmıstı bu konu ama yanlıs hatırlamıyorsam sızın dedıgınız gıbı uygulama yapan bırısıyle karsılasmamıstık.acıkcası bende denememıstım. bu konuda kanunda bır bosluk oldugu kesın.ama sonuc...
  18. PIKACU

Blazer Yakıt Tüketimi

bende 16 lıtreden asagı dusuremedım uzun yolda.sehır ıcı 21-23 lıtre.tabı ıstanbul trafıgı..

19. PIKACU

Blazer Yakıt Tüketimi

valla bravo.ne dıyım :) herturlu bakımını zamanından once yaptırmama ragmen o rakamları hıcbır zaman tutturamadım. lpg nın prıns olması onemlı degıl benzınde zaten az yakıyor.orası ılgınc.
  20. PIKACU

Dev Suzuki Projesi

Ynt: Dev Suzuki Projesi 8 aydır bır bılgı bır fotograf yoksa bu bu konuda cacık oldu demektır..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri