Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Ankara Korteji (29 Ekim 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozgursenyurt Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,034
Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Ankara Korteji (29 Ekim 2011)

1. özgür Şenyurt land crusier vx100 2 kişi
2. tolgameltem grandvitara 2 kişi
3. varhub zj 2 kişi
4. yavuz çelikel suburban 4 kişi
5. Discovery-v8 Defender 3 Kişi
6. erhan Nıssan Terrano II 3 kişi
7. tuncer Nıssan Terrano II 3 kişi
8. sefer Grand Cherokee ZJ 3 kişi
9. yalçın Grand Cherokee ZJ 3 kişi
10. Fırat LR Series 3 5 kişi
11. selim erdemir l200 1 kişi
12. can araçsız 1 kişi
13 Necmi Çevirme ZJ 4 Kişi
14.Serkan Özkan Suzuki Vitara 2 Kişi

Etiketler

4x4 üm yok ama kotrejde meggy le birlikte orda olucam.buluşma yerinde görüşmek dileği ile

3. varhub zj 2 kişi
12. can araçsız 1 kişi
15 Murat ÖZDEMİR renault meganeII 2 Kişi

yetişebilirsem orandan yetişemezsem kızılaydan katılacağım

3. varhub zj 2 kişi
12. can araçsız 1 kişi
16 çiğdem AVCI fiat uno 1 kişi

bana kızılay civarında kaç gibi olunacağı söylenebilirmi bi noktadan dahil olsam yada bana özelden ulaşan olursa cepten iletişime geçsek

3. varhub zj 2 kişi
12. can araçsız 1 kişi
16 çiğdem AVCI fiat uno 1 kişi
17 Oktay XJ 2 kişi

mserdemir' Alıntı:
bayrak asmayı gereksız sayan bir yerde
ben bu kısmı üzerime alaraktan halen sözümün arkasındayım.
tabi şahsım adına konuşuyorum.
bayrak asılması gereken günler vardır.
ne o kurtuluş savaşınamı gireceğiz?
üç,beş pkk'lı yı adam yerine koyup bayrak asmak bence yanlış.
he yakalarsam bir kaşık suda boğarım o itleri.
bana belli,başlı günler dışında kimse bayrak astırtamaz.
yok illada gövde gösterisi yapmamız gerekiyorsa bu hakkaride,tuncelide vs. de yapılmalı diye düşünüyorum.
yarınki kortej hariç tabi bayramdır.

Arkadaşlar cumhutiyet bayramınız tekrar kutlu olsun
Görselleri bu linkte paylaşabiliriz.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=80637.new

son_kral_54' Alıntı:
yok illada gövde gösterisi yapmamız gerekiyorsa bu hakkaride,tuncelide vs. de yapılmalı diye düşünüyorum.

Her ülkenin bayrağı asılmak içindir. Bayrak Bağımsızlığın sembolüdür. Milli anttır. Kurtuluş savaşının, misakı milli sınırlarının tek göstergesidir. Bayramlarda bağımsızlığımızı hatırlayıp çocuklarımıza yaşattığımız ,anlattığımız nadir günlerdir.

Bayrağı asmak istemeyen düşünce,,

Bu ülkede bağımsızlığıda umuruna sallamayan düşüncedir.

Şükürler olsun ki bugün de gördük , halen bu ülkede bağımsızlığına önem veren insanlar var.
Şükürler olsun ki Bu ülkenin bağımsızlığı için Hakkaride savaşan tunceli de şehit düşen askeri için son görevi olan göz yaşını içine akıtıp bağrına taş basan ve bayrağını sallayarak dosta düşmana biz bu ülkenin neferiyiz diyen insanlar var...

ozgursenyurt' Alıntı:
Her ülkenin bayrağı asılmak içindir. Bayrak Bağımsızlığın sembolüdür. Milli anttır. Kurtuluş savaşının, misakı milli sınırlarının tek göstergesidir. Bayramlarda bağımsızlığımızı hatırlayıp çocuklarımıza yaşattığımız ,anlattığımız nadir günlerdir.

Bayrağı asmak istemeyen düşünce,,

Bu ülkede bağımsızlığıda umuruna sallamayan düşüncedir.

Şükürler olsun ki bugün de gördük , halen bu ülkede bağımsızlığına önem veren insanlar var.
Şükürler olsun ki Bu ülkenin bağımsızlığı için Hakkaride savaşan tunceli de şehit düşen askeri için son görevi olan göz yaşını içine akıtıp bağrına taş basan ve bayrağını sallayarak dosta düşmana biz bu ülkenin neferiyiz diyen insanlar var...

