Arama sonuçlarınız

1. vitarajan

Vitara Jlx Rolanti Problemi

Ynt: Vitara Jlx Rolanti Problemi bahsettiğiniz aynı problem bende de var, bir an benim aracı anlattığınızı düşündüm. aracım 2001 jlx ve araca 2 yıl önce lpg (tartarini) takdırdım. lpg öncesi hiç böyle bir sorun yok iken lpg montaj sonrası bu sorun baş gösterdi, gazda veya benzinde fark etmiyor...

2. vitarajan

Gezenbilir Sakarya Grubu

Ynt: Gezenbilir Sakarya Grubu Ad - Soyad: Şamil Seçgin Doğum Tarihi ve Yeri: 1970 - Düzce Memeleket: Düzce Semt: Kuyumcu Hacı Ali Köyü / Adapazarı İlgi alanı: Off-road Meslek: Ticari ve Zırhlı Araç Üretim (Üretim Birim Yöneticisi). Medeni Hali: Evli, 3 çocuk. Araç: 2001 Vitara JLX 5 Kapı...
  3. vitarajan

Gezenbilir Düzce Grubu

Ynt: Gezenbilir Düzce Grubu Ad - Soyad: Doğum Tarihi ve Yeri: Memeleket: Düzce Semt: İlgi alanı: Off-road Meslek: Ticari ve Zırhlı Araç Üretim (Üretim Birim Yöneticisi). Medeni Hali: Evli, 3 çocuk. Araç: 2001 Vitara JLX 5 Kapı 3" yükseltme + A/T lastik Not: Arkadaşlar selam. Yaş 38...

4. vitarajan

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Arkadaşlar selam Yaş 38, Evli, 3 çocuk Ticari ve Zırhlı Araç Üretim (Üretim Birim Yöneticisi) Memleket: Düzce İkamet: Adapazarı Off road : Sapanca 2001 Vitara JLX 5 Kapı 3" yükseltme + A/T lastik
  5. vitarajan

4 Çeker Modunda Gelen Ses ?..

Ynt: 4 Çeker Modunda Gelen Ses ?.. ispanyol üretimlerinde arazi vitesine atıldığında hızla beraber artan bu sesin standart olduğu bilgisi var. suzuki merkez servis bu cevabı vermiş idi. kullanım kitapçığında açıklama olarak bu konudan bahsediyor. 2001 5k 1.6 jlx aracımı 80000 de almıştım bu ses...

6. vitarajan

Vitara Seçimi ?

Ynt: Vitara Seçimi ? Kamp malzemeleri ve dalış takımları vs bagaj malzemen çok olacaksa mutlaka 5 kapılı olan 2001 vitara jlx veya 2003 grand vitara 2.0 tavsiye ederim. 2004 grand vitara 1.6 3 kapı olduğundan bagaj ve port bagaj konusunda işini görmeyebilir. Gaz taktırmayı düşünüyor iseniz...

7. vitarajan

Vitara'da Çekiş Düşüklüğü

Ynt: Vitara'da Çekiş Düşüklüğü aynı sıkıntı bendede var. 1 hafta önce yapılan subap ayarından sonra araç çekişte yaklaşık 1 vites düştü. Aracım 2001 1.6 5 kapı (İspanyol). Motor G16B olmalı. internetten araştırmama rağmen subap değerleri ile ilgili net bilgi bulamadım. paylaşım olursa sevinirim.
  8. vitarajan

Vitara 1.6 jlx (16V) Soğutma Sistemi

Ynt: Vitara 1.6 jlx (16V) Soğutma Sistemi Bugün araçta kapak sökümü sonrası gördüğümüz conta gidik. Genleşme deposundan radyatöre dönen hortum ile genleşme deposundan radyatöre dönen hortum aynı, herhangi bir tıkanıklık görmedik. İlginç olan araç hararet göstergesinin hep normalde (gösterge...
  9. vitarajan

Vitara 1.6 jlx (16V) Soğutma Sistemi

2001 model aracım 2 inci kez hararet ile ilgili sorun çıkarıyor. genel bir sorun mudur? vitaralarda soğutma sistemi kapalı devre değilmidir? Basınç arttığında genleşme tankına taşan su dengelendikten sonra vakum edilerek radyatöre geri dönüyor diye biliyorum ancak genleşme takındaki su artmasına...

10. vitarajan

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?.. 01- Hakan Irıklı (Vitara 2000) İstanbul 02- Murat SAYAR (Vitara 1993) İstanbul 03- İlhami Özdemir (G.Vitara 1999) Bolu 04- İlker Musa (Vitara 2000) İstanbul 05- Okay Esen (Vitara 1996) Artvin 06-...

11. vitarajan

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu adım şamil, adapazarında yaşıyorum. Otomotiv sektöründe çalışmaktayım. Off road ve 4x4 hobi. içten paylaşımların yaşandığı bu sitede herkese merhabalar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,634
Kaydolan Son Üyemiz
nivacikadir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri