Arama sonuçlarınız

1. whiteagle

Yeni İlan Panomuz

Ynt: Yeni İlan Panomuz Yeni ilan bölümünün kullanılabilirliği çok zor. Gezenbilir forum formatına uyarak yapmaya çalışılmış güzelde olmuş ama pratikte uzun vadede kullanışsızlığından pek ziyaret edilemiyecek gibi görünüyor. Şuanki formatta ürün arama bile çok sıkıcı.Yanılıyorda olabilirim kendi...

2. whiteagle

Satılık 1994 Model Toyota Hilux Surf

Ynt: Satılık 1994 Model Toyota Hilux Surf inşallah Delica yı satmayı hiç düşünmüyorum henüz istediğim gibi modlamaya başlamadım. :) Saol Hakan, Şuan araç Nurallah beydemi bilmiyorum :)
  3. whiteagle

Ynt: Satılık 1994 Model Toyota Hilux Surf Nurullah bey Araç mitsubishi delica l400 space gear. 2.8 turbo dizel 4m40 motor. 4x2 ve 4x4 kullanabilme imkanı Bağamsız çift kliması var Pajero 2.8 ve 3.5 lerdi otomatik şanjımanın aynısı olması lazım. transfer şanzimanı oranları biraz düşük. Araç...

4. whiteagle

Land Cruiser aks kodu okuma(Diff.oranı ve diff. kilit olup olmadığını anlama)

Ynt: Land Cruiser aks kodu okuma(Diff.oranı ve diff. kilit olup olmadığını anlama) Araç HJ60 2H 4.000 cc 6 silindir motor 105 hp Dişli oranı 37.10 olması lazım.
  5. whiteagle

Trophy Türk

Ynt: Trophy Türk Selimle beraber gittik elemeler Selim' in programı olduğundan daha fazla bekleyemedi. Mulakata girdim. Yaptığım sporları ve yarışları anlatırken biraz sıkıldılar herhalde teşekkür edip gerekli evrakları teslim etmemi isteyerek veda ettim. Bakalım durum ne olacak beklemedeyim...

6. whiteagle

Yeni İlan Panomuz

Ynt: Yeni İlan Panomuz Çok güzel düşünce. Sistem iyi işlerse ileride çok aktif olarak kullanılacağından eminim. Paypal ile alış verişin nasıl olacağını detaylı anlatmak gerekir diye düşünüyorum. edit ilave satıcı ve alıcıların sorumlu olacağı kuralların getirlmesi nasıl olur. Ayıplı ürün...

7. whiteagle

Thule Tavan sepeti

Ynt: Thule Tavan sepeti Evet oluyor 2005 Corsaya denedik. Corsada sukanalı olmadığı için ayaklar biraz yüksek geldi. Ayak yüksekli kurtaran su kanalı olan olan araçlara uyar.
  8. whiteagle

ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM EDİN !!!!

Ynt: ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM EDİN !!!! Kesinlikle memnun kalırsınız. I-vtec Motorlu 160HP ivmelenme golf kadar olmaz fakat golfu aratmaz. Yakıt olarak CRV biraz fazla yakar. LPG ile arayı kapatabilirsiniz hatta tüketimiz daha az olur. Süreki 4 çeker değildir. Önler zorlandığında arkalar...
  9. whiteagle

TezzMertek İcadı Mangal Havalandırması

Ynt: TezzMertek İcadı Mangal Havalandırması Izgara taşı olarak mermerle uğraşmayın derim. Mermerin patlama durumu olabilir. Amasra sac taşı olarak geçen ürün gerçekten mükemmel sonuç veriyor. ilk denemeden önce aynı güveç gibi kuyruk yağı ile iyice yakın...

10. whiteagle

Thule Tavan sepeti

Bana küçük geldiği için tavan sepetimi değiştiriyorum. Sepet Thule alüminyum malzeme. Bağlantı ayakları yerlidir. Temmuz ayında alınmıştır. Ayak ve spet 300 tl dir. kargo alıcıya aittir istanbul anadolu yakası elden teslim edebilirim.

11. whiteagle

34 HaCaMat

Ynt: 34 HaCaMat Öncelikle Hayırlı olsun Birde geçmiş olsun diyelim Motor nasıl bu hale geldi ? Aynı motor aracı kullanıyorum tecrübemiz olur.
  12. whiteagle

Ynt: Satılık 1994 Model Toyota Hilux Surf Araç satılmıştır. ilgilenenlere teşekkürler

13. whiteagle

TezzMertek Mutfakta ( Biber Dolması)

Ynt: TezzMertek Mutfakta ( Biber Dolması) Şimdi verilecek linkmiydi bu :) güzel görünüyorlar. Bol domates biber dolmasına harika tad verir. Soğukken bolca karabiber ve limon ilave edince ayrıbir tada dönüşüyor.
  14. whiteagle

yeni aldığım 2005 grand vitara için orjinal jant arıyorum

Ynt: yeni aldığım 2005 grand vitara için orjinal jant arıyorum Jant lastik gayet güzel görünüyor. Jantın çapını büyütüp lastik yanağını küçültmüşler.
  15. whiteagle

kullanışlı bir römork yapmak.

Ynt: kullanışlı bir römork yapmak. Fatih hocam aliminyum kaynağı yapabiliyormusunuz. Aracıma merdiven ve özel tavan sepeti yaptırmayı planlıyorum.

16. whiteagle

kullanışlı bir römork yapmak.

Ynt: kullanışlı bir römork yapmak. Eline sağlık güzel görünüyor. maliyette gayet iyi.
  17. whiteagle

Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Senin içtiğinden içmediğim kesin :):) Yukarıda bahsedilen yazıyı kendin için yazdığın şimdi daha belirginleşti. :):):)
  18. whiteagle

TezzMertek İcadı Mangal Havalandırması

Ynt: TezzMertek İcadı Mangal Havalandırması Maşallah Çok zekice

19. whiteagle

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Sizin içinde değildir.
  20. whiteagle

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı :):):) benim içinde yazılmamıştır. Kendimi biliyorum :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri