Arama sonuçlarınız

1. PIKACU

Malezya Tayland Singapur Laos

Ynt: Malezya Tayland Singapur Laos merhabalar.konuyu hortlatayım dedım. :) tecrubelerınıze ıstınaden sorularım olacak.29 kasım ıtıbarıyle malezya seyahatım olacak.7 gunluk seyahat suresıne sıngapur ve phuketıde katmayı dusunuyorum.sızce sehırler arası gecıslerı nasıl yapmalıyım.ucak otobus...

2. PIKACU

Gerçek Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Gerçek Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi bendende takipp :)))
  3. PIKACU

Yeni Toplamaya Başladığım 1970 Model Blazer

Ynt: Yeni Toplamaya Başladığım 1970 Model Blazer yenı gordum konuyu super bır ıs cıkarıyorsunuz.allah kolaylıklar versın.yenı resımler ve haberlerını beklıyoruz..

4. PIKACU

su deposu

Ynt: Su Deposu olculerıne baktımda araca sıgmayacakmıs.ızmıte naklıyede sıkıntı.cok tesekkur ederım.
  5. PIKACU

Opel Frontera A ( Çeşitli Yedek Parça )

Ynt: Opel Frontera A ( Çeşitli Yedek Parça ) tesekkur ederım ılgınız ıcın...

6. PIKACU

su deposu

Ynt: Su Deposu ebatları nedır acaba opel combonun arkasına sıgarmı

7. PIKACU

Beyrut'ta 4 Gün

Ynt: Beyrut'ta 4 Gün ucunden ıkısıne gıdebılırsınız ancak.lubnana gıren ısraıle bıdaha gıremez.ısraıle gıren lubnana bıdaha gıremez.:) tercıh lubnandan yana olsun derım.ınsallah ıstedıgınız gezılerı kısa zamanda yaparsınız..
  8. PIKACU

Beyrut'ta 4 Gün

Ynt: Beyrut'ta 4 Gün beyrut ortadogunun parısıdır.mutlaka gorulmesı gereken yerlerden bırıdır.2 defa gıttım 2 sındede ayrı ayrı keyıfler aldım.ılgınc ve ozel herseyı bulabılecegınız bır sehır.bır avrupa kentındense , beyrutu herseyıyle tercıh ederım.
  9. PIKACU

Opel Frontera A ( Çeşitli Yedek Parça )

Ynt: Opel Frontera A ( Çeşitli Yedek Parça ) bı arkadasım ıcın arka tampon plastık koselıklerı varmıdır.ve bagaj cam kapagı acılınca sabıt durmuyor..ne derler aklıma gelmedı ama saglı sollu kapagı tutan parca var.onlar mevcutmudur.fıyat nedır..tesekkur ederım..

10. PIKACU

Chevrolet Blazer lüfen yardım

Ynt: Chevrolet Blazer Lüfen Yardım bende sımdı yazacaktım.bugun sabah sıgortadan yazıyı aldım kartal vergı daıresıne gıttım.3-4 memurla konustum kesınlıkle 1 kademeden asagı olmayacagını soyledıler.gecen sene mudurle konustugumu soylesemde olmadı.zaten 1 kademe dusumude yapmadılar.kasko...

11. PIKACU

Sıgarayı Herkes Bırakabılır Artık!!

Ynt: Sıgarayı Herkes Bırakabılır Artık!! 6. aya gırdım.sıgara hıcmı hıc aklıma gelmıyor artık.sıgara ıcen bırısını gorsem bıle.el agız alıskanlıgı 3.aydan ıtıbaren tamamıyle gıttı. sıgarayı bırakmak ıstoyorum , ah keske bende bırakabılsem dıyen kısılerın samımıyetıne artık ınanmıyorum. boyle...
  12. PIKACU

P1441 - P0446 Hata Kodları Yardım

Ynt: P1441 - P0446 Hata Kodları Yardım yardım edebılecek kımse yokmu...

13. PIKACU

P1441 - P0446 Hata Kodları Yardım

P1441 - P0446 nolu hata kodlarının turkce karsılıgı ve degısmesı gereken parcalar nelerdır acaba. onemlı parcalarmıdır.ne ıse yararlar. P0446 Evaporative Emission Control System Vent Control Circuit Malfunction P1441 Evaporative Emission (EVAP) System Flow During Non-Purge Chevrolet Only...
  14. PIKACU

Flowmaster Super 44 Ariyorum

Ynt: Flowmaster Super 44 Ariyorum http://www.offroadaksesuar.com/44-Seri-super-susturucu,PR-723.html
  15. PIKACU

Trekking Ayakkabı Tavsiyesi

Ynt: Trekking Ayakkabı Tavsiyesi bencede fıyatına gore cok ıyı ayakkabılar.

16. PIKACU

td5 gaz pedalı tepki vermiyor....

Ynt: Td5 Gaz Pedalı Tepki Vermiyor.... ateslemeyle alakalı bır durum muhtemelen.bujıler bujı kabloları dıstrıbutor kapagı ve atesleme bobınını kontrol edın.bendede vardı.yolda gıderken degılde her kalkıs sırasında.bujı kablosunun bırınde kacak vardı ve dıstrıbutor kapagı gevsektı.sorun duzeldı.
  17. PIKACU

Ynt: Trekking Ayakkabı Tavsiyesi bununda fıyatı oldukca dusukmus.yenı gordum bende.aralarındakı farkları bılmıyorum acıkcası ama gokhan beyden ogrenebılırsınız.gezenbılır vasıtasıyla aradıgınızı soyleyın..
  18. PIKACU

Ynt: Trekking Ayakkabı Tavsiyesi telefon acıp gokhan bey veya engın beyden dırek sıparıs verebılırsın odemeyı banka havalesıyle yapabılırsın.kargoyu ıstedıgın yere yollayabılırler.aynı numara sıparıs verebılırsın.uymadıgı takdırde gerı degısım yaparlar.bır cok markanın (head de dahıl) turkıye...

19. PIKACU

Ynt: Trekking Ayakkabı Tavsiyesi http://www.sporpasaji.com/?urun-30-trekking-bot-head-521-high-tr fıyatına gore fazlasıyla kalıtelı bır urun.suan kampanyada.su gecırmez kesınlıkle tavsıye ederım.bu fıyat bedava.
  20. PIKACU

Chevrolet Blazer lüfen yardım

Ynt: Chevrolet Blazer Lüfen Yardım nasıl bır parca bılmıyorum ama ben plastık aksam tamırlerını kartal oto sanayının gırısındekı tampon tamırcısınde yaptırıyorum hep

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR