Arama sonuçlarınız

1. L

Ford Ranger; Vergi ve Performans ?..

Ynt: Ford Ranger; Vergi ve Performans ?.. araç 4x4 se nereye kaydettirirseniz ettirin binek araç vergisi ödersiniz. konuyu açıklayıp toparlayayım; -çift kabin kamyonet 4x2 = ağırlık üstünden vergilendirilir vergisi model yılına göre düşüktür. -çift kabin kamyonet 4x4 = motor hacmi üstünden...

2. L

1951 Jeep Willys CJ-3A

Ynt: 1951 Jeep Willys CJ-3A aracın tüv den muayenesi varmıdır?
  3. L

Defender 110 2.5 Benzinli Almak İstiyorum, Önerileriniz ?

Ynt: Defender 110 2.5 Benzinli Almak İstiyorum, Önerileriniz ? son hızı 100 km/h olan sadece arazide işe yarayan,direksiyonu ağır,tüketimi yüksek bir "iş makinesiyle" otomobil konforuna sahip ama arazi yetenekleri oldukça sınırlı olan crv nin rahatlığını ve pratikliğini yaşamanız neredeyse...

4. L

American Auto Show (Ortaca - Muğla )

Ynt: American Auto Show (Ortaca - Muğla ) burada bulunan araçlar genellikle tamir ve yenilemeleri son derece zor ve masraflı olan araçlar.mahmut usta şöyle bir teklif sunuyor; beğendiğiniz aracın bir fiyatı var,o fiyatın üstüne yenileme bedeli belirliyor.oradaki mekanik ve kaporta boya...
  5. L

Frontera İçin Tecrübelerinize İhtiyacım Var.

Ynt: Frontera İçin Tecrübelerinize İhtiyacım Var. 10000-12000 tl bütçeyle sanırım 3 kapılı ilk versiyonundan alabilirsiniz.2 litre ohc motorlu olan bu model 2.2 litre olan 5 kapılı 2.versiyondan daha güçsüz ama daha sorunsuzdur. 2.2 lt.olan modelden uzak durmanızı öneririm.konu hakkında...

6. L

Opel Frontera Motor Değişimi

Ynt: Opel Frontera Motor Değişimi çok büyük ve masraflı tadilatlar dışında olacağını sanmıyorum.olsa bile kesin olarak tavsiye etmiyorum.özellikle de 2.2 olan makine çok elektronik performanssız masraflı ve sorunludur.ben bu araca ancak 6 ay tahammül edebilmiştim.her ne kadar opel vectra...

7. L

Scotter Tavsiyesi

Ynt: Scotter Tavsiyesi istanbul gibi hem otobanı hemde yokuşları bol olan bir şehirde kullanacaksanız boyunuz ve kilonuzla orantılı bir scooter almalısınız ki bu da 200-250 cc nin ya da bir başka deyişle 15-25 beygirin altına düşmeyecek bir motor demek. ben farklı zamanlarda daha küçük iki adet...
  8. L

Jeep Willys CJ2 Off-Road Canavarı Hazırlanıyor V8 Motor

Ynt: Jeep Willys CJ2 Off-Road Canavarı Hazırlanıyor V8 Motor benim topladığım araç bu resimde görülen araçtan daha masrafsızdı. ben size kendi tecrübelerimden yola çıkarak bu araca ortalama 10000-12000 tl.masraf edeceğinizi rahatlıkla söyleyebilirim.hem de orijinal makinesiyle toplamanız...
  9. L

Jeep Willys CJ2 Off-Road Canavarı Hazırlanıyor V8 Motor

Ynt: Jeep Willys CJ2 Off-Road Canavarı Hazırlanıyor V8 Motor bu ekonomik kriz ortamında iyi bir bütçe ayarlamalısınız.geçen yıl bir cj3a restore ettim aracı yürüttüm kullandım ama bilesiniz ki eksikleri hiç bitmiyor.ben yaptığım masrafı kurtaracak şekilde aracı sattım.alan arkadaş devam edecek.

10. L

Willys CJ3A

Ynt: Willys CJ3A öncelikle şunu söylemek lazım bu araçlar hakkında, willys in cj-2,cj3 modelleri 1940 senelerinin teknolojisine sahip araçlardır ve amaçları seyahat etmek değil görevlerini yerine getirmektir.yani karayollarında değil off-road şartlarında ilerlemektir. zaten oturma pozisyonu...

11. L

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) herkese selamlar adım ümit türüt,45 yaşındayım,3,5 yıldır muğla dalaman da yaşıyorum,bundan önce ise hep istanbuldaydım. o kadar fazla interneti kullanmama rağmen geçenlerde tesadüfen siteyi keşfettim. genelde bulunduğum bölgeye de bağlı olarak ki;bu bölgede...
  12. L

Willys CJ3A

Ynt: Willys CJ3A Genel tanışma bölümünde kendimi tanıttım.....

13. L

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
  14. L

Willys CJ3A

Ynt: Willys CJ3A mk51 arkadaşım sorduğu için bilgi vereyim biraz. 45 yaşındayım 3,5 yıldır muğla dalaman da yaşıyorum.daha önceki ömrümün tamamını istanbulda geçirdim.1985 yıllarından beri motorsporlarıyla uğraştım.yaş ta kemale erince biraz yavaşladık ve sadece motosiklet ve arazi araçlarına...
  15. L

1990 Pajero İçin Diff-Lock

Ynt: 1990 Pajero İçin Diff-Lock ilyas ustanın irtibat numaraları varsa alabilirmiyim? ön torsiyonlar en yüksek halinde ve aracın altında 31" e denk gelen atr desenli kaplama lastikler var. genel olarak bir sıkıntı yok.belki de biz biraz zorluyoruz hadiseyi. yılda 2-3 kez karlı yerlere...

16. L

Willys CJ3A

Ynt: Willys CJ3A anılarım henüz yok ama 1951 model bir adet var elimde ve restore ediyorum....bitmek üzere..... araç hakkında ciddi araştırmalar yaptım ve otomotiv sektöründen gelmenin de avantajıyla parça temini vs.konularında pek zorluk çekmediğimi söyleyebilirim. aracımın tarlada terkedilmiş...
  17. L

1990 Pajero İçin Diff-Lock

1990 model kısa şase aracımıza diferansiyel kilidi ve yükseltme kiti arıyoruz. elinde olan veya yardımcı olacaklardan ilgilenmelerini rica ediyorum. saygılar
  18. L

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu selamlar muğla dalaman da yaşıyorum, yaşım 45 siteyi arama motorları sayesinde gördüm ve bizim için çok faydalı bir site olduğunu söyleyebilirim. hobilerimiz olan av doğa sporları ve off road için daha şimdiden birçok faydalı bilgiye ulaştık. emeği...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri