son_kral_54
Hamdi TEKMEN
Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Ankara Korteji (29 Ekim 2011)
havlayan ve bazen ısıran it.ısırdıysa vurursun olur biter.
beni akılları sıra hedef aldılar.bunun nedeninide biliyorumya yenibir polimik olmasın.
bende katılmayı düşünüyordum bu korteje ama mesai devam dendi.iki sene önce o kortejde arkadaşım ve bende katılmıştım.
ben kimseye bayrak asmayın,yürümeyin gibi laf etmedim.dediğim gibi lafım bilerek yada bilmeyerek yanlış algılandı.sonrasında vurun abalıya hesabı.
ben konuyu kapatıyorum.herkezin cumhuriyet bayramı kutlu olsun.
yavuz bey ahanda ortamı geren mesaj.bu gezi planı yapanlar kimmiş bilemem.ama benim görüşüm sadece bu itler benim manevi duygularımı torpüleyemez,ben şahsım adına böyle düşünüyorum.yani birbaşka değişle o itleri düşman yerine bile koymak istemiyorum.mserdemir' Alıntı:yavuz abı bu mıllet 24 sehıt verdıgımız gun gezı planları yapan, bayrak asmayı gereksız sayan bir yerde
havlayan ve bazen ısıran it.ısırdıysa vurursun olur biter.
beni akılları sıra hedef aldılar.bunun nedeninide biliyorumya yenibir polimik olmasın.
bende katılmayı düşünüyordum bu korteje ama mesai devam dendi.iki sene önce o kortejde arkadaşım ve bende katılmıştım.
ben kimseye bayrak asmayın,yürümeyin gibi laf etmedim.dediğim gibi lafım bilerek yada bilmeyerek yanlış algılandı.sonrasında vurun abalıya hesabı.
ben konuyu kapatıyorum.herkezin cumhuriyet bayramı kutlu olsun.
ben o kahramanlığı yaşadım.sağ kolumdada on santimlik keleş mermi izi bulunmakta.tolgameltem' Alıntı:Şimdi tek tek yazdıklarınızı inceleyelim.
- Lütfen öncü olunuz,gidiniz o bölgeye eyleminizi yapınız ve Türkiye'nin kahramanı olunuz.