Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Jeep Willys CJ2 Off-Road Canavarı Hazırlanıyor V8 Motor
Ynt: Jeep Willys CJ2 Off-Road Canavarı Hazırlanıyor V8 Motor
Şimdi çaktım mevzuyu.. Hadi bakalım merakla bekliyoruz.. V8 e cj-2 nin yürüyeni dayanmaz sanırım.. Plan yaptın mı bizimle paylaşırsan. Fikirlerimizi söyleyebiliriz..
bu ekonomik kriz ortamında iyi bir bütçe ayarlamalısınız.geçen yıl bir cj3a restore ettim aracı yürüttüm kullandım ama bilesiniz ki eksikleri hiç bitmiyor.ben yaptığım masrafı kurtaracak şekilde aracı sattım.alan arkadaş devam edecek.
benim topladığım araç bu resimde görülen araçtan daha masrafsızdı.
ben size kendi tecrübelerimden yola çıkarak bu araca ortalama 10000-12000 tl.masraf edeceğinizi rahatlıkla söyleyebilirim.hem de orijinal makinesiyle toplamanız halinde.
yüksek güçte bir makine takmanız halinde ise aracın şasisi ve taşıyıcı parçalarıyla yürüyen aksamı ve diferansiyellerini de o oranda güçlendirmeniz gerekecektir.tabii ki bu da yukarıda yazdığım rakamın birhayli üstüne çııkılacak demektir.
resimde görülen araca komple kasa gerekecek gibi duruyor.
gerçeği söylemem gerekirse ben uğraşmaktan bıktım usandım o yüzden sattım.ama çok kolay pes etmeyecek gerçekten bu işle hem maddi hem manevi açıdan başa çıkabilecek meraklılar mevcuttur şüphesiz.
inşallah siz de onlardansınızdır.
allah kolaylık versin.