Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Ankara Korteji (29 Ekim 2011)
son_kral_54' Alıntı:
siz beni anlamadınız sanırım.sıkıntı var.
benim bayraktan yana bir sıkıntım yok,bilakis belkide sizlerden daha sahipkarımdır.bu böyle biline...
sadece üç beş itin yaptığı bu kahpelik için sanki karşımda baya,baya bir düşman varmış gibi hareket edip onlara prim yaptırmak istemem.
onlarla mücadele yapacaksak bu öyle bayrak sallayarak,biz,bize olan alanlarda gösteri,yürüyüş yaparak olmaz.
eğer bunları yapacaksak onların sahiplenmeye kalktığı bölgede yapmalıyız.
mesajlarınızda sanki bölücüymüşüm gibi yaklaşım gördüm.umarım yanlış algılamışımdır.
sakın ha,birdaha böyle bir yazıyı,tavrı ve yaklaşımı aklınızdan bile geçirmeyin.
Şimdi tek tek yazdıklarınızı inceleyelim.
siz beni anlamadınız sanırım.sıkıntı var........
- Eğer yazdıklarınızı okuyan herkes aynı tepkiyi veriyor ve sinirleri bozuyorsanız,sıkıntı sizden kaynaklanıyor.
benim bayraktan yana bir sıkıntım yok,bilakis belkide sizlerden daha sahipkarımdır.bu böyle biline.
- Bayraktan yana bir sıkıntınız olamaz zaten,bu ülkede yaşıyorsunuz,beğenmeseydiniz sınır kapılarımız 24 saat açık durumdadır.Bizlerden daha sahipkar olabilirsiniz ama bunu biz yazdıklarınızdan dolayı hiç hissetmedik,o yüzden de tepki gösterdik.Bu böyle biline demişsiniz muhteşem yüzyıl dizisini fazla seyretmişsiniz herhalde,kendinizi padişah zannediyorsunuz,unutmayın burada emir verebileceğiniz kimse bulunmamaktadır.
sadece üç beş itin yaptığı bu kahpelik için sanki karşımda baya,baya bir düşman varmış gibi hareket edip onlara prim yaptırmak istemem.
- Peki ne yapıyorsunuz? Üç beş it diyorsunuz ama siz o üç beş ite ne yapıyorsunuz? Televizyonda haber seyredip küfretmek mücadele değildir.
eğer bunları yapacaksak onların sahiplenmeye kalktığı bölgede yapmalıyız.
- Lütfen öncü olunuz,gidiniz o bölgeye eyleminizi yapınız ve Türkiye'nin kahramanı olunuz.
mesajlarınızda sanki bölücüymüşüm gibi yaklaşım gördüm.umarım yanlış algılamışımdır.
- O zaman lütfen bırakın da kendi bayrağımızı istediğimiz yere asalım,istediğimiz yerde açalım,Sizde nasıl istiyorsanız öyle davranın.
sakın ha,birdaha böyle bir yazıyı,tavrı ve yaklaşımı aklınızdan bile geçirmeyin.
- Sakın insanları tehdit etmeyin,siz nasıl ki istediğinizi yazabiliyorsunuz,herkes fikrini yazabilir,yazacaktır da.