American Auto Show (Ortaca - Muğla )

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 85
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,908
Ynt: American Auto Show (Ortaca - Muğla )

Arkadaşlar buraya gidenler varsa veya telefonla konuşmuş olanlar varsa fiyatları yazabilirler mi?
Fiyatları çok mu pahalı??

Etiketler

İşi turistik tesis gibi düşünün.Ticarethane olsa dediğiniz doğru, ancak geçimi sağlamak için araç birikimini kullanarak gelir etmek mantıklı. Dün TRT'de izledim Antalya kumlucada alabalık çiftliği beton kanallar var dere gibi, turistik tur düzenleniyormuş acenteler tarafından , havuzun başından yapay dereye balık salıyorlar ellerinde olta turistler balık tutuyor,tutmak içinde rusyadan gelmişler ailecek.Buda aynı.

Muhteşemmiş..
Bi amerikan toplama duygumu ne zamandır bastırmıştım ama gene depreşi...
Farz oldu artık bitane toplamak....

harika fotlar.insan şçyle bir geçmişe gidip geri geliyorr..Farklı fotoları heyecanla bekliyoruz..

en güncel fotolar, geçen hafta çektim.. ama eski büyüsü yoktu. çoğu araç yapılamayacak şekilde paslanmış ve çürümüş..

28062011921.jpg
28062011920.jpg
28062011919.jpg
28062011918.jpg
28062011917.jpg
28062011915.jpg
28062011914.jpg
28062011913.jpg
28062011912.jpg
28062011911.jpg
28062011910.jpg
28062011909.jpg
28062011908.jpg
2.jpg

jeep' Alıntı:
Sohbet ettiğimizde bana da istanbuldan geldik dedi. Ama işin ilginç yanı o kadar işin arasında ilginin çok az olduğundan bahsetti. Klasik araç işi acaba Türkiye de ekonominin kötü olmasından mı yoksa insanımızın bu konuda ki duyarsızlığından mı ileri geliyor.?
Göktuğ bey insanımız duyarlıda bu arabayı aldın binbir emek ver yaptır park sorunu çıkar sokağa atamazsın elleri molotoflu bir alay it kopuk zarar verir yakar,maşallah dev motorlar iyi benzin yakar,yedek parçada belirli yerlere esir olmak var milletimiz opel corsa,toyota yaris,hundai getz,honda jazz,skoda octavia ile gayet güzel idare ediyor niye durduk yerde ağrımaz başını ağrıtsın fotoğraflar için teşekkürler ellerinize sağlık

Amerika da klasik araçlarla ilgili yedek parça üreten, motor üreten dev bir endüstri var. Sanırm bu iş kişi başına düşen gelirle ilgili bir durum. Ne zaman zengin olursak o zaman bu işlerle ilgilenebiliriz top yekün...

jeep' Alıntı:
Amerika da klasik araçlarla ilgili yedek parça üreten, motor üreten dev bir endüstri var. Sanırm bu iş kişi başına düşen gelirle ilgili bir durum. Ne zaman zengin olursak o zaman bu işlerle ilgilenebiliriz top yekün...
zenginde olsam ilgilenmem somaliye yardım kampanyası düzenlemiş kızılay parayı götürür oraya veririm kefenin cebi yok

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR