American Auto Show (Ortaca - Muğla )

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 85
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,904

Etiketler
Ynt: American Auto Show (Ortaca - Muğla )

gerçekten şöyle fotolara bakınca ,karaköydeki eski dolmuşlar ,adana plakalı eski taksi ,dolmuşler ,hal önündeki kamyonetler bir anda çocukluğum gözümün önünden geçti ne arabalardı bunlar zamanında şimdi orada tek başlarına kaderlerine terk edilmiş yeni sahibini yada hurdacısını bekliyor zaman her şeyi çok çabuk paralıyor öğütüyor ,sevgili mahmut çiriş abimizde bu işe gönül verenlerden istanbuldayken çok iyi işler çıkarmıştı ama şimdi orada kafasını dinliyor anladığım kadarı ile çok başarılı fotolar için teşekkürler bizleri eskiye götürdünüz çok sağolun :'(

jeep' Alıntı:
önümüzde haftalarda tekrar gideceğim. Merak ettiklerimizi bir liste yapalım. Gittiğimde sorayım ..
Motorları satın alma imkanı varmı acaba sorabilirseniz sevinirim...

O zaman şöyle liste yapalım. Haftaya gideceğim kesin değil ama sonuç olarak birimiz gideriz kesinlikle. İlk ben gidersem ben sorarım.

1-Motorları satın alma imkanı varmı acaba sorabilirseniz sevinirim... Ayrıca hangi motor, durumu ne şanzımanı varmı? Kaç para?

Yabancı filmlerde eski tarihli filmleri anlatırlar ya o misalçıkmış araçlar...

Hayat neleri eskitmiş Göktuğ abi....

En sağlamları yine CJ ler gözüküyor kupaları diri beni çamura sokun diye bağırıyolar...

hasanfb' Alıntı:
İlkay abi gidelim seninle hemde tatil yapmış oluruz valla... CJ leri yükleriz kamyona...
valla ole hasancım bı gıdelım hem tıcaret hem zıyaret ;) bana kalırsa oraya gıttıgımızde bız oradan gerı gelemıycekmısız gıbı gelıyor hasancım o kadar amerıkan aracı kolay kolay bırakamayız herelde en azından bı gece camaro da yatarız ertesı gun cj bıze uyarsa onuda kamyona koyup gelırız hasancım ;D ;D

Birde mümkün ise atölyelerin karşı hizasında başka bir arabanın üstüne atılmış 1940-1950 model, üstü açık, tamamen pas içinde, 2 kişilik bir MB veya BMW roadster kaportası vardı. Onunda fiyatını sorar mısınız? Ben heyecandan unutmuşum da ;D

burayı bende 2 sene önce Sarıgerme'ye giderken görmüştüm.
dönüşte de uğrayıp gezmiştim.
çok araç, ama neredeyse hepsi çok kötü durumdaydı...
sanırım birkaç tane de bakımlı araç gelmiş oraya...
değişik, güzel bir yer.
resimler için teşekkürler.

burada bulunan araçlar genellikle tamir ve yenilemeleri son derece zor ve masraflı olan araçlar.mahmut usta şöyle bir teklif sunuyor;
beğendiğiniz aracın bir fiyatı var,o fiyatın üstüne yenileme bedeli belirliyor.oradaki mekanik ve kaporta boya atölyesinde aracı yenileyip size teslim ediyor.
yedekparça konusunda bir sıkıntı yaşanmıyor,çünkü hem oradaki makine parkı çok alternatifli hem de mahmut ustanın türkiyenin heryerinde özellikle de adana ve g.antep civarlarında çok sayıda bağlantısı var.
ancak işçilik ve finishing kısmına aynı şeyleri söylemek pek mümkün değil.en azından bitmiş araçları gördüğüm için böyle birşey söyleyebilirim.
böyle bir işlem yaptıracaklara çok iyi pazarlık yapmalarını öneririm.pazarlıkla büyük indirimler yaptırmaları sözkonusu olabilir.ama yine de onbinlerce dolar ve aylar hatta belki yıllar gerektiren çalışmalar olacaktır.
yedek parça temini konusunda burayı listenize ekleyebilirsiniz.hangi model olursa olsun herhangi bir amerikan arabasının yedek parçasını burada temin etmeniz mümkün.komple motor ve manuel veya otomatik vites kutusu alternetifi bol.v6-düz 6-v8 çeşitli hacim ve güçlerde gm-ford-mopar makineler ve vites kutuları,yüzlerce çeşit karbüratör,manifold,silindir kapakları ve yine çok çeşitli kabin içi parça bulmak mümkün.tabii yedek parça konusunda da sıkı pazarlık yapmalısınız.
şahsi fikrim aracı alıp orada toplatmamanız yönündedir.çünkü böyle araçların soyulup kumlanması muhakkak gereklidir ve bu havalide kumlama işlemi yapacak bir yer maalesef şimdilik yok.işçilikleri de beğenmediğimi söyleyebilirim.

fotoğrafları keyifle izledim.. Oradaki olabilecek koku burnumda tüttü.keyifle kokladdım yani.teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,829
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

SON MESAJLAR

SON KONULAR