şehitlerimizin dilinden söylenen ve hiç aklımdan çıkmayan bir söz var

'' BAYRAĞI SELAMLARKEN HATIRLAYIN BİZLERİ GÖRÜN BAYRAK ÜSTÜNDE BİZDEN KALAN İZLERİ ''

işte bunun için bu bayrak herzaman ve heryerde dalgalanacak

bayrakturk.jpg

siz beni anlamadınız sanırım.sıkıntı var.
benim bayraktan yana bir sıkıntım yok,bilakis belkide sizlerden daha sahipkarımdır.bu böyle biline...
sadece üç beş itin yaptığı bu kahpelik için sanki karşımda baya,baya bir düşman varmış gibi hareket edip onlara prim yaptırmak istemem.
onlarla mücadele yapacaksak bu öyle bayrak sallayarak,biz,bize olan alanlarda gösteri,yürüyüş yaparak olmaz.
eğer bunları yapacaksak onların sahiplenmeye kalktığı bölgede yapmalıyız.
mesajlarınızda sanki bölücüymüşüm gibi yaklaşım gördüm.umarım yanlış algılamışımdır.
sakın ha,birdaha böyle bir yazıyı,tavrı ve yaklaşımı aklınızdan bile geçirmeyin.

son_kral_54' Alıntı:

Hamdi bey cumhuriyet bayramımızı kutlamak için açılmış olan bı topicte , ettiğiniz lafla polemiğe neden olduğunuz yetmiyormuş gibi birde germeye devam ediyorsunuz .Konu cumhuriyet bayramı kutlaması etkinliği.Geriye kalan konuları kapatın lütfen.Konuşulan diğer topicler var paylaşımlarınızı orada yapınız lütfen.Bayram ile coşan yüreklerimizi sevimsiz sohbetle söndürmeyin.

Hamdi bey ben sizin tavrınıza karşıyım.....
Benim için bayrak sizin taaasup edemediğinizden daha kıymetli...

""sadece üç beş itin yaptığı bu kahpelik için sanki karşımda baya,baya bir düşman varmış gibi hareket edip onlara prim yaptırmak istemem""
Bu mudur... bayrağı asmak istetmemek o zaman umurumuza sallamayalım şehitlerimizi de onlara da tören yapmayadan sesiz sedasız defnedelim.

""onlarla mücadele yapacaksak bu öyle bayrak sallayarak,biz,bize olan alanlarda gösteri,yürüyüş yaparak olmaz.eğer bunları yapacaksak onların sahiplenmeye kalktığı bölgede yapmalıyız."" Hamdi bey bu dediğiniz şeyi şu an devlet yapıyor zaten. Biz yaşadığımız şehirlerde üç beş it ile mücadele eden mehmetcik için elimizden geldiğince yalnız olmadıklarını göstermenin mücadelesini veriyoruz. Bunun da tek göstergesi bağımsızlık simgesi bayrağı asmaktır.

""sakın ha,birdaha böyle bir yazıyı,tavrı ve yaklaşımı aklınızdan bile geçirmeyin""" Nasıl sizin için bayrak asılması gereken günlerle bizim ki ile farkılık gösterdiğini buradan ilan ediyorsanız. Bizde neden asılması gerektiğini buradan size yazıyoruz... Bunun için ne sert tavır sergileyin ne de bize emir ver tarz da yazı yazın. Burası sizin benim sadece fikirlerimizi paylaştığımız platfordur. Bu alanda kimse ortamı germemeli...

son_kral_54' Alıntı:
siz beni anlamadınız sanırım.sıkıntı var.
benim bayraktan yana bir sıkıntım yok,bilakis belkide sizlerden daha sahipkarımdır.bu böyle biline...
sadece üç beş itin yaptığı bu kahpelik için sanki karşımda baya,baya bir düşman varmış gibi hareket edip onlara prim yaptırmak istemem.
onlarla mücadele yapacaksak bu öyle bayrak sallayarak,biz,bize olan alanlarda gösteri,yürüyüş yaparak olmaz.
mesajlarınızda sanki bölücüymüşüm gibi yaklaşım gördüm.umarım yanlış algılamışımdır.
sakın ha,birdaha böyle bir yazıyı,tavrı ve yaklaşımı aklınızdan bile geçirmeyin.

Şimdi tek tek yazdıklarınızı inceleyelim.

siz beni anlamadınız sanırım.sıkıntı var........

- Eğer yazdıklarınızı okuyan herkes aynı tepkiyi veriyor ve sinirleri bozuyorsanız,sıkıntı sizden kaynaklanıyor.

benim bayraktan yana bir sıkıntım yok,bilakis belkide sizlerden daha sahipkarımdır.bu böyle biline.

- Bayraktan yana bir sıkıntınız olamaz zaten,bu ülkede yaşıyorsunuz,beğenmeseydiniz sınır kapılarımız 24 saat açık durumdadır.Bizlerden daha sahipkar olabilirsiniz ama bunu biz yazdıklarınızdan dolayı hiç hissetmedik,o yüzden de tepki gösterdik.Bu böyle biline demişsiniz muhteşem yüzyıl dizisini fazla seyretmişsiniz herhalde,kendinizi padişah zannediyorsunuz,unutmayın burada emir verebileceğiniz kimse bulunmamaktadır.

- Peki ne yapıyorsunuz? Üç beş it diyorsunuz ama siz o üç beş ite ne yapıyorsunuz? Televizyonda haber seyredip küfretmek mücadele değildir.

- Lütfen öncü olunuz,gidiniz o bölgeye eyleminizi yapınız ve Türkiye'nin kahramanı olunuz.

- O zaman lütfen bırakın da kendi bayrağımızı istediğimiz yere asalım,istediğimiz yerde açalım,Sizde nasıl istiyorsanız öyle davranın.

- Sakın insanları tehdit etmeyin,siz nasıl ki istediğinizi yazabiliyorsunuz,herkes fikrini yazabilir,yazacaktır da.

Katılan herkese canı gönülden teşekkür ederim, iyiki varsınız, Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,829
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR