Arama sonuçlarınız

1. whiteagle

Saroz 'da Kamp Alanı

Ynt: Saroz 'da Kamp Alanı Adilhan sazlıdere yolu özerinde adaların karşısında bana göre çok güzel kamp alnı var. incekumda güzedir ama ağaç yok. kum kamp için ahatsız edici bir durum. aşağıdaki linkte görebilirsiniz. http://goo.gl/maps/ihyI Kolay ulaşım. İbriceden sazlıdereye giderken...
  2. whiteagle

Defendere Light Pod Taktık.

Ynt: Defendere Light Pod Taktık. Güzel ürün. Hoş duruyor.

3. whiteagle

Satılık - 1994 Model Toyota Runner 3.0TD - SATILDI

Yaz sezonu olduğundan. Bu tür araçların satışı biraz gecikiyor. Şuan cadde araçları satılıyor. Bende V6 olanını satıyorum. Banim aracı soranlara sizin aracıda öneriyorum garip ama gerçek :) gerçekten fiyat ve donanım olarak çok makul bir araç.
  4. whiteagle

Motor Kapak Contasının Yanması

Motor soğukken aracı çalıştırın Radyator su tahliye kabını açın hava veriyorsa conta yanığı yada çatlak olabilir.

5. whiteagle

toyota 3y

Ynt: toyota 3y Tam kodu hangisi söylerseniz. ona göre isteyebiliriz. http://en.wikipedia.org/wiki/Toyota_Y_engine 3Y, 3Y-U 3Y-E 3Y-EU 3Y-P 3Y-PU 3Y-PE

6. whiteagle

Mitsubishi L200 için Ralliart Chip Tuning

Ynt: Mitsubishi L200 için Ralliart Chip Tuning Ürün satılmışır.
  7. whiteagle

Mitsubishi L200 için Ralliart Chip Tuning

Yeni kullanılmamış. Ürün arkadaşımındır. Geçen Mayıs ayında alındı, Ürünün montajı yapılmadan araç satılmak zorunda kaldı. Fiyatı 1200 TL Parça numarası MME41335 http://rallitronic.com/en/products/5/l200_cr_2.5_di-d/
  8. whiteagle

6 bijon 15 inch hiluxe uygun jant araniyor.

Ynt: 6 bijon 15 inch hiluxe uygun jant araniyor. Hakan hayırdır Toyotayamı geçtin.

9. whiteagle

Satılık Toyota EVAPORATOR

Elimde fazladan 1 adet toyota 4runner den çıkma evaparator ve kasası bulunmaktadır. Evaporator kasası 1990 - 1995 arası 4runnera uygun 1998 model hilux lara uygun olduğunu duydum ama kesin olarak bilmiyorum. Evaporator kendisi aşağıdaki modellerin hepsine uygun. Satış fiyatım 100 TL işimi...

10. whiteagle

Ahşap Defender Torpido Yapımı

Ynt: Ahşap Defender Torpido Yapımı Tebrikler çok güzel görünüyor.
  11. whiteagle

Kazakistanda getireceğim DEFENDER 110 aracıma komple revizyon Yardımı !

Ynt: Kazakistanda getireceğim DEFENDER 110 aracıma komple revizyon Yardımı ! aracın mekanik işlerini halettirdikten sonra iç kısım için servis araçlarını modlayan aksesuarcılarla görüşün derim. Mulaka yol göstereceklerdir.

12. whiteagle

Satılık 94 model 5 kapı vitara

Ynt: Satılık 94 model 5 kapı vitara Fiyat olarak ne düşünüyorsunuz ve araç hakkında daha detaylı bilgi verebilirmisiniz.
  13. whiteagle

(SATILDI) Satılık, 315 LASTİK (4 ad.)

Ynt: SATILIK, 315 LASTİK (4 ad.) Hayırlı satışlar.
  14. whiteagle

JLX 2.0 HDI ilginç problem için yardım

Ynt: JLX 2.0 HDI ilginç problem için yardım En iyisi servisine gidip bilgisayar bağlatmak. Orayaı burayı söküp denemektense nokta atışı yapabilir.

15. whiteagle

Bulaşık Teli ile Ateş Yakmak

Ynt: Bulaşık Teli ile Ateş Yakmak çok ilginç. paylaşım için teşekkürler.
  16. whiteagle

Ayak Su Toplaması Ve Önlemleri

Ynt: Ayak Su Toplaması Ve Önlemleri Özellikle parmak aralarınız çok terliyor ve kaşıntı yapıyorsa. Kınayı kesinlikle tavsiye ederim Sol ayak parmaklarımda terleme ve kaşıntı başlamıştı birkaç melhen tedavisi yaptım ama kısa süreli geçirdi. Annem melhemle uğraşma alşu kınayı yak dediğinden beri...
  17. whiteagle

Arkadaşlar, yardım (4runner bilgi)

Ynt: Arkadaşlar, yardım (4runner bilgi) Dediğiniz gibi araç forumdan çıkma. Bu araç için bir bilgim yok fakat genel olarak çok sağlam araçlardır. Üzerindeki donanımlarda hoş Orjinal hali ile yakıtı şehir içinde 40 kuruşu geçeceğiniz sanmıyorum. Aynı aracın 93 2.4 benzinli modelini...

18. whiteagle

Dalış Giysileri

Ynt: Dalış Giysileri 2.5 mm kiloya bağı olarak yeterli olabilir. Ayrıca yelek yerine sorty tavsiye ederim. Sorty giyildiğinde yüzme bilmeyen birinin paletsiz su üzerinde dengede durması zor olabilir. Kendi kullandığım elbiselerden örnek vereyim belki faydalı olabilir. 2.5 mm ıslak elbise...
  19. whiteagle

L200'ün Kliması 32000 km'de Bozulur ve Yenisine 5000 TL İstenir

Ynt: L200'ün Kliması 32000 km'de Bozulur ve Yenisine 5000 TL İstenir Öncelikle geçmiş olsun. Araç daha önce serviste toplamda 15 gün yada daha fazla beklediyse bu süreyi garantiye eklettirme şansınız olabilir.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri