Arama sonuçlarınız

1. c@n

Alınık profesyonel pmr telsiz 2.el

Ynt: Alınık profesyonel pmr telsiz 2.el Tevfik bey öncelikle teşekür ederim bataryası vs istediğim gibi oldu mağazadan aldım 2.el çok uygun fiata verdiler 130 tl gibi bir rakama aldım cihazıımı şuan evdeki pmr aselsan cobra ile 1.10 kanalda eşleştiler akşam bir denemesinide yapıcam...

2. c@n

Ynt: Alınık profesyonel pmr telsiz 2.el KIRISUN 558 alıorum istanbulda sıfır batarya takıyorlar şarj standı vs ile birlikte saat 17:00 teslim alıcam telsizimi sizlerden pmr konusunda yardım alarım hatta aranıza katılmakta isterim
  3. c@n

Ynt: Alınık profesyonel pmr telsiz 2.el evet dediklerinize aynen katılıyorum ancak sıfır cihaz kadar temiz çok cihaz geçti önümden ozaman akıl edemedim almayı şimdi de tırım tırım cihaz arıyorum markopaşa tanıdık benim icinde ama gel gelelim hyt tc446 nın okadar çok değişken fiatları varki...

4. c@n

Ynt: Alınık profesyonel pmr telsiz 2.el 1 2 hafta önce HYT TC 446 VARDI 4 ADET TANESİ 100 tl idi ozaman almadım şimdi millet sıfırı kadar para istiyor eyvallah 205 tl karaköyde ve perpada bir çok yer verior nakit ama 2 elinde 175 tl çok yani sıfırmı alıyoruz dimi yaa istanbul dışında bir...
  5. c@n

Suburbanın Çamurla Dansı

Ynt: Suburbanın Çamurla Dansı haha aslanıma bak sen yaaa kükrüyor maşallah allan nazardan kazadan beladan korusun 4x4 dune sağlık difransiyeline kurban olsunlar yaaa maşşallah

6. c@n

Ynt: Alınık profesyonel pmr telsiz 2.el istanbul şişlideyim 3 adet cb cihazla can38 olarak çıkış yapıorum 1 adet alan 78 ile mobil çıkış yapıorum iyi akşamlar bende istanbulda 1 adet buldum ancak 175 tl istiyor sıfırı 205 tl olan bir cihaza 175 tl çok geldi

7. c@n

WJ İle Keçiborlu Barajı Baraj Geçişimiz..

Ynt: WJ İle Keçiborlu Barajı Baraj Geçişimiz.. ortasını yakında bulucaksınız az kalmış hehehe
  8. c@n

Far Ampulleri Hakında

Ynt: Far Ampulleri Hakında aydınlatma 8000 k da dediğiniz gibi olabilir ancak 6000 k lık xenon ile xenon ampulunuze göre yaptırıcağınız far ayarı ile hangisinin daha iyi aydınlattığını göreceksiniz xenon aydınlatması kötü olsa emin olunki mercedes , volkswagen, bmw , ford gibi markalar lüx...
  9. c@n

arkadaşlar istanbulda aşağıda belirteceğim marka ve modeldeki pmr cihazlardan olan varsa yardımcı olurlarsa sevinirim 2.el makul fiatlarda olmak kaidesi ile saygılar HYT TC 446 PMR TELSİZ , HYT TC-2110 PMR EL TELSİZİ , Motorola Xtni Pmr El Telsizi

10. c@n

Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni

Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni ozan ö.m yolladım 2 3 gun icinde görmez isen cep tlf dan rahatsız edicem pmr cihazlar icin

11. c@n

1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu araç ne durumda çuruk yırtık sac vs varmı yoksa kaporta düzgün ufak tefek eğikler var birde komple çizikmi ona göre ancak fiat verilebilir saygılar
  12. c@n

1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu abi vallaha 20 gun icinde boya ya girmez ise bizim kaporta boya ekibini alıp geliyorum abi vallaha 2 boyacı 1 kaportacı ve full malzemeler ile 4 gune boyaya hazır hale getirir 5 gun fırına sokarız

13. c@n

Tercih ZJ 4.0'mı, ZJ 5.2'mi Olmalı?

Ynt: Tercih ZJ 4.0'mı, ZJ 5.2'mi Olmalı? 2 side çok farklı araçlar birisi ingiliz kraliyet ailesinin baştacı olarak tanınan ve bilinen mütevazi oturaklı çocuğu diğeri saf amerikan kanı taşıyan gösterişli asi çocuğu diyebiliriz disco ve zj leri emin olunki herkez gibi bende çok seviyorum ama...
  14. c@n

wj 4.7 , zj 5.9 a tercih edilir mi?

Ynt: wj 4.7 , zj 5.9 a tercih edilir mi? şuan antalyadaki bir arkadaşıma bakıyoruz wj daha öncede wj binme ve 1 hafta kadar kullanma şansım oldu ama 5.2 zj yide uzun sure 1 yıl kadar kullandım genellikle bakım ve tamir icin zaten gelen araçları kısa mesafe kullanıyoruz ama uzunca olarak 2...
  15. c@n

Tercih ZJ 4.0'mı, ZJ 5.2'mi Olmalı?

Ynt: Tercih ZJ 4.0'mı, ZJ 5.2'mi Olmalı? 5.2 ile 5.9 tavsie edebilirim 41 krş yakmakta 5.2 44 krş yakmakta 5.9 lpg fiatı 2.04 tl baz alarak söylüyorum ama 4.0 cc ler ne yakıyor bilemem ama madem amerikana biniceksiniz v8 makinayı tavsie ederim

16. c@n

95 Model Frontera Debriyaj Merkez Takımı Sorunu..

Ynt: 95 Model Frontera Debriyaj Merkez Takımı Sorunu.. yağızcan arabanın parcası opserde var görüştüm alt merkez ile ilgili sordum 25 tl verirz dediler haberin olsun konuştum ama sen ustana sor alt merkezmi üst merkezmi ona göre parca siparişi yap ve k.kartından ister mail order ister...
  17. c@n

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? port bagajın ustune branda yaptırdım malzemelerimi yağmurdan çamurdan koruması icin
  18. c@n

Nurol ve Murat ın (Damast) Macerası Istanbul (07 Şubat 2010)

Ynt: Nurol ve Murat ın (Damast) Macerası Istanbul (07 Şubat 2010) evet antalya ekibinin başına gelmişti geçmiş olsun ama orada kopan halat değilde u klit in sarı toyotaya bağlandığı nokta gibi duruyor video da strap saate 50 km hızla bile çarpsa okadar kaportayı ezemez u klit orada...

19. c@n

95 Model Frontera Debriyaj Merkez Takımı Sorunu..

Ynt: 95 Model Frontera Debriyaj Merkez Takımı Sorunu.. problem yok ne ağrıtması yahu yardımcı olurum zaten şu sitede 6 7 tane fronteracı var yardımlaşmak icin buradayız birbirimize destek olmalıyız
  20. c@n

Far Ampulleri Hakında

Ynt: Far Ampulleri Hakında haftada 7 gun var eğer 4 gunu arazide olucam diyorsanız xenon almayın ama ayda yılda bir off road yaparım ben diorsanız %100 h4 6000 k tavsie ederim herkez şimdi aaa 8000 güzel mavi mavi dicek ama ısı değeri arttıkca ışık değeri azalacaktır sevgiler herkeze...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri