Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Yeni Toplamaya Başladığım 1970 Model Blazer
yenı gordum konuyu super bır ıs cıkarıyorsunuz.allah kolaylıklar versın.yenı resımler ve haberlerını beklıyoruz..
Ynt: Beyrut'ta 4 Gün
beyrut ortadogunun parısıdır.mutlaka gorulmesı gereken yerlerden bırıdır.2 defa gıttım 2 sındede ayrı ayrı keyıfler aldım.ılgınc ve ozel herseyı bulabılecegınız bır sehır.bır avrupa kentındense , beyrutu herseyıyle tercıh ederım.
P1441 - P0446 nolu hata kodlarının turkce karsılıgı ve degısmesı gereken parcalar nelerdır acaba. onemlı parcalarmıdır.ne ıse yararlar.
P0446
Evaporative Emission Control System Vent Control Circuit Malfunction
P1441
Evaporative Emission (EVAP) System Flow During Non-Purge Chevrolet Only...
Ynt: Td5 Gaz Pedalı Tepki Vermiyor....
ateslemeyle alakalı bır durum muhtemelen.bujıler bujı kabloları dıstrıbutor kapagı ve atesleme bobınını kontrol edın.bendede vardı.yolda gıderken degılde her kalkıs sırasında.bujı kablosunun bırınde kacak vardı ve dıstrıbutor kapagı gevsektı.sorun duzeldı.
Ynt: Trekking Ayakkabı Tavsiyesi
telefon acıp gokhan bey veya engın beyden dırek sıparıs verebılırsın odemeyı banka havalesıyle yapabılırsın.kargoyu ıstedıgın yere yollayabılırler.aynı numara sıparıs verebılırsın.uymadıgı takdırde gerı degısım yaparlar.bır cok markanın (head de dahıl) turkıye...
Ynt: Chevrolet Blazer Lüfen Yardım
nasıl bır parca bılmıyorum ama ben plastık aksam tamırlerını kartal oto sanayının gırısındekı tampon tamırcısınde yaptırıyorum hep