Arama sonuçlarınız

1. discovery-V8

Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor

Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor ufak bir kilit denemesi www.youtube.com/watch?v=c2Xzk6SpTeE

2. discovery-V8

90 / 110 arasında kaldım!!!!

Ynt: 90 / 110 arasında kaldım!!!! 73 model defender olmaz, seri III tür ve kısa şase ise 88 inch uzın şase ise 109 tir. Defedner için 86 yılı ve sonrasına bakmanız gerekir, orjinal 90 nadir bulunur ve pahalıdır.
  3. discovery-V8

Arazi Aracında Son Nokta

Ynt: Arazi Aracında Son Nokta Cevabı haftasonndan önce vericem Gökhanım, Bu hafta deniyoruz bunu ;)

4. discovery-V8

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

Çok güzel Göktuğ ;)
  5. discovery-V8

THE FARUK Faruk Kayhan Aramızda Ayrılalı 1. Yıl Oldu :(:(:(:(:(

Ynt: THE FARUK Faruk Kayhan Aramızda Ayrılalı 1. Yıl Oldu :(:(:(:(:( Rahmet ve saygıyla anıyoruz, mekanı cennet olsun.

6. discovery-V8

Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı

Ynt: Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı Valla çıktı ortaya :D

7. discovery-V8

Defender traktör gibi kullanıma müsaitmidir?

Ynt: Defender traktör gibi kullanıma müsaitmidir? http://www.youtube.com/watch?v=w_BmR4GMOSc&feature=related
  8. discovery-V8

Defender traktör gibi kullanıma müsaitmidir?

Ynt: Defender traktör gibi kullanıma müsaitmidir? http://www.youtube.com/watch?v=DJzz8aU3Ztw http://www.youtube.com/watch?v=SX4QgKOcm80&feature=related
  9. discovery-V8

Ynt: Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı Seni bitirmeden bitse bari :D :D

10. discovery-V8

Ynt: Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı Teşekkürler Gökhanım, Aynen budur ;)

11. discovery-V8

Ynt: Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı sen bana gönder ben yüklerim fotoları :D
  12. discovery-V8

Ynt: Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı Gökhan şanzımanın ve vites kollarının üstten bir fotosu varmı?

13. discovery-V8

Ynt: Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı Gökhancım daha önceden ortaya çıkan projeler i biliyorum, senin titizliğini biliyorum, bu defada iyi bişey çıkacağından okadar eminimki birazda ondan gaz vermeler :) ilgiyle takip ediyorum, bakalım nasıl bir canavar çıkacak ortaya ;)
  14. discovery-V8

Ynt: Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı Yürrü be Gökhanım :D :D Merak ettim bekliyorum valla ortaya ne çıktı acaba diye ?
  15. discovery-V8

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Sen artık şemsiyenin çıkabileceği yeri çoktan geçtin bu saatten sonra geri dönülmez, yapılmadık bişey kalmamış, ben bukadar inatlaşamazdım daha şasi aşamasındayken işi bitirmiştim :) o yüzden saygı duyuyorum , gerçekten zor iş , sanayide araba toplamak nedir...

16. discovery-V8

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Dodiği ters takmışsınız, uzun yeri kısa , kısa yeri uzun olmuş :) Sabrına saygı duyuyorum ,ben olsam şimdiye çoktan kapının önünde ateşe vermiş üzerinde kebap pişiriyorduk :D :D
  17. discovery-V8

Salisbury (Dana 60) ön dingil için eğimli arka rot kolu, normal rot kolları bu dingile olmuyor , tam armuda denk gelen yerden bir kavis yaparak dingilin altından dolaşıyor.
  18. discovery-V8

Cumhuriyet Bayramı Ankara Korteji Görselleri (29 ekim 2011)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Ankara Korteji Görselleri (29 ekim 2011) Katılanlarda halkın tepkiside harikaydı, Başta Özgür olmak üzere herkese teşekkürler. Foto ve Videolar için Erenime ayrıca teşekkürler.

19. discovery-V8

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Ankara Korteji (29 Ekim 2011)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Ankara Korteji (29 Ekim 2011) Katılan herkese canı gönülden teşekkür ederim, iyiki varsınız, Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun.
  20. discovery-V8

Senin aklın hala ilk şekilde kalmış, Bu farklı , bunda her tarafta hareketli tek rotil var, yapılan işlemin bükülmüş borudan farkı yok, itme-çekme kuvveti merkezi üst kenardan değil rot kavisnin olduğu noktadan geçiyor ;)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